Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

decenuela bafta multa! tinem pumnii sa treci cu bine peste toate examenele!
ratusca mica,mamidepuiuti,nikole,oani_2002,cristies,ayanna_xem ma bucur ca v-am amuzat.acum ma amuz si eu la cate ii mai fac la copilul asta...dar atunci cand le-am facut mi-a stat inima in loc si am simtit mii de ace prin tot corpul
catalutza felicitari ptr primele 30 de gr dupa noua metoda!
cristies asa patesc si eu....si culmea ca al tau e mult mai mare decat al meu,adica il alaptezi de mult mai mult.inainte imi pusca sanul inainte sa ii dau sa suga.
ioana multumim de tratatie! La multe lunite inca o data!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Mda, intre timp s-a trezit si fii-mea asa ca scriem la o mana...sa vedem daca pot fi concisa ca mie de obicei imi place sa raspund gratios (batand campii!)...

CRIS.DOGAREL ...sunteti trei frumoase...tre' sa fie tare mandru sotul tau cu voi...
Imi pare rau ca esti racita, in ultima vreme ai avut destul de des 'aventuri' de astea... pentru tine ca poti totusi sa-ti pastrezi optimismul si nu te lasi coplesita...daca ai si dansat la botez chiar ca esti tare...

MARIUCASARA...o dulceata si Sebica...blondutz...mi-a placut la nebunie...eu obisnuita s-o vad numai pe 'tigancusha' de fii-mea mi-a facut mare placere sa ma uit la bb-itzul blond...

LOREX (ce concisa am fost!!!)

OANI... lui Andre...simpatic foc cu pluralurile...

Trimit... ca m-a sunat mama sa mergem la masa...o fi pregatit oare ceva Montignac?!?...daca nu, sa ma vedeti pe mine ce 'zarbalute' fac uitandu-ma la ea cum mananca...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

La multe lunite sarbatoritilor Tudor Ioan si Maria Alexandra! Multumim mamicilor de tratatie.

Ioana, ce asigurare? Eu i-am facut un depozit lui Alexis, pe numele lui, la care va avea acces la 18 ani si in care pot sa pun oricand banuti fara sa se opreasca dobanda. Are si o optiune (fixpay) care imi permite sa-l alimentez lunar fara sa mai merg la ghiseu cu banutii din alocatie.
Cu Debridat-ul nu te pot ajuta, al meu a luat doar o lingurita si s-a innecat cuu el... de atunci nu i-am mai dat nici debridat, nici altceva.

Multa sanatate puiutilor si mamicilor racite!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Myky, Lorex, Oani multumim pt complimente .Imi pare rau ca sunt necajiti puiutii vostri, multa sanatate
Ayanna exact, seamana si chiar si la kg , a mea are peste 6,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fi-miu a reusit! A vomitat din cauza degetelor bagate in gurita. Si apoi s-a uitat la manuta (rea) si si-a dat cu ea in cap.

L-am schimbat a doua oara pe ziua de azi, ca a mai explodat si un pampers..

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna tuturor!
sa creasca mari , frumosi si sanatosi toti sarbatoritii si nu numai + micii proapat crestini!
lapte mult am si eu, dar niciodata nu m-am gandit ca asta ar fi o problema. adica vedeam ca se ineaca, dar nu m-am gandit ca nu mananca bine....eu am inceput sa ma mulg un pic inainte sa-i dau. probabil de asta nu a crescut spectaculos (nu apuca sa suga si lapticul mai hranitor...), e la limita de jos aproape, dar e bine, nu ma plang.
zice madam culcer ca ce-i in burta mamei e si-n burta copilului. oof, saracul , ca eu am niste gaze uneori, de parca as avea un bb miscand in burta, serios. oricum, burta mea nu mai e aceeasi de cand am nascut, nu stiu care e explicatia...balonari mai dese, gaze...poate ar trebui sa beau niste ceai de chimen&anason.
larisel, criminala reteta de clatite!!! nu am branza dulce, ca acum as face. dar cu prima ocazie!!!
intrebare: cand incepem sa dam apa la bebei? nu ma grabesc, LM exclusiv pana la 6 luni, dar as vrea sa stiu, ca prin august( 7 luni, deci diversificarea deja inceputa)plecam la mare + o mica excursie prin europa si ma gandesc ca laptele meu nu va fi suficient ca sa-l mentin hidratat.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Alicredo, Danasor, Ruxita, Ratusca, Deceunela, Mamidepuiuti, Nic0le , Ayana, Oani va multumesc!

Alicredo, m-am distrat cu pataniile lui Davidbine ca s-au terminat toate cu bine

Danasor, ce pui mic si scump ai tu acolo sa-ti creasca mare si sanatoasa

Ratusca multumesc de sfat, din pacate pediatrul Maiei inca nu exista, au vazut-o vreo 2 dar nu a urmarit-o cineva bine, suntem in cautari inca.Dar post-ul tau mi-a dat sperante

Deceunela, chiar te rog sa-mi zici asa, imi place si zambesc mereu cand citesc

Cris D, imi pare rau de raceala si ma bucur ca a fost bine la botez!Pupam mami si fetele frumoase

Cristies, felicitari pentru kg pierduteu pun o psturica peste Maia numai pe picioruse sa-i acopar ghetutele sa scap de privirile curioase si compatimitoaresub ea nu pun nimic, tot din motiv de centuri de siguranta...

Nic0le, felicitari pentru stabilirea datei botezului si eu am cautat mult de imbracat, am gasit ceva la House of Art(e pentru prima data cand mi-a placut ceva la ei) dar pantofi am cautat de mi-au sarit capacele....

Mariucasara, a fost un dulcic Sebi

La multi ani pufilor de azi!!!!Multumim Ioana de cinste!!!

Lorex, multa senatate voua si printesei

Onitza, felicitari pentru WE reusit!

Myky, multa sanatate puilor

Oani, multumim ca imparti cu noi pluraluri haioaseMulta sanatate lui Andu si tie putere sa rezisti zilele astea

Ce placinta a iesit

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Fi-miu a reusit! A vomitat din cauza degetelor bagate in gurita. Si apoi s-a uitat la manuta (rea) si si-a dat cu ea in cap.

_

Cresc

Imi pare rau pentru vomitat! pentru mititel...nu s-a spetiat?

Mergi la inceput

cu cat citesc mai multe lucruri despre diversificare, cu atat sunt mai nelamurita. tot felul de pareri, mai intai legume, ba nu, fructe, ba asa, ba nu....eu o sa incep cu mar, asta ramane stabilit, apoi restul.
(doamne, dar numai la clatitele alea ma gandesc, parca le si vad/miros/gust...aburinde, iesind din cuptor..)
si eu am inceput sa am sanii moi, doar dimineata ii gasesc plini si grei, de 2 nopti chiar de la 9 la 7 dimineata....aseara la 12 m-am muls un pic, ca nu mai puteam, asta mic dormea ca valiza-n gara...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui cristies

_

Cresc

Imi pare rau pentru vomitat! pentru mititel...nu s-a spetiat?

si al meu isi baga degetu pe gat de i se face greata, dar (inca..si sper sa nu) nu a vomitat. oricum, regurgiteaza destul...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput