Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)
Raspunsuri - Pagina 10
pufoasalaura spune:
sunt de acord cu tine ca mihalache e un super doctor,dar mie imi place dr.predoi deliana(medlife),poate ca,fiind ,la particular, acolo, totul este mai lejer.discutii,atitudine.dar costa...eu daca as mai dispune de fonduri,tot la dansa as merge.si sotul ei,predoi silviu este foarte apreciat.mai ales ca ei sunt specializati pe reproducere asistata, in general pe cazurile mai problematice.
Citat: |
citat din mesajul lui andrutza10 laura, nu ma duc la cf2,ma duc la cabinetul ei particular.Si mai mult ma duc sa isi exprime o parere si sa ma controleze din cap pana in picioare.Am auzit ca asa procedeaza. Poti de asemenea sa imi spui si de dr-ita de care vb tu si numele clinicii private. |
pufoasalaura spune:
fetelor,
va tin la curent cu faptul ca vineri,ma duc la eco,la parhon, sa vedem daca cea de-a 2a luna de stimulare cu ovamit a dat rezultate.imi este teama.. si parca ma vad, ca luna viitoare ma trece pe gonal...sa vezi,caderi de par.te mai si ingrasi...abia ce am mai dat jos,si am ajuns la -12kg.sper ca dr.neamtu sa fie multumita,de data asta, si bebelul din cer sa trimita unul sanatos care sa ne lumineze viata.
alinutahu spune:
laura ...hai draga de tine fi optimista ....o sa fie bine ....si eu de la closty am luat ceva kg in plus dar acuma incerc sa ma abtin putin ...iti doresc sa vina bebele cel sanatos si sa va umple de bucuri ...succes
buburneak
simis spune:
Buna fetelor!
M-am tot gandit de ce oare nu m-a chemat si pe mine la monitorizare si azi e ultima zi in care mai iau closty luna asta (sper sa nu mai iau si alta luna). Am ajuns la concluzia ca de aia nu m-a chemat ca a zis sa imi fac acasa teste de ovulatie, ca alta explicatie nu este.Oricum eu nu am simtit rau de la ele.
Va pup si sa auzim de
alinutahu spune:
simi ma bubcur ca te simti bine dupa closty dar nu neaparat din cauza ovulatiei te cheama la eco
buburneak
alinushali spune:
Buna fetelor sper ca nu m-ati uitat. Sunt la prima luna de stimulare cu ovamit si tin sa spun k am avut stari de greata, ameteli si bineinteles dureri de burta, desi am reactionat bine , adica au raspuns amandoua ovarele. Acum merg la monitorizare din 2 in 2 zile pana voi ovula , daca voi ovula ;exista posibilitatea sa se resoarba.
Sper ca va fi cu noroc luna asata pt. k nu vreau sa repet stimularea, atatia hormonii ma fac putin irascibila.
Va doresc numai bine si sa veniti cu vesti bune
Anul asta sigur sigur
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
draguta spune:
buna fetele
simi, alinush sa ne tineti la curent cum va simtiti dupa stimulare si daca ati avut rezultate
sunt interesata , incep si eu stimularea cu ova mit de maine
tuturor si va astept cu vesti bune
simis spune:
Buna fetelor!
Am terminat cu closty si de azi suntem ocupati
Speram ca luna asta sa fie cu ochisori! La toate fetele!
Pupici si va tin la curent!
alinutahu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simis Buna fetelor! Am terminat cu closty si de azi suntem ocupati Speram ca luna asta sa fie cu ochisori! La toate fetele! Pupici si va tin la curent! |
buburneak
pufoasalaura spune:
buna fetelor,
iata ce am venit cu vesti de la eco.se pare ca cea de-a 2-a luna de stimulare cu ovamit da rezultate.desi sunt in z-12 a cm. deja s-au format 2 foliculi dominanti(cate unul pe fiecare ovar).asa ca o sa merg din nou la eco,marti z-16-sa vedem cat au mai crescut, si sa luam pregnyl daca e nevoie, si apoi....
sunt super fericita, si sper,sper,doamne,daca ne auzi,sa ne faci o surpriza...se pare ca siofor+slabit dau rezultate super bune.am ffff,mari emotii...