Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (10)
Raspunsuri - Pagina 12
Aurorra spune:
Buna,
AnkaG, din cate stiu eu si pot sa fiu sigura ca in afara de epidurala nu mi s-a facut nimic altceva,tin bine minte ca la un moment dat a vnit pe la mine si anestezista si m-a intrebat cum ma simt,daca am dureri etc si mi-a zis ca fiind prima nastere nu are rost sa incercam sa folosim vreun stimulent o sa lasam lucrurile sa decurga de la sine chiar daca dilatarea e mai lenta.
Eu dupa ce dilatatia a fost completa am impins de vreo 3 sau 4 ori si bebe a iesit.Destul de rapid.
Fetele eu am inceput munca full time si la munca e destul de greu sa intru ca sunt paznici destui.
Daca vreti sa ne vedeti va pun aici niste pozici de la aniversarea de 2 ani.
Va pupicesc.
Aurora de duracell neastamparat Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
ana_micu83 spune:
Aurorra, superbe pozele.
Sovi, vazut filme/poze cu piticii..devastator de frumos!
Va pup...
iertati scrisul telegrafic, da scriu cu un deget.R doarme pe mine
Jurnal de Razvan Nazdravan
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
nikolici spune:
Hello girls,
Mi se apropie termenul fetelor, voi fi mielul dus la sacrificare .
Bbelina mea este mare , nu stiu dc voi putea naste in apa din pacate, nu ma vad stand in apa si mutandu ma pe masa sa ma taie sau cine stie ce alte nebunii, inca sunt in dubii mari.As vrea sa reusesc dar imi iau in calcul si cealalta varianta sper sa fie naturala si nicidecum ceza.
Vreau sa va intreb si eu ceva, cum de v-a facut epidurala celor care ati nascut in apa, cand mie mi s a spus clar ca este risc de infectie dc se vrea nasterea in apa???
cu K2 in 37s si mamica de K1
sovietica spune:
Nicolici, Doamne ajuta! fii optimista, si nu uita ca chiar si un travaliu in apa e foarte bine, in caz ca nu reusesti sa faci expulzia acolo.
La intrebarea cu epidurala nu prea stiu sa raspund, ca eu am refuzat epidurala. Dar stiu ca daca imi facea, ma lasa oricum in apa! Chiar m-am rupt putin in cada si nu s-a infectat nimic. In locul tau, daca m-as mai simti in stare sa nasc in apa, as opta "pe raspunderea mea" sa ma duc in cada. Poate mai nou, asa se simte el dator sa avertizeze ca e risc de infectie.
Eu cred ca multe femei s-au rupt in cada si totusi nu s-au infectat.
Bafta mare!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
ana_micu83 spune:
Buna dimi...va invit la un iaurt a la Razvan!
http://www.youtube.com/watch?v=xNB6n11izgY&feature=player_embedded
Jurnal de Razvan Nazdravan
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
sovietica spune:
Ana-micu, ce tare! nota 10 pentru calmul vostru. Cred ca l-ati bagat cu totul in cada! cat e de scump
Aurorra, scuza-ma, am uitat sa va laud micul biciclist
La multi ani de 2 ani! Sunteti tare frumosi cu totii
Noi de o saptamana ne luptam cu o gripa crunta, care ne-a luat pe toti. Anushka a avut 39.7 24 de ore, sasa tusea de nu apuca sa inspire, pe mine ma doare carnea si incheieturile si nici nu aud bine, dinastea.. Culese si aduse de Sasha de la gradi.
Sanatate tuturor!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
AnkaG spune:
Aurora,
Atunci ajug la concluzia ce de mine si-au batut joc, ca era ziua de Pasti si au vrut sa mearga acasa... si din aia mi-au pus oxi desi totul mergea rapid... si uite ca tot nu au plecat repede acasa... ca s-au complicat lucrurile si tot au trebuit sa stea. Cred ca daca nu erau Pastile si era anestezistul la clinica... apropo, asta mi se pare f aiurea sa nu fie acolo chiar daca sunt Pastile, ma bagau rapid la cezariana... sa nu se mai chinuie la fundul meu o ora jumate.
Poate si-au dat interesul mai mult la inceput... dar acum chiar ca nu stiu ce sa mai zic... nici la prietena mea cu epidurala nu inteleg de ce i-au dat oxi din moment ce totul decurgea prea repede dupa spusele lor. Si i-au bagat inainte sa ajunga dr...
Concluzie... timpul doctorului este foarte pretios... daca ai epidurala poate te bucuri ca scapi mai repede, daca nu, te chinui inutil ca sa ajunga el mai repede acasa.
Aurorra spune:
buna fetele,
nikolici, ce faci? ai nascut,esti bine?
te asteptam aici cu vesti si cu povestea ta.
Eu am nascut in cada cu epidurala,si nu am patit nimic.
AncaG,nu stiu ce sa zic,poate s-au mai rutinat si-au mai pierdut din rabdare, habar nu am,totusi nu mi se pare normal, sa incep sa cred ca am avut eu mai mult noroc,dar totusi sunt muulte fete inaintea mea care au nascut natural, in apa.
eu am totusi un regret, vad ca incet dar sigur cam moare subiectul asta!
Eu va pupicesc pe toate si pe bebelusi si va astept sa mai povestim.
Aurora de baietel neastamparat si nazdravan Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
nikolici spune:
Buna fetele, o sa pun doar povestea nasterii, o sa va dati singure seama cum a fost.
Va pup pe toate!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158305
AnkaG spune:
Nikolici,
Felicitari pentru bebe! Sa va traiasca si sa va bucurati de viata de familie... sa copilariti din nou cum ai zis si tu.
Te felicit ca ai avut curajul sa treci printr-un travaliu cu dureri mari si sa vrei sa nasti natural chiar daca parea greu si ca ai ales sa accepti cezariana doar cand te-ai lamurit ca natural nu se poate fiindca pana la urma scopul principal al nasterii este sa aducem bebelusul pe lume in siguranta.
Imi pare rau ca nu ai reusit asa cum ti-ai dorit... si eu am aceleasi asteptari pentru bebe 2... si mi-e tare teama sa nu ajung in situatia in care ai fost tu pusa... dar totusi cred ca si daca lucrurile nu decurg asa cum am visat cu timpul ne dam seama ca nu totul tine de noi si nu are rost sa regretam ceea ce nu a depins de noi.
Felicitari inca o data!