Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Buna dimineata!
Draguta la mine a aparut mucusul ca un albus in z12, si inainte sa fac stimulare imi aparea cam prin z10.
la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

simis

a cata zi esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleb_2004 spune:

Buna fetelor , sunt si eu o aspiranta sa fac un bebic, asta e a 2 a luna de stimulare cu closty si nu mi-au crescut foliculi numai de 11 pana in ziua 15 :( endometru e bun , apropo pt fetele care au probleme cu endometru le recomand gel oestrogel te masezi pe burtica cu el si e bun ca creste endometru, voi cate pastilute de closty ati luat? va doresc la toate sa vi se implineasca visul de a fi mamici cat mai repede. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoleb_2004

Buna fetelor , sunt si eu o aspiranta sa fac un bebic, asta e a 2 a luna de stimulare cu closty si nu mi-au crescut foliculi numai de 11 pana in ziua 15 :( endometru e bun , apropo pt fetele care au probleme cu endometru le recomand gel oestrogel te masezi pe burtica cu el si e bun ca creste endometru, voi cate pastilute de closty ati luat? va doresc la toate sa vi se implineasca visul de a fi mamici cat mai repede. va pup

" A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier,
clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for "
bine ai venit si sa stai cat mai putin pe postul de aspiranta ....eu am facut trei luni consecutiv trat cu colsty cate 2patile/zi din z3 pana in z9 ...dar la mine sau format foliculi frumosi de 20,23 chiar 25 mm asta in z 11-13 ....alceva nu ti-a dat sa iei tu? tu cate closty iei pe zi si din ce zi?

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna stimulacioaselor va invit la o sa aveti o zi superba eu am scapat de scarbici o saptamana asa ca ma gasiti pe aici.

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

http://lt1f.lilypie.com/8BHfp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

ati plecat toate la scarbici.......eu cu cine

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

http://lt1f.lilypie.com/8BHfp2.png

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Draguta sunt in z16, si am facut zilnic teste de ovulatie, iar in z15 dimineata mi s-a parut ca a aparut si linia de test un pic, iar seara am mai facut un test care a iesit mai pronuntat decat primul dar tot nu era linia de test mai colorata ca cea de control. Asa ca nu stiu sigur daca am ovulat sau nu...Sper ca da
Bine ai venit si tu Nicoleb2004, dar speram sa nu stai prea mult!
Ce fain de tine Alinushali ca ai scapat de scarbici! As vrea si eu macar o saptamina dar se pare ca inca nu e loc!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

alinushali, tare as fi vrut sa stau la o cafea dimineta dar ma astepta treaba la serviciu...multumim de invitatie

simis, draga, testele astea de ovulatie trebuie sa cam aiba banda test macar la fel de intensa ca cea de control...eu cand mi-am facut in prima luna de stimulare aceste teste de ovulatie(in zilele 11-14) imi ieseau la fel ca si tie si eu am facut in acele zile, la serviciu, niste teste de LH din sange care imi indicau o valoare mica ce nu presupunea o ovulatie...apoi am facut iar LH din sange in dimineata urmatoare injectiei ovitrelle(din ziua 14) si ...surpriza!! valoarea se dublase , deci a existat un varf de LH clar si seara testul de ovulatie (cred ca oview era) a iesit clar pozitiv, adica banda test era mult mai intensa ca cea de control...asa am realizat ca pana atunci eu nu am avut niciodata ovulatie... poate daca faceam atunci injectia cu HCG( care este un hormon similar LH-ului) nu as fi putut obtine ovulatia...de-aia e asa importanta si aceasta injectie in timpul tratamentului de stimulare...
!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonali spune:

va pup!!
simis, am vrut sa spun ca daca NU faceam injectia ovitrelle, nu as fi avut ovulatie...eu am facut si se pare ca ovulatia a avut loc dar nu a fost sa fie...perseveram si

eu azi am primit 'musafirii', ca tot va intrebam ieri daca e posibil sa-mi intarzie...ei bine, au venit fix la 28 de zile...si de poimaine(z3) incep sa iau ova-mit...sa vedem ce ne asteapta luna aceasta...macar sa creasca ceva foliculi pe acolo...ca luna aceasta a fost cam 'pustiu' la mine pe ovare...

Mergi la inceput

Asa m-am gandit si eu Simonali ca e cu testele astea, dar tot mai sper inca...
Probabil ca daca nici luna viitoare nu imi da dr ceva injectii o sa il intreb eu si dc el zice ca nu e cazul o sa mai incerc la alt dr.
M-am gandit eu la schimbarea dr de mai de mult dar am asa o retinere ca pe asta il stiu de mult si de restu care sunt "mai celebrii" (desi eu zic ca si aia sunt celebrii la ei pe scara blocului) nu imi place de nici unul.

Mergi la inceput