Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

'Neata fetele!!!
Nu mi-a dat nimic nimic inafara de closty si ma gandeam sa ma doctorec eu singura, dar m-am razgandit...
Am zis ca mai am rabdare luna asta si dc nu se intampla minunea o sa discut cu dr si despre spargerea foliculilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor si eu dau azi startul stimularii cu Ova-mit.
Voi merge la prima eco in ziua 12 si mai vedem.
Pupici si succes tuturor!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Mult succes Alina! Sigur se va intampla in curand!!
Eu oricum nu cred ca numai ovulatia e problema la mine. Luna trecuta am avut in z13 un folicul de 25mm, dar presupun ca nu s-a spart din moment ce nu s-a pozitivat testul de ovulatie in nici una din zilele urmatoare...Am uitat sa spun ca am uter retrovers si infantil(la ultima masurare avea 4.8)
Sper sa vina oricum bebe cat mai repede!!! La toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Buna fetelor, eu am fost la monitorizare z 15 si se pare ca nu am ovulat inca, doc a spus k s-ar putea in weekend dar mi-a zis ca am ovare micropolichistice, asa ca nu stiu daca sa mai sper la ceva luna asta plus de asta almeu pleaca din tara si adio sanse.

Sper ca macar voi sa veniti cu vesti mai bune sa ma bucur si eu pentru voi.

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

ALINA OPREA si eu tot de azi incep cu ova-mit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Buna ,

Eu sunt o aspiranta mai veche cu bebeline la purtator.
Am intrat sa va spun sa credeti in sansa voastra.

Sa nu credeti ca eu am reusit usor sa raman insarcinata, nici gand, dupa ce am schimbat multi medici,mai mult sau mai putin cunoscuti, cerut opinii, luat tot felul de tratam...etc...a iesit si soarele pe strada noastra.
In primul rand trebuie avuta rabdare si hotarare, da stiu ca e greu....ma vad pe mine anul trecut pe vremea asta.
Dupa atatia ani, am ajuns la urmatoarele concluzii, ca stimularea (indiferent cu ce) trebuie facuta cu monitorizare ecografica, pt urmarirea evolutiei foliculilor, endometrului si a ovarelor.
In atatia ani, am facut stimulare cu Closty (ajunsesem la 3/zi) fara monitorizare eco, ci doar cu temperatura bazala -logic, necunoscatoare fiind, am ascultat de medic-.
Ajunsesem la multe kg+, hiperstimulare,depresii si ioc rezultate.
Am facut si tratament homeopat, HSG, analize peste analize, toate bune si frumoase, dar fara rezultat.
La inceputul lui 2009 am inceput sa frecventez un nou medic, am luat totul de la 0.
Sotul a luat Napraznic, Ginseng rosu si Branca Ursului.
Dupa o serie progresiva de stimulari, logic ca am dat si in hiperstimulare,seria septembrie-octombrie a fost cea norocoasa:

- z5-z9 2xClosty/ zi
- z4-z6-z8-z10-z12 Gonal f 75 ui
- z13 Ovitrelle+ 3x Luveris
- Acid folic 20 mg si utrogestan 3/zi
- monitorizare foliculara di z10-12-14
- Endometru 13 mm si 2 foliculi dominanti de 24 si 26 mm ...care s-au transformat in

Spre mirarea mea de la tratam, de data asta am slabit bine
La noi dupa 7 ani visul s-a implinit , cam in 2 sapt vin printesele pe lume.

Ma scuzati m-am intins ca o placinta.

Va doresc succes!!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

lumi-clt...iti doresc o nastere cat mai usoara si sa iti ti in brate puiuti cat de curand ....multumim foatre mult pt ca ne-ai povestit povesta ta care este o buna lectia pt toate care trecem prin asa ceva ....asteptam poze cu micuti ce o sa fie ?

laura cat de lung ai cm? pt ca eu am de 27 de zile si cel tarziu in z 14 ovulez ...faci cura de slabire ?
simi...succes
alinaoprea
alinush ali ...rabdare si incredere in sansa ta
mama ce de aline ne-am adunat
iubitelor va doresc spor la treaba si sa ne auzim cu bine si sa speram ca mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi o sa-si stranga la pipt puitul mult dorit

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Lumy_clt nastere usoara si printese sanatoase si frumoase, poate ai lasat si pentru noi putin noroc pe aici.

Ma bucur enorm cand aud de finaluri fericite............inca o data mult mult mult noroc si sa ai o nastere usoara.

Si neaparat poze..... vrem poze
Ma simt mai bine

Anul asta sigur sigur

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Mult succes Alina! Sigur se va intampla in curand!!
pup]
Simis multumesc, mult succes si tie!
-ici

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Alina, esti pe aici?tie ti-a mai dat si altceva decat ova-mit?

Mergi la inceput