*LMA,Ana si Matei!*Puiuti de Randunici 2008!(403)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
Mic dejun standard : un mar +o banana+ 60 g br de vaci (o cutiuta ca doar nu credeati ca o cantaresc
)+ juma de cana de cereale integrale cu fructe Dr Oetker BIO inamuiate in lapte cu putin timp inainte. Toate in blender, ovcorz
Diversificarea vine de la un fruct in plus acolo (doua capsuni, o felie de para...d-astea, dar nu mereu) Cata vreme nu mesteca si nu cere altceva, asta o sa primeasca pana se insoara
Eu sunt extrem de multumita si ma tem de vremurile cand nu va mai vrea aceste fructe in meniu . Miha, dupa cum vezi, e plina lumea de nebuni fara cazier, meditatii nu dai? 

Oricum, o tentativa de mezeluri mai putin nocive ar fi alea de curcan (file de curcan, ceva de genu') si poate pastrama de pui (daca mai mancati pui d-astia indopati, ca eu de cand cu documentarul ala n-am mai pus gura
) Evit si ficatul de pui desi era unul din felurile preferate ale lui Dudu .
In ce priveste povestile din copilarie, eu ma dau sora cu Dudu.Aceeasi profesie, aceeasi lipsa de sensibilitate
De fapt, cred ca nu stiam ce inseamna sa mori pe atunci si ca atare imi imaginam doar ca au stat putin iezii in burta lupului (lucru tare neplacut , desigur
) si atat
Iar pe multe altele le-am luat ca pe niste povesti pur si simplu...din ciclul : "neee, tu ma pacalesti nu-i asa?" 
Habar n-am care-i adevarul dar de-un lucru sunt convinsa: ca lui Dudu n-are nene cine sa-i citeasca "puiul" si "capra cu trei iezi" caci pe langa faptul ca n-am rabdare nici nu cred ca va fi interesat . Asta judecand dupa dezinteresul fata de Mikey Mouse si interesul fata de Wall-E ![]()
Ma bucur mult ca Micu e totusi bine si sunt sigura ca va fi asa pana la urma si va sfatuiesc sa nu va mai duceti la nunti/botezuri ca uite Ramo ce-a patit 
si nu uitati ca eu am fost prima surprinsa cu "temele nefacute" la o asemenea paranghelie
Sooo...calma eee, vorba lui Luny, nu de alta dar fericirea nu e la cei care vorbesc de serviciu ci la cei care se plimba prin parc
Daca nu ma credeti, intrebati-o pe Gudinde 
Noapte buna fete dragi
PS Olga, bafta maine [pumnii stransi]
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
simo doamne ajuta ca aud de bine si mie imi vine sa-i
pe acei doftoricei..mama ma'sii de treaba si cum zice andru "mama bizi"
si o sa fie bine
nico pitite= clatite..am facut azi clatite cu ciocolata si acum pe seara l-am pus sa-i zica maica'mi ce am gatit eu azi...i-a zis ca am facut"pitite a ciociou ...nooo bebe nooo papa ciociou"..i-am zis eu ca andru nu are voie sa manance ciocolata simpla ci doar cu clatite..
..imi e drag de el ca intelege tot..fratele meu vrea sa-l invete la prostii..ex si mama ma'sii tot de la el a invatat
..eu ii tot zic ..nu mama e rusine..si stie f bine cand are voie si cand nu are..se uita la mine apoi arata cu degetul la obrajor ca-i rusine si zice noooo...
ariel
ma mai apuca si pe mine..ai vreun site cu mineralele?as vrea sa bag un ochian
mimo
| Citat: |
| fericirea nu e la cei care vorbesc de serviciu ci la cei care se plimba prin parc |
si multe
..si cu botezul .nooo dar n-am ce sa ma fac..mai am inca unul pe 15 mai si inca unul pe 29 mai unde sunt duamna nasecu povestile ma alatur grupului nesensibilos la vremea aia nu prea m-au afectat..nu stiu de ce?

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
Nicoleta spune:
M-a dixtrat ce-am citit si mi-am schimbat semnatura... Nu suna ea chiar romaneste.... dar...
Ma duc la nani, va pup!
-------------------------------------------------------------------------------------
Caloriile sunt animalutele mici care vin noaptea cand tu dormi si iti cos hainele mai stramt.
ramo_cata spune:
olgu bafta maine la dr si astept vesti bune
acum merg si eu la nani

si noapte buna
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
dudurutza spune:
pt toate gusturile si un ceai bunutz pt gudinde si nu numai!
Plec la ore, revin ca am citit, si trebuie sa raspund, asa-i frumos ![]()
Va
maria si va doreste o zi plina de binecuvantari!
mstela spune:
Salutari si de pe aici...sunt zombizombizombi...si mi-e tare rauu

A doua noapte consecutiva cu treziri din ora in ora,cu mutari dintr-un pat in altul...si NU STIU ce o fi..habar nu am si ce dinti ar mai fi de iesit..nu pot sa vad..parca ar fi toate..sunt si toti caninii..parca ar durea-o burta ca se tot chirceste,habar nu am..stiu doar cum ma simt eu la ora asta..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
LA MULTI ANI DACIAN!
Iar am cazut pe spate citind ce mananca puii vostri..Tea tot pe meniu de 9 luni sta..seara abia mananca cateva bucatele de cascaval/carnita de la gratar/masline/castravete/telemea.
Cami,absolut impresionant..divin.Vazusem pe mess.
Bitza,sa traiasca Bitu!
Tin pumnii gravidoaselor.
Ramo
..usor se vor aseza ele lucrurile.Rabdare, asta e...si mie imi lipseste la greu
..
Cuscra,eram preciiisa
...pup puiul mic sa fie bine si linistit..neaparat trebuie consultati multi medici in chestiuni de-astea.
Miha,m-ai facut sa rad cu 'Mama lui Stefan'...Mult timp am urat poezia asta din aceeasi cauza..la gandacel am plans..la lupul ce mananca bunicutza si celelalte povesti nu am fost prea miscata,poate de aia am ajuns inginer,vorba Mariei.Pana la urma au si astea un rost,pentru a deslusi mai bine morala.![]()
Urez sanatate bolnaviorilor.
Un gand bun pentru fiecare.![]()
![]()
![]()
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Mai spun ca acelasi meniu standard ca Dudel are si Tea dimineata si abia il mananca si pe ala..si sunt extrem de multumita ca pana la urma isi ia vitamine din mar,fier si altele din cereale (nestle cu miere) si din branza lacteea..vorba lui Mimo,mai rau cand nu va mai vrea clasicul piure,ca ea ou nu prea vrea,fresh abia ia o gura,pe paine nu vrea nik..pateu facut in casa abia ia 2 imbucaturi..lingava lingavelor.
![]()
mami de TEA
Olgutzika spune:
Neata!
Sa raspunz
:
Irina, o intarc din mai multe motive: cel obiectiv ( nu le insir in ordinea importantei ) este recomandarea medicului, la cele doua eco facute pana acum s-a vazut un defect de alipire, si mi-a spus ca prolactina care stimuleaza secretia lactata poate cauza nivele scazute ale progesteronului, de care eu am nevoie pentru sustinerea fireasca a sarcinii. Asa ca ea, sustinatoare definitiva a alaptarii, imi recomanda intarcarea rapida! Subiectiv...nu mai pot, mi-e rau fizic de mor seara, cand eu ar trebui sa fiu relaxata si zambitoare cand imi tin copilul la san, eu sunt incordata si strang din dinti sa nu vomit. In plus, cred ca ne indreptam spre asta oricum, si repede. Mi-a luat o zi, sa ii spun o singura data ca ma dor sanii si sa ii arat o alunita care ma doare
, ca sa nu mai suga peste zi. Seara a fost mai complicata, dar aseara ( a patra seara ) si-a baut regulamentar bibele, mi l-a inmanat gol si s-a culcat. Fara sa se mai trezeasca noaptea, fara sa mai vrea ceva de dimineata. Sanii mei nu au nici pe naiba...deci probabil ca deznodamantul ar fi fost acelasi. Va multumesc tuturor pentru sustinere, usor nu mi-a fost deloc, recunosc!
Cu micul dejun...Sof in weekend papa ce papa Dudu: banana cu mar si cu ceva. La bunici papa ou, branza cu rosii sau cu castravete, paine cu unt si cu miere sau cu dulceata si musai un pahar cu suc de "madaline". La pranz ciorba ( si atat, ca nu poate mai mult )-vinerea are zi de omleta cu branza- pe care o devoreaza!!!!, la trezire cate o praji facuta de soacra-mea, iar seara diverse...Constat ca nu ii dau paste de niciun fel, ar trebui sa o incerc. Mai scapa si in mezeluri, ca ne vede pe noi, mai ales salamul de Sibiu nu trebuie sa il vada, ca lesina de pofta ![]()
Ramo, poti da titularizarea, pana se mai linistesc apele...Cred ca ai avea suficient timp cat sa te ocupi si de afacerea familiei, pe urma.
Miha, "pe sapun a alunecat si ibricul s-a varsat. Vai vai, ce pacat, ca ibricul s-a varsat"
Ariel,
. Succes!
Si....
Robert de Somnorica

Sa cresti mare, sa fii voios si sanatos!!!
Somnorica, sa iti traiasca flacaul, sa fiti sanatosi si fericiti!!! Si mai da un semn de viata ![]()
Olgutzika spune:
Simo, ma bucur ca esti mai linistita, pacat ca a trebuit sa treceti prin tot chinul ala. Si ma mai bucur si ca instinctul meu a fost pe faza
. Desgalbejeala rapida
. Si as schimba pediatra rapid, poate te poti duce la cea recomandata de Nico...