*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
Kya, eu le admir enorm pe mamicile ZEN in ce priveste mancarea. Eu nu pot fi asa... Si ma transform intr-o mare stresata cand vad ca nu mananca. Nu ii indop, dar nici fara sa manance nu ii pot lasa... Uf! Cu tigarile... Pfiu, greu! Nu stiu ce sa-ti zic! Acum sigur nu mai ai pachetul, din care de fapt ai fumat o singura tigara, si pe aia jumatate... Corect?? 
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Cu tigarile... Pfiu, greu! Nu stiu ce sa-ti zic! Acum sigur nu mai ai pachetul, din care de fapt ai fumat o singura tigara, si pe aia jumatate... Corect?? ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt. |

Mami si
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
tonic spune:
Kya ce fericita as fi daca ar manca si ai mei salata!!! Si paine cu unt, macar uneori
. Luki macar mananca legumele separat, cu Antuca inca ma lupt, ca ea e carnivora mai mult.
Imi pare rau ca ai fost necajita, altfel nu cred ca ai fi fumat.
Sper ca acum s-au mai rezolvat problemele.
fetele cucuiete.
Sa va spun ca eu am momente cand ma apuca pofta de parizer? Da', pofta, nu asa, parca mor daca nu mananc. Stiu ca nu e sanatos si e facut din resturi, stiu ca sunt lupul moralist pt ca nu las copiii sa manance, dar tot mai bag cate o felie-doua. Cred ca sunt reminiscente din perioada comunista. De altfel mai mananc muschi, pastrama si ce ne mai aduce tata de la prietenul lui, dar parca nu-s asa bune ca parizerul. 
VALENTINA C spune:
Brr, ce rece e in casa daca stai...
Afara e mult mai cald..Sa se trezeasca baietii si in parc cu noi...
Simo, a big hug for you
. M-ai lasat masca cu site-ul pt genti. esti nemaipomenita: ai grija de 3 copii, de casa, mancare si mai stii si pe unde poti face shopping!!!!Jos palaria!!!!
Ramo, mai lasa-l pe Andru cateva ore cu fratele tau sau cu tacsu si chiar daca nu pleci nicaieri, relaxeaza-te!!! hai ca vin eu la vara pe la tine si-ti scot gargaunii din cap!!!![]()
Dudu, uite ca acum te poti intalni si tu cu Cristina...Desi mi-ar placea sa dai o fuga pe la capitala sa ne vedem....
Nico, azi cum e vremea??? Aici e asa de cald...
Legat de meniul de dimineata, cam aceleasi lucruri: paine cu unt si dulceata ( pe locul I), paine cu almette, ou fiert, omleta ( mai putin), lapte cu cereale, budinca cu ou si branza..si cam atat..Imaginatia mea are limite...![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
Vali, dimineata super! Aum sunt si nori...
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Sa va spun ca eu am momente cand ma apuca pofta de parizer? catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
Si pe mine, dar ma tin tare...
Valentina cu
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Fetelor, cand v-au venit tricicletele din Germania s-a respectat timpul initial? Mie mi-au trimis-o miercuri si au zis 4-6 zile( lucratoare, banuiesc eu). azi ar fi a 5-a zi, si cum sunt eu nerabdatoare
...cred ca o s-o calaresc eu inaintea lui Matei![]()
Valentina cu
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Ariel, unde sunt mineralele? Nu le pui pe site?![]()
Valentina cu
( 5.02.2010);
mstela spune:
Olgu,tin pumnii
..si no,doar sambata in plimbare,nu dormim acolo ca tot din cauza asta nu ne ducem nici noi la tara,ca e frig.
Nici eu nu vad vreo problema in faptul ca bea copilul 1 kg de apa..ce ma mai lupt eu cu Tea sa bea..Ea vrea compot (de casa) sau suc (sirop de plafar),care sunt dulci
...apa vrea mai putin si eu treb sa stau cu gura pe ea tot timpul (cat sunt cu ea,ca socrela nu prea sta).
Vecinik,..uoff..un pup de la mine ca te simt tristuta.

Si acum sa zic si cu dormitul:in primul rand ca nu pot efectiv sa dorm cu Tea,care se tot invarteste si mai plesneste cate una,mai un picior in cap..mai ma trezesc leoarca in cap fiindca ea vrea sa doarma cu cana cu cioc in mana si altfel nu..deci,efectiv,probabil de aici si oboseala mare,ca venind intre noi,abia am atipit pe o muchie de pat,m-am trezit la un moment dat cu un picior in gura si am dus-o in patul ei..mai tarziu a venit iar..si uite asa..de-astea...si in alta ordine de idei,am auzit prea multe exemple de copii care nu au mai vrut in patul lor nici in ruptul capului dupa ce s-au obisnuit in pat cu parintii...un coleg de-al meu inca doarme cu fata de 6 ani in pat din cauza asta...si nu vreau sa ajung aici..oricum eu sunt de parere sa se pastreze relatia cuplu si camera copilului pe cat se poate...Dar dincolo de asta,durerea este ca nu ma pot odihni cu ea...
Are ea ceva zilele astea,ca au fost zile cand nu s-a trezit si bine mai era.
Vali,am zis ca peste 2 sapt ne vom distra la party la Bambi?

Abia astept.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
tonic spune:
Da, dar tu esti mai tanara! La mine e varianta aia cu "amintirile ma chinuiesc" ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui VALENTINA C
Si pe mine, dar ma tin tare... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |