Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
alinutahu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushali Multumesc fetelor pentru urari . Pufoasalaura iti doresc sa fie bine maine draguta tin pumnii sa fie cu noroc. tu faci pregnyl pentru ai sparge sau asteapta sa se sparga singuri? ellenab2 hai fii tare o sa fie bine ![]() alinaoprea sa ne dai vesti bune alinutahu asta o sa fie ultima luna de stimulare , ca vine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anul asta sigur sigur ![]() Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez. http://lt1f.lilypie.com/8BHfp2.png |
![](pupic.gif)
buburneak
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
simis spune:
Buna fetele!!! la toate!
Elena imi pare rau ca e z1, dar ai incredere ca luna viitoare nu vor mai veni rushii
Ma bucur ca macar tu ai ovulat ca se pare ca eu cu tot tratamentul cu closty nu am ovulat, dar mai sper ca poate va fi maine sau poimaine ziua fericita.
Mi-am facut in fiecare zi 11-14 teste de ovulatie, dar in nic una din zile nici macar o urma pala nu se vede....
Iar incep sa cad in butoi asa incetut, dar trebuie musai sa imi revin.
Va pup pe toate si sa auzim de bebe
simonali spune:
buna seara, dragelor!
imi place ce citesc pe aici...mi-a soptit si mie o pasarica(o fi aceeasi...) ca o sa ne umplem de
poate va prind si eu din urma ca luna asta la mine foliculii au fost fff mici si mai incercam luna viitoare....trebuie sa vina uratii zilele astea.... sotul meu ia de o luna branca ursului ca sa fim siguri ca si
sunt veseli si in putere...vreau si eu sa ovulez!!!
va pup!!!!!!!!!
ALINAOPREA spune:
Ellenab2 i-mi pare rau pt. luna asta ,dar sti cum se zice...ai pierdut o batalie dar vei castiga razboiul...asa ca lupta in continuare.
Pufoasalaura mult succes maine ,sa vii cu vesti bune.
Draguta si eu sunt tot in ziua 4.Ti-am zis ca ne tinem de mana....sa ma tii bine sa nu ma pierzi
Alinutahu sper sa vina cat mai repede minunea pe care o astepti.
Alinushali nu prea am ce vesti sa va dau,ma simt ok,nu am nici o reactie de la ova-mit (am facut eu stimulari mai puternice),mai multe detalii dupa eco pe 7 iunie.
Simis tu nu faci nici o eco? Or fi bune si testele de ovulatie dar eco e sfanta.Parerea mea.
Simonali succes luna viitoare,si sotul meu ia branca ursului,asa de capul lui,cu toate ca eu nu sunt deacord....-ici dulci la toate fetele!
Alina in asteptarea unei minuni de
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
buna dragelor,
abia ce am venit de la eco, si m-am pus sa va scriu despre cum a decurs totul.endometrul este 9,si acum am 2 foliculi de 13.5 si 14.5mm pe ovarul drept,cel de pe stanga s-a oprit.desi sunt in z-16, dr.mi-a zis ca vede un inceput de activitate a glerei(sau din glera) nu mai stiu cum a zis,si nici nu vreau sa interpretez aiurea.mi-a zis ca ar cam tb.sa prestam 1 zi da, una nu...si sa ne vedem vineri.daca nu se sparg pana atunci,voi face un pregnyl.cum vi se pare toata treaba asta? eu nu vreau sa ma mai agat de nici o speranta.ce-o vrea Doamne,Doamne!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
simis spune:
Buna fetelor!!!
Nu fac nici o eco ca nu m-a chemat dr desi as fi vrut sa fac
Azi dimi am facut un test de ovulatie si mi s-a parut ca incepe sa se vada usor si linia de test nu numai cea de control dar mi frica sa nu fie in imaginatia mea numai...
Vad ca mai sunt cazuri cand ovulatia nu se produce neaparat pina in Z15 si asta imi mai da niste sperante, dar nu prea pricep eu cum de imi vine mie ciclul la 28 de zile si nu am ovulatie in z14. Dar poate da DD si nu mai imi vine luna asta deloc
alinutahu spune:
buna dimineata...
simi ,simonali vai faceti trat cu closty sau ov-amit ....nu va dat doctorul nici o injrctie pt a ajuta foliculi sa se sparga ? pt ca in cazuru normale unde lipseste ovulatia se da trat cu closti sao ov-amit si dupa cea injectie pt a produce ovulatia ..eu de ex fac trat cu closty din z5 -z9 in z9 injectie cu fostimon Hp asta pt maturarea flculilor pt ca si la mine se formeaza dar sunt mititei dar asta ii ajuta sa ajunga la 20-23 mm ,si in z 11 injectie cu ovitrelle sai choragon sau pregnyl aste sunt pt provocarea ovulatiei eu pe tote le-am luat si am ovulat in fiecare luna ....succes alinaoprea ....de cate zile ai ciclul? pt ca daca bine am intales aztazi esti in z 16 de ce nu ti-a data acuma pregnyl nu o sa fie cam tarziu ,ca pe vineri o sa fi in z 19 ?cam tarziu ....dar fruntea sus poate eu gresesc si o sa fie bine ....te pup![](pupic.gif)
buburneak
alinutahu spune:
scuzatima am scris alinaoprea in loc de pufoasalaura....inca dorm nu mi-*am baut toata cafeaua
buburneak
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufoasalaura/pufoasalaura.jpg)
pufoasalaura spune:
cica e foarte posibil ca pana vineri saovulez natural,cica si foliculii vor mai creste...
Citat: |
citat din mesajul lui alinutahu scuzatima am scris alinaoprea in loc de pufoasalaura....inca dorm nu mi-*am baut toata cafeaua ![]() buburneak |