Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnkaG spune:

Aurora,
Multe fete nasc inca in apa, natural. Nu asta este problema.

Problema din punctul meu de vedere este felul in care se abordeaza travaliul... ratele foarte crescute de epidurala... care uneori duc la cezariana... si ratele foarte crescute de oxitocina, care doar in cazul in care nu ai epidurala duc la dureri foarte mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna fetelor,
Iata-ma intrata in 38 saptamani de sarcina si cu speranta ca voi naste in apa la Isis.
Tot informandu-ma despre nastere, am aflat ca aceasta modalitate este disponibila si in Romania si avantajele m-au convins. De asemenea, toate discutiile despre personalul clinicilor care ofera aceasta varianta, rapiditatea dea ajunge in caz de urgenta, dar si pretul m-au determinat sa aleg Isis.
La 30 sapt.am luat legatura cu dr.Zaher care mi-a sugerat sa-i trimit toate analizele realizate pana la acel moment si la 34 sapt. sa merg la un control si o vizita la clinica.
Acum 3 sapt. am ajuns la Isis si l-am cunoscut pe dr. si echipa.
Am fost foarte incantata de discutia cu dr., care m-a asigurat ca totul va fi asa cum doresc eu (nastere cat mai naturala si in apa) atata timp cat nu exista vre-un pericol pt.mine sau manzul meu.
Sper si incerc sa am incredere ca asa va fi.
Asa ca luni plec catre Constanta si sper ca saptamana viitoare sa am marea intalnire cu manzul meu

38+
AMR 14 zile sau cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Inacat, sa ai nastere usoara!
Doamne-ajuta sa mai auzim de un delfinas! tin pumnii stransi-stransi.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Dragele mele,
cu multa emotie va anunt ca vineri, 26 noiembrie, la clinica Isis din Constanta s-a nascut un ursulet acvatic .
Ursuletul Radu Mihai, de la odiseea de nov.dec2010, a venit pe lume in apa, dimineata la ora 7.54, dupa un travaliu de 8 ore (fara epidurala si fara epiziotomie), avand 3500 g si 52 cm.
Nasterea a fost asistata pe durata travaliului de d-na dr. Oprea Magdalena, iar la expulzia in apa a participat si d-nul dr. Zaher, moasa Ana + o intreaga echipa de asistente si neonatologi.
Le multumesc tuturor celor de la Isis care au facut posibil acest eveniment.
Povestea mai pe larg imediat ce am timp mai mult.

40+
AMR cat o vrea bebe si DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnkaG spune:

Felicitari pentru bebe si pentru o nastere de vis! Abia asteptam sa vii cu mai multe detalii.
Fie ca bebe sa fie mancacios si voios si sa va lumineze fiecare zi cu zambetele lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioo spune:

felicitari Inacat si ma bucur mult pentru tine. felicitari si tie, nikolici
Trebuie sa recunosc ca nu-mi face bine sa-mi amintesc nici acum, dupa un an, cum am esuat in a naste sub apa.
Nu-mi ramane decat sa ma pregatesc pentru data viitoare - cand, daca va fi posibil, imi doresc sa nasc natural.
Va pup pe toate :* Si copii cat mai cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Inacat, cat ma bucur!!
Deci se poate! felicitari maxime, sa va traiasca ursuleto-delfinasul, sa fie sanatos si fericit!
Te rog, mai vino cu detalii, te-ai rupt? ti=ai revenit repede? care ti=e starea de spirit?

Va doresc tuturor sarbatori fericite. Pe noi ne cuprinde febra Craciunului, jucariile sunt cumparate si pitite, azi tati se intalneste cu Mos Craciun sa ia bradul , diseara dupa ce se culca Anuska il voi impodobi numai cu Sasa, pe ea o bag in schema de la anul.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Dragele mele,
cu multa emotie va anunt ca vineri, 26 noiembrie, la clinica Isis din Constanta s-a nascut un ursulet acvatic .
Ursuletul Radu Mihai, de la odiseea de nov.dec2010, a venit pe lume in apa, dimineata la ora 7.54, dupa un travaliu de 8 ore (fara epidurala si fara epiziotomie), avand 3500 g si 52 cm.
Nasterea a fost asistata pe durata travaliului de d-na dr. Oprea Magdalena, iar la expulzia in apa a participat si d-nul dr. Zaher, moasa Ana + o intreaga echipa de asistente si neonatologi.
Le multumesc tuturor celor de la Isis care au facut posibil acest eveniment.
Povestea mai pe larg imediat ce am timp mai mult.

40+
AMR cat o vrea bebe si DD

Felicitari! Ma bucur cand citesc si povesti cu finaluri fericite!

Bine ai venit pe lume dulce minune!

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Sara buna !

Craciun minunat, fericire, bucurii si clipe minunate!

bazarim si noi

Mergi la inceput

La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!

Va imbratisam!

bazarim si noi

Mergi la inceput