Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (10)
Raspunsuri - Pagina 14
Leeloo21 spune:
buna dragelor!
mamicile mai cu experienta poate isi aduc aminte de mine..tare eram entuziasmata sa nasc in apa, dar din cauza dublei curculare stranse am ajuns la cezariana..
acum am bebe nou in burtica...nou de saptamani bune dupa cum se vede la semnatura:P..si cu parere d rau va spun ca nu mai sunt asa curajoasa..o sa merg tot pe cezariana, dar promovez incontinuare modul de a naste in apa prietenelor mele care vor trece si ele prin odiseea sarcinii!
va si va doresc un an plin de bucurii!!!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 25+
nasterea in apa
pozici dragute
ana_micu83 spune:
uauuu Leeloo, chiar zilele trecute ma intrebam ce mai faci, ce-ti mai face puisorul si uite ca telepatia te-a adus
Felicitari pentru puiul mic , sarcina usoara si mii de bucurii!
ps, la interval asa de scurt intre sarcini/nasteri nici sa fi vrut tu, tu te lasa mai nimeni in Romania sa nasti natural.
Eu am avut un bebe in burtica de care m-am putut bucura doar 7 saptamani...apoi s-a intamplat ceea ce nu trebuia sa se intample...diferenta intre nasteri ar fi fost de 1 an si 8 luni...si nu ma lasa nimeni sa nasc natural!
Te mai asteptam!
Jurnal de Razvan Nazdravan
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
ana_micu83 spune:
Fetelor, mi-a crapat capul o idee....as vrea sa infiintam un nou capitol cu titlul "Nasterea in apa-povesti de succes"(sau altfel) si acolo unde avem povestile scrise (cu acordul fiecaruia) sa dam un copy/paste sau fiecare sa-si treaca povestea nasterii! Ce spuneti?
Eu mai sunt activa la un subiect pe alt site "Clinica Eva-Brasov"(si acolo o sa propun asta) si intra diverse persoane care ar dori informatii suplimentare despre clinica, nastere etc etc...si trebuie musai sa citeasca ce au mai mancat micutii nostri, ce nazdravanii au mai facut etc etc...si nu este foarte simplu.
Jurnal de Razvan Nazdravan
bazarim si noi
Leeloo21 spune:
ana te
foarte interesanta propunerea ta! sper ca fetele sa accepte ca imi este dor sa citesc si eu despre nasterile superbe ale voastre in apa!
astept detalii!
petrecere frumoasa!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 25+
nasterea in apa
pozici dragute
alina_k spune:
Ladies, si in special Leeloo,
Acum cateva zile, la Isis la CT a avut loc prima nastere normala dupa cezariana. Mamica venea tocmai din Piatra Neamt si nascuse prin cezariana cu mai putin de doi ani in urma.
Uite detalii:
http://www.isis-med.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=1772&sid=24c4754f7ac8916e497cac5cca61bdbb
Eu sunt chitita sa mai incerc o data in apa. Stiti cum se spune, a doua oara cu noroc!
ana_micu83 spune:
Ziua buna dragele mele!
participam si noi la un concurs pe DC(detalii la semnatura)...intentionam ca premiul (oricare ar fi el sa-l donam unui caz social din forum)...ne ajutati sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
bazarim si noi
vioo spune:
m-a emotionat tare povestea. acum sunt si mai convinsa ca la isis trebuie sa imi incerc si eu norocul a doua oara. daca nu vor fi probleme.. tare mult imi doresc sa nasc si eu natural mai ales ca eu voi astepta mai mult, inca vreo 4 ani pana sa raman insarcinata a doua oara. si neaparat trebuie sa fac si cursurile, pt ca la prima nastere recunosc, nu m-am descurcat deloc cu impinsul
ralucis spune:
Am deschis un topic separat aici, dar, pentru ca nu a raspuns nimeni, vreau sa reiterez intrebarea aici:
a nascut cineva natural din afara Brasovului la Clinica Eva din Brasov? Iau in calcul nasterea in apa la aceasta clinica, dar, deoarece eu sunt din Bucuresti, as fi vrut sa stiu cum au procedat fetele din alte localitati decat Brasov in privinta cazarii. Ca nu m-as baza pe o plecare de acasa in momentul inceperii travaliului, vreo trei ore tot se fac pana acolo si mi-e sa nu ma apuce pe drum nasterea. Multumesc!
ana_micu83 spune:
Ralu,da..au nascut fetele din afara Brasovului in apa la Eva.Sa inteleg ca te intereseaza in mod special cum s-a procedat cu plecarea si cu statul undeva inaintea nasterii?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
bazarim si noi
ralucis spune:
ana, da, ma gandesc unde voi sta inainte de a naste, ca as vrea sa vin cu 2-3 zile inainte de a implini 39 de saptamani, sa fiu sigura ca nu nasc pe drum, sunt la a treia nastere si primele doiua au mers rapid, asa ca nu m-as hazarda sa plec de-acasa cand incepe travaliul :) Si sa stau la hotel este cam scump, daca voi ajunge la 10 zile de cazare in Brasov cred ca ma duce la destul de mult.