*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)
Raspunsuri - Pagina 14
mimonix spune:
Bai nene, nu ma pot abtine sa nu rad ca "ibricul s-a varsat" In primul rand , la noi asta varsatul apei nu e deloc o tragedie
inca e la ordinea zilei sa varsam apa peste tot mai ales ca baiatul bea din pahar (de plastic, gros
) mai nou. Deci din tragedie am transforma poezia in comedie 
In al doilea rand, stii ce face Dudu cand zic ca piticul s-a inecat?
Tuseste maaa 
Pentru el asta inseamna ca s-a inecat, ca iti dai seama ca om inecat , verde la fata si cu burta umflata n-a vazut inca 

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Si uite ca am si eu o curiozitate, legata de apa. Toti copiii beau cate o tona de apa zilnic sau numai al meu e insetat de zici ca a fost conceput in desert? Mie mi se pare ca uneori isi bate joc de mine pentru ca eu, recunosc, nu prea beau apa de fel
Eu cred ca aduna peste zi aproape 1 litru de apa bauta . E drept ca nu bea lapte sau alte lichide...Si inca ceva...apa minerala are voie ? Ca ii place mult dar eu nu prea ii dau de teama sa nu-l baloneze si sa-l doara burtica!
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
mimonix spune:
Si inca ceva complet din alta "zona"...Si-a facut cineva pasaport biometric? Ca noua ne-au expirat pasapoartele si trebuie sa purcedem. Nu inteleg nimic de pe site...sau ma rog, inteleg ceva dar nu stiu daca e corect. Dudu va avea pasaport separat de data asta? Adica o sa dam 1000 lei pe pasapoarte toti patru? 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Nicoleta spune:
Olga, pediatra mea nu e "de familie", ci lucreaza in spital, eu o vad acolo sau la cabinetul privat. De fapt Simo o stie, a fost internata chiar pe sectia unde lucreaza si ea. Sa vii cu vesti bune, da?
Stefan este calm, cuminte, sper sa fi fost varful furtunii duminica. Si mai sper sa inceapa sa manance. Uf.
Va doresc o zi superba!
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Si inca ceva complet din alta "zona"...Si-a facut cineva pasaport biometric? Ca noua ne-au expirat pasapoartele si trebuie sa purcedem. Nu inteleg nimic de pe site...sau ma rog, inteleg ceva dar nu stiu daca e corect. Dudu va avea pasaport separat de data asta? Adica o sa dam 1000 lei pe pasapoarte toti patru? ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
io
ieczact...Dudu separat...si valabilitate 3 ani.
mimonix spune:
Ma gandeam io
Si ai dus bestionele la ambasada personal? Ca despre asta nu-mi aduc aminte ![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Nicoleta spune:
Mimo, cu ce chef ai intrat de dimineata! De unde ai domle atata energie? Ca eu sunt treaza de la 6!! Si a trebuit sa-l ducem pe Stefan la scoala... A este plecat pana la noapte, de ieri (daca am mai zis, credeti-ma ca e de la varsta).
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ma gandeam io Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
Bestione are pasaport australian...ala romanesc o sa i-l fac atunci cand s-o deschide consulat la mine in sufragerie
. Dar am intrebat-o si eu din plictiseala pe tanti aia...ca deh...doua ore cat s-a luptat cu sistemul a trebuit sa vorbim despre ceva.Cu mancatul si bautul nu va povestesc caci stiti ca noi nu avem griji din astea...dar am si eu o curiozitate...de ce nu e bun otetul??? de ce a ascuns ramo muraturile???
Olgutzika spune:
Hihi, fuarte tare cu inecatul!!! Asa este, de unde sa stie!?!? Vedeti la ce e buna terapia
? Mimo, atunci schimbi "vai, vai, ce pacat, ca piticul a alunecat" ![]()
Gecko, fii-mea ar manca castraveti murati ca pe bomboane. Cred ca Ramo se teme de aciditatea otetului...zic si eu.
Nico, cine se apuca de invatat germana? Tu sau Matei
?
ursuleata spune:
http://family.webshots.com/photo/2216990220102382701APcfIo
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a799fb936e8c5e6f6fb2b3&skin_id=701" target="_blank">27/28.02.2010
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a79b3aaed5607c855eff41&skin_id=701" target="_blank">1/2.03.2010
POZE
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian 31.01.2010