Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
intre 2 prestari,noi tb sa ne facem analizele legate de hiv,sifilis si hepatite...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
simis spune:
Da Alinutahu, fac tratament cu closty si gata
Nici monitorizare, nici injectii cu nimic
Fac tratament si astept...
De aia ma gandeam eu sa ma duc sa imi cumpar singura injectia cu pricina...
Da inca nu m-am incumetat, am zis ca mai stau luna asta si vad apoi ce fac
![](images/user_woman.png)
simonali spune:
alinutahu, eu iau ova-mit z3-z5/1tb si monitorizari eco in zilele 10,12,14. acum 2 luni(in prima luna de ova-mit) am avut in ziua 14 un folicul de 20 pe care l-am "spart" cu o injectie de ovitrelle...ovulatia s-ar fi produs...dar bebe nu a aparut..
luna aceasta, in ziua 11, foliculii erau ff mici si dr a zis ca se vede ca sunt stimulati dar nu s-au dezvoltat suficient...si incercam inca o luna...a zis dr meu ca nu ar vrea sa trecem inca la doze mai mari sau alte medicamente mai tari...pt ca eu am si ovare polichistice si nu vrea sa fortam deocamdata, dar a zis sa nu intru in panica si asta incerc sa fac...
va pup!!!
simonali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufoasalaura buna dragelor, abia ce am venit de la eco, si m-am pus sa va scriu despre cum a decurs totul.endometrul este 9,si acum am 2 foliculi de 13.5 si 14.5mm pe ovarul drept,cel de pe stanga s-a oprit.desi sunt in z-16, dr.mi-a zis ca vede un inceput de activitate a glerei(sau din glera) nu mai stiu cum a zis,si nici nu vreau sa interpretez aiurea.mi-a zis ca ar cam tb.sa prestam 1 zi da, una nu...si sa ne vedem vineri.daca nu se sparg pana atunci,voi face un pregnyl.cum vi se pare toata treaba asta? eu nu vreau sa ma mai agat de nici o speranta.ce-o vrea Doamne,Doamne! |
pufoasalaura, endometrul e bun pt ziua 16, dar foliculii mi se par micuti...13.5, 14.5...asta ar insemna ca ar trebui sa ajunga la maturitate cam in ziua 19...ei cresc cam cu 1.5-2 mm pe zi...ovulatia in ziua 20 e cam tarziu totusi...nu stiu...tu de cate zile ai ciclul? sau poate ca pregnyl-ul o sa-i ajute...mai exista si ovulatia spontana de care am mai auzit...asa ca tu sa fi pregatita...
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
din ce am inteles de la dr,e fff.posibil sa ovulez natural pana vineri.din cauza sopc nu am ciclu regulat(intre 45-60 zile) ar fi teoretic...astept vineri,z 19, ca pe o mare surpriza.oricum sun pregatita si cu pregnyl..cu tot,numai bebele sa vina.
Citat: | ||
citat din mesajul lui simonali
pufoasalaura, endometrul e bun pt ziua 16, dar foliculii mi se par micuti...13.5, 14.5...asta ar insemna ca ar trebui sa ajunga la maturitate cam in ziua 19...ei cresc cam cu 1.5-2 mm pe zi...ovulatia in ziua 20 e cam tarziu totusi...nu stiu...tu de cate zile ai ciclul? sau poate ca pregnyl-ul o sa-i ajute...mai exista si ovulatia spontana de care am mai auzit...asa ca tu sa fi pregatita... ![]() ![]() |
alinutahu spune:
citat din mesajul lui simis Da Alinutahu, fac tratament cu closty si gata Nici monitorizare, nici injectii cu nimic Fac tratament si astept... De aia ma gandeam eu sa ma duc sa imi cumpar singura injectia cu pricina... Da inca nu m-am incumetat, am zis ca mai stau luna asta si vad apoi ce fac ![]() ![]() ![]() |
![](floare.gif)
buburneak
alinutahu spune:
citat din mesajul lui simonali alinutahu, eu iau ova-mit z3-z5/1tb si monitorizari eco in zilele 10,12,14. acum 2 luni(in prima luna de ova-mit) am avut in ziua 14 un folicul de 20 pe care l-am "spart" cu o injectie de ovitrelle...ovulatia s-ar fi produs...dar bebe nu a aparut.. ![]() luna aceasta, in ziua 11, foliculii erau ff mici si dr a zis ca se vede ca sunt stimulati dar nu s-au dezvoltat suficient...si incercam inca o luna...a zis dr meu ca nu ar vrea sa trecem inca la doze mai mari sau alte medicamente mai tari...pt ca eu am si ovare polichistice si nu vrea sa fortam deocamdata, dar a zis sa nu intru in panica ![]() va pup!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
buburneak
simonali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinutahu
![]() buburneak |
nici eu nu m-am gandit ca o sa se intample din prima luna...m-am bucurat totusi ca am obtinut rezultate(ovulatie) in prima luna de tratament si mi-a mai dat putina incredere...acum ca in a2-a luna nu a mai crescut niciun folicul...asta e..s-a intamplat, continuam si ce-o vrea Dumnezeu! poate ne trimite si noua un bebe sanatos si frumos!!
![](rugaciune.gif)
pup!
simonali spune:
dragelor, eu iau duphaston din z16-z25, 2tb/zi si maine ar trebui sa-mi vina...vroiam sa va intreb...daca am uitat sa iau luna aceasta 3 pastile e posibil sa influenteze si sa-mi intarzie? eu iau duphaston de un an si ceva(cu ceva pauze de 1-2 luni) dar nu am uitat in nicio luna sa iau 3...luna asta am fost f aiurita se pare...
va pup!!
draguta spune:
fetelor am o intrebare celor care au facut stimulare:
din a cat-a zi a inceput sa-si faca prezenta mucusul cervical?
astazi sunt ziua 10, prima dupa terminarea pastilelor si nimic, pana acum incepea prin ziua 7, la voi cum a fost ?