*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)
Raspunsuri - Pagina 16
Olgutzika spune:
Stela, e mai rece la munte, seara simti mai abitir...noi ne chinuim sa ajungem la tara si tot nu prindem un weekend liber.Sa ii treaca supararea Teei
.
Nico, super!!!!
luny spune:
tonic
a venit si s-a asezat in canapea, si-a scos semintele si pune cojile in casoleta mea in care trebuia sa-mi iau mancarea la serviciu

.. hellaaaauuu, exista castronele pe lumea asta!!!
.. ca sa nu spun ca poate-si gasea altceva de lucru p-aici.. noroc ca Muf s-a culcat..
plec la munca
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
ei, pare logica explicatia cu sarea...eu am crezut ca e bai mare cu otetul.
Parerea mea e ca daca iti conduci viata dupa niste principii alimentare, nu mananci anumite alimente din anumite considerente etc atunci da...alimenteaza si copilul dupa aceleasi principii. Nu are sens sa "adopti" din aiurelile lui gecko din australia sau a vecinei Geta de la 7 doar ca si ai lor copii cresc la fel de frumosi si destepti fara a li se uita nimeni de 10 ori in blidul de mancare.
E ca si cu alaptatul...degeaba vin eu si spun ca am mancat si varza si fasole si fructe si vegetale de fel si fel si copilul nu a avut nimic...ca daca tu ca mama crezi ca toate astea vor "fermenta" laptele si copilul va avea colici atunci sigur se va intampla.
La fel si cu mancarea de acum...degeaba spun eu ca pruncul meu a mancat duminica la mic dejun fille de somon afumat (spre bucuria lu' tac'su ca iar are partener de masa la somon
...eu nu am mai mancat de cand am picat de closca ca cica nu ar fi bun in sarcina
) si a fost foarte bine, a mancat cu pofta si si-a stors si lamaie deasupra
caci daca voi aveti cosmaruri noaptea legate de somon atunci sigur nu le va fi bine.
Si sa zic eu ce mananca la mic dejun, pranz, cina...greu de spus
...el doar mananca...ce are chef si cand are chef. Il intreb "Patrick ti-e foame?" si pana imi raspunde "Yep
" e deja pana la fund bagat in frigider si isi alege...asa se intampla sa avem ciorba la mic dejun...cereale la pranz si oua (ca zicea naty ca nu ar fi bune) la cina.
Acum pregatesc carbonarra, in care fiu'meu va fi bagat pana la coate...la fel ar manca orice e facut pane...asezonat cu sos de tomate sau chilli sos
.
PS. Cu numele inca nu am ajuns la o concluzie...ah, ba da...am scos clar de pe lista doua nume care mi-au fost sugerate (bagate pe gat) de fortele raului
.
tonic spune:
Gecko ce m-ai distrat cu numele!
Da' nu ni le zici si noua macar pe astea non-grata?
Da' cu somonul ce e, ca noi mancam toti si evident ii dam si copilului daca vrea!
Eu sunt mai restrictiva cu mancarea, recunosc, dar sunt cu toata familia, nu numai cu Luki. Cele mai prohibite la mine sunt dulciurile, cele din comert, sucurile artificiale si sosurile gen maioneza, ketchup din comert, nu a primit niciodata si nici nu va primi curand de la mine. Chipsuri, pufuleti si altele de gen are voie doar copilul mare cu masura, de trei/patru ori pe an, prin rotatie.
Inghetata insa au voie la discretie! ![]()
Sunt mama dictatoare!
dar compensez cu faptul ca sunt relaxata la altele: are voie sa prinda ganganii din iarba, sa puna mana pe frunze, sa scrie pe pereti, sa se plimbe cu masina prin casa(vai de peretii si mobila noastra
) sa se murdareasca, sa bage mainile inmancare daca vrea...chestii care mie mi se par naturale si de folos pt a experimenta.
Si mai am o obsesie legata de fitze si de dependenta de "a avea", dar nu o mai detaliez azi ca nu mai are Miha loc pe lista. ![]()
Ma duc sa pap si revin.
tonic spune:
Am uitat:
Mimo daca bea da-i baiatului apa cat cere, nu vad care ar fi pb. Eu ma cert cu Antuca din cauza asta, mai ales ca ea adauga si sare in mancare
.
Simo, ma bucur ca v-ati mai linistit dupa ecografie.
Olgu Luki adoarme fara sa suga la pranz atunci cand sunt eu la munca, seara n-a fost cazul, dar se va obisnui. Nu prea stiu cum sa procedez ca la el faza cu ma doare si nu se poate nu cred ca tine, mai ales noaptea cand e somnoros. La Antuca m-am dat cu albastru de metil pe san si cu ceai de pelin si asa am convins-o. Voi vedea saptamana viitoare, pana atunci inca ne mai bucuram de aceste momente.
Ursulica sper ca acum sunteti bine!
mami de doi baieti frumosi.
bitza037 spune:
helau
fetele merci de raspunsuri, cam ce ati scris voi mananca si Antonia dimineata, dar nu cantitati cine stie ce, ca nu cred ca-i f. foame la 2-3 ore dupa ce a baut laptele, (Olgu si ea bea laptele din bibe la somnic,si nici eu nu vreau sa schimb asta sub nici o forma)in schimb de 2 saptamani, am vazut ca daca dimineata nu mananca cine stie ce, desi as vrea, supa/ciorba o devoreaza, mananca cu doua linguri...hahahahaha....asta in conditiile in care nu a ciugulit alte chestii(biscuiti, cereale, etc.pe care i le-am scos categoric intre mese)...aaa,era sa uit, si ea bea fresh-uri(ma pune ea sa-i fac)si mere de la soacra-mea le devoreaza....
Luny, nu ma, nici noi nu mancam mezeluri, de aia nu am mai facut nici sanvisuri la aparat, dar daca am luat ,nu scapi de ea, efectiv...asa cum zice si Olgu de Sof.........si ma gandeam ca o data pe saptamana sa-i mai schimb din meniurile astea si sa-i mai fac cate un sandvis
Gecko

..chiar mi-era dor de tine..
Olgu, am inteles acum...uite
si sa treceri cu bine si repede peste asta....
edit: Olgu sigur tin pumnii, si astept vesti
uitasem sa zic ca am vazut poze cu frumosii de ursuleti
Nicoleta spune:
Hai ca am omis sa va spun... Matei mananca dimineata cereale cu lapte Milupa. Dupa aceea paine cu unt si ou sau branza de vaci cu fructe (mere cel mai des sau borcanel Hipp). Dupa aceea nani. La trezire supa/ciorba cu carne de pui/curcan si muuulte legume. Carnea taiata marunt, legumele mixate. Spre seara, ce avem. Ori o gustare, ori o mancarica... macaroane cu branza/sufleu de legume (asta rar, abia am inceput sa le fac)/budinca de paste cu branza dulce... si seara cereale cu lapte. El nu a vrut lapte, mai bea, dar nu regulat si nu din biberon (si eu am considerat ca nu are sens sa il obisnuiesc la 1 ani si jumatate aproape cu biberonul), ci din cana, cu paiul. Si mai rontaie mere taiate subtirel, biscuiti pentru copii si nu numai (dar nu des), fructe confiate (adora stafidele, smochinele si caisele). Cam atat. Insa cantitatile nu sunt industriale. Se si vede, abia daca depaseste 13 kg. Si are 92 cm.
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
Nicoleta spune:
Nu am reusit sa-l adorm de pranz. Am incercat si de cate ori il asezam in pat se trezea si plangea... acum a mancat un snitel cu paine si putina carne din supa, tot cu paine (cu seminte) si se joaca in dormitor vesel. Vai de ziua mea...
Olgule, ma gandesc la tine!
Luny
, adu-i tu un castron ma. Poate nu stie care sunt obiceiurile la voi.
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
Kya spune:
Zic si eu ca sa ma bag in seama... Avand in vedere ca ieri mi-am cumparat un pachet de tigari din care am inceput sa fumez, puteti sa nu ma bagati in seama, ca poate vorbesc prostii... Asta e! Balaurii got the best of me.
Stela daca tot va chinuiti atat de mult noaptea, de ce nu dormiti direct cu Tea in pat? O muti dintr-un pat in altul si nu va odihniti nici una... E clar ca are o perioada mai greuta, dormi cu ea langa tine, si gata. O sa-i treaca. Stiu ca esti anti-dormitul cu copilul in pat, dar aranjamentul actual clar nu functioneaza, din ce povestesti.
Despre mancare - Sanziana mananca absolut tot ce mananc si eu, nu are restrictie la nimic. E adevarat ca in frigiderul meu nu se gaseste nici un fel de mezel, pentru ca nici mie nu-mi place. Am retinut ideea Ancai de pe bucataras, si o s-o incerc. Avand in vedere hobby-ul meu cu gatitul, maioneza la borcan e blasfemie, deci nici p-aia nu o cunoaste. Eu consider despre mine ca mananc sanatos, asa ca si ea mananca la fel. Si oricum fericirea ei este sa manance din castronul meu, asa ca papam amandoua la comun. Mai greu acum de cand am program lung, dar seara "bondanim" impreuna deasupra unui castron maaare cu salata de tot felul. A mancat inclusiv Wasabi (a gustat de fapt, pentru ca nu i-a placut). Ultima "nebunie" este sa manance paine cu unt si capsuni! Cantitatile nu le mai masor de mult. Mananca cand ii este foame si cat ii trebuie pana se satura. Asta poate sa insemna astazi o felie mare de friptura de curcan cu orez si frunze de salata verde cu lamaie, si maine 3 fulgi de cereale cu 2 picaturi de lapte. Atat ii cere organismul, atat mananca. Vorba lui Gecko - daca vrea ciorba la micul dejun, asa sa fie!
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!