*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olga, Stefan isi desavarseste germana. Eu stau la coada: urma scapa turma!

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Gecko otetul nu e bun ca miroase urat, asta e varianta Antoniei. Ca raspuns serios nu stiu, eu as evita muraturile cu sare pt ca sarea in exces nu prea e buna. Imi place atitudinea ta cu mancarea , iar faptul ca Patrick arata excelent arata ca ai dreptate.
Ai gasit nume pt burtica? Sau macar o lista prescurtata pentru dezbatere, sa avem si noi ce face !

Stela lui Luki ii iese al doilea rand de masele, pe stanga se simt deja in gingie, dar pana au ajuns acolo a facut cam ca Tea. Eu am avut noroc pt ca se linistea la tzzitzi, dar de luna viitoare vom vedea cum va fi .

Olgutza ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.
Eu nu vreau sa il invat pe Luki cu bibe acum, am preluat varianta de la Gecko cu laptele cu cereale, asa a acceptat sa pape, ii dau una/doua portii pe zi, iaurt, branza calcica, sper sa-i fie de ajuns. Sophie a baut si inainte din biberon, nu-i asa ? Ca nu cred ca ar fi acceptat acum la cat e de independenta. fetele si burtica.

tot stolul, imi place ca parca incep sa vina vestile bune, chiar daca Ramo e necajita putin , vezi ca Mimo are dreptate, cel putin eu sunt din tabara aia cu parcul.

Fug ca am ceva de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hello.. o astept si eu pe soacra-mea si fug la munca.. intre timp, 2 feluri de mancare execuitate cu copilul atarnat de crac plus curatenia zilnica
si al meu ar manca muraturi, insa dincolo de aciditate, sunt si sarate rau ptr el..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna ,randunci.
va multumesc pentru mesajele si gandurile voastre ca intotdeauna ma faceti sa ma simt bine aici pe forum.
va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Ce ursuleti frumosi am vazut! Sa-ti traiasca, mamico, sa te bucuri de ei!
Pune si tu o poza mai de aproape cu conturul de la buze, ca m-am uitat eu, dar nu prea am vazut detalii, doar ca iti sta bine, dar tu oricum erai frumoasa

Mergi la inceput

Luny sa ai o zi usoara la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hihi,ce copilasi mumoshi ursuleti am vazut!Si ce ursulet mic grasun!Si ce mami frumoasa si tanara!Alina
In w-e cica se anunta vreme frumoasa!

Am pleca intr-o plimbare pe undeva,Slanic Ph ceva...sau o fi frig acolo?

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Multumim!

Nu m-am mai tatuat, am trecut printr-o perioada mai nasola, dar a trecut, sper sa fie bine.
Nu am apucat sa citesc mare lucru.

Simo, voiam sa stii ca ma gandesc in fiecare zi la voi si ma rog sa fie bine bebe mic si scump.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010

POZE
Mami de ursuleti

Vlad
Albert Cristian 31.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ursuleata, ce copii frumosi! Sper ca ce a fost a trecut si acum sunteti cu totii bine!

A zicea ca poate peste 2 saptamani mergem la Praga! Stefan are liber de la scoala 2 zile... ar fi fain! Sper sa reusim!

-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ursulica, frumuseilor! Mi-a fost dor de voi !

Tonic, sa, Sof e obisnuita cu bibele inca de la 4 luni, de cand am inceput eu munca si i-am lasat lapte muls in bibe. Ea si la pranz adoarme dupa ce suge cam 150 ml de lapte, asa s-a obisnuit, sa suga...bea lichide singura din cana, pahar, sticla, bibele e doar pentru laptele de dinainte de culcare. Nu ma stresez nici cu cantitatea de lapte bauta, mananca echilibrat si sunt multumita, dar nu vad rostul pentru care i-as strica tabietul de dinainte de culcare. Daca Luca poate sa adoarma fara sa suga, chiar nu vad de ce l-ai invata acum cu bibe...

Nu mai stiu...

Mergi la inceput