Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)
Raspunsuri - Pagina 9
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinutahu alina ...bine ai venit ...imi pare rau de sarcina pierduta dar din cuvintele tale intaleg ca acuma te simti bine si vi cu forte noi sa dea DD sa obti o sarcina cat de curand buburneak |
Eu sunt f increzatoare ,daca vrei cu tot dinadinsul ceva....pana la urma Dumnezeu te ajuta si reusesti.
Pupici si multumesc de primirea frumoasa!
Alina in asteptarea unei minuni de
simonali spune:
bine ati venit, fetelor! ne pare bine ca ne impartasiti din experientele voaste, pana la urma asta e f important, sa mai invatam una de la alta si sa ne mai sfatuim...
alinaoprea, vroiam sa te intreb cum faci tratamenul cu ova-mit, in ce zile...si eu am tot sopc si eu iau din z3-z5...si apoi fac injectie cu ovitrelle..in functie de cum se dezvolta foliculii.
vreau sa va mai intreb daca in timpul stiumularii mai poti lua si altceva...poate naturist...stiu ca nu prea e indicat sa se faca astfel de combinatii...dar...e ceva ce merge ca sa ajutam putin?
va pup
simonali spune:
simis, asa este, trebuie sa monitorizezi ecografic evolutia foliculilor pe perioada stimularii atat pt a evita o hiperstimulare si formarea de chisturi dar si pt a prinde momentul ovulatiei..de ex la mine luna trecuta folicul a ajuns la o dimensiune de 20 mm in ziua 14 si atunci dr mi-a dat sa fac o injectie pt a-l "ajuta"pe acesta sa se sparga si sa elimine ovulul...astfel eu am avut ovulatia in ziua 16...dr meu mi-a zis ca e important in primul rand sa obtinem foliculii si apoi sa ii ajutam sa se sparga...deci de-asta e asa importanta monitorizarea ecografica...eu asa zic...incearca sa-l intrebi pe dr tau...daca e nevoie sa faci si eco pe perioada tratamentului...poate te cheama...
sa fie cu noroc!
galliciana spune:
citat din mesajul lui simis Buna dragutelor! Am fost azi la dr de familie si ea a zis sa nu fac nimic inafara de ce a zis dr ginecolog in prima luna de stimulare si in caz ca nu se intampla minunea sa ma duc sa mai vb odata cu el. Ea a zis ca "tie nu ti se fac chisturi ca nu ai avut niciodata"Pentru ea asta e un motiv suficient... nu am mai vrut sa ii zic ca atunci nici n-o sa raman gravida ca doar nu am ramas niciodata la toate fetele si sa vina ! |
simis, imi pare rau, eu nu am o parere buna despre medicii de familie.....rar de tot gasesti cate unul care sa fie la subiect....- parere personala......nu e vb ca tie nu ti se fac chisturi, ci de faptul ca ele pot aparea oricand....de aceea ti-am pus sa citesti 2 articole.... eu nici nu ma intalnesc cu acest medic de familie, decat ffff rar....imi pare rau....
galliciana spune:
citat din mesajul lui andrutza10 PTR. PufoasaLaura- nici vb de CM dereglat.Vine la 28 zile,regulat,la data care trebuie si nu am avut probleme mari legate de asa ceva.Rar cand mai vine cu o zi intarziere-zic ca e bine ca poate am ramas!!! Dna dr. la care merg mi-a facut o ecografie vaginala,in care probabil ca trebuia sa vada ceva anormal, dar mi-a dat duphaston pentru a mari dimensiunea endometrului care zicea ca nu e suficienta. Closty mi-a dat ptr anovulatie ,si acum dupa ce am luat o luna ,sunt in ziua 13 ai nu vad nimic pe testuletul de ovulatie. Si atunci ma intreb care-i problema? Am fost la un dermatolog ieri-eu am si ceva probleme cu acneea,o am de cand ma stiu- si mi-a spus ca e vb despre o dereglare hormonala si acest lucru se datoreaza testosteronului si este in legatura cu ovarul polichistic. Deci,unde sa ma duc mai departe? Vreau sa o schimb pe dna doctor si sa ma duc la un dr. din Bucuresti (Florina Mihalache).Am auzit de bine de ea. Voi ce ma sfatuiti sa fac? In cazul in care sufar de sopc ce se recomanda ,un tratament, operatie,cum este? Multumesc. |
andrutza, in ce zile ti-a dat sa iei duphaston?
ai cm de 28 zile?? in ce zi ai inceput testele de ovulatie?
Sincer, un endocrinolog.
Nu te descuraja!
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui simonali bine ati venit, fetelor! ne pare bine ca ne impartasiti din experientele voaste, pana la urma asta e f important, sa mai invatam una de la alta si sa ne mai sfatuim... alinaoprea, vroiam sa te intreb cum faci tratamenul cu ova-mit, in ce zile...si eu am tot sopc si eu iau din z3-z5...si apoi fac injectie cu ovitrelle..in functie de cum se dezvolta foliculii. vreau sa va mai intreb daca in timpul stiumularii mai poti lua si altceva...poate naturist...stiu ca nu prea e indicat sa se faca astfel de combinatii...dar...e ceva ce merge ca sa ajutam putin? va pup |
In ceea ce priveste combinatiile cu naturiste....eu nu prea sunt adepta lor,dar asta e o parere personala,cine vrea si are curaj poate incerca,eu una nu.
Va poop !
Alina in asteptarea unei minuni de
andrutza10 spune:
PufoasaLaura-Cm-ul meu dureaza 28 de zile,iar duphastonul il iau conform prescrierii dr-tei din ziua 14 pana in ziua 25.
Am facut ce mi-a zis ea timp de o luna,mai urmeaza inca o luna daca in prima nu am avut succes.In paralel mai tin tratamentul acela naturist postat acum cativa ani de Livia (cu ceaiuri, kamaiany, cat's claw, etc).
oricum, dupa aceste doua luni nu voi mai merge la actuala dr-ita,mi se pare dezinteresata si din aducerile ei aminte cica mi-ar fi dat duphaston ca sa imi vina menstra ... auzi tampenie, cand de fapt a fost pentru marirea endometrului care i s-a parut ei la ecografie ca e mic. I-am zis ca sigur se inseala,din moment ce eu am un Cm super regulat,nu ma tine mult,vine la timp ,insa cu dureri grozave.Vad ca in ultima luna ,fiindca am inceput acel tratament naturist de care am mentionat, nu m-a mai durut asa rau,am suportat fara nurofen sau algocalmin.
In rest, sa auzim de bine si imi pun toata increderea in noul medic la care m-am programat ,dna dr. Florina Mihalache. Chiar si Sanda Ladosi a nascut cu ea,deci trebuie sa fie pasionata in ceea ce face.
Astept si alte pareri.
pufoasalaura spune:
din cate stiu eu,dr.Mihalache Florina nu se ocupa cu stimulari, fiv, inseminari,etc.si mai ales in perioada asta...scandalul de la cf.2
eu iti pot recomanda o super femeie, super doctor,dar problema este ca aceasta persoana este numai la o clinica privata,iar eu din considerente financiare am renuntat.
citat din mesajul lui andrutza10 PufoasaLaura-Cm-ul meu dureaza 28 de zile,iar duphastonul il iau conform prescrierii dr-tei din ziua 14 pana in ziua 25. Am facut ce mi-a zis ea timp de o luna,mai urmeaza inca o luna daca in prima nu am avut succes.In paralel mai tin tratamentul acela naturist postat acum cativa ani de Livia (cu ceaiuri, kamaiany, cat's claw, etc). oricum, dupa aceste doua luni nu voi mai merge la actuala dr-ita,mi se pare dezinteresata si din aducerile ei aminte cica mi-ar fi dat duphaston ca sa imi vina menstra ... auzi tampenie, cand de fapt a fost pentru marirea endometrului care i s-a parut ei la ecografie ca e mic. I-am zis ca sigur se inseala,din moment ce eu am un Cm super regulat,nu ma tine mult,vine la timp ,insa cu dureri grozave.Vad ca in ultima luna ,fiindca am inceput acel tratament naturist de care am mentionat, nu m-a mai durut asa rau,am suportat fara nurofen sau algocalmin. In rest, sa auzim de bine si imi pun toata increderea in noul medic la care m-am programat ,dna dr. Florina Mihalache. Chiar si Sanda Ladosi a nascut cu ea,deci trebuie sa fie pasionata in ceea ce face. Astept si alte pareri. |
andrutza10 spune:
laura,
nu ma duc la cf2,ma duc la cabinetul ei particular.Si mai mult ma duc sa isi exprime o parere si sa ma controleze din cap pana in picioare.Am auzit ca asa procedeaza.
Poti de asemenea sa imi spui si de dr-ita de care vb tu si numele clinicii private.