Stimulare ovariana cu ova-mit/clostilbegyt (11)
Raspunsuri - Pagina 12
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta ALINA OPREA si eu tot de azi incep cu ova-mit |
Alina in asteptarea unei minuni de
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui draguta Alina, esti pe aici?tie ti-a mai dat si altceva decat ova-mit? |
draguta spune:
da Alina, am inceput in aceeasi zi
ce tare mi-as dori sa se prinda si la noi, mai iei si altceva decat ova-mit?
ALINAOPREA spune:
Lumy Clt nastere usoara si bebeline sanatoase!
Ce fericire te asteapta...sa dea Domnul sa va aduca numai bucurii!
alinutahu n-au intrat zilele in sac,cati ani ai tu?(daca poti sa spui)
De indata ce se intoarce sotul tau va puneti pe treaba.....fii optimista!
Eu dupa cate am patimit am invatat sa am rabdare si sa o iau pas cu pas.
Cat de curand ne va binecuvanta Domnul si pe noi cu cate un sau
Pupici la toate fetele!
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui draguta am vazut ca mi-ai raspuns deja te astept sa mai intri sa vedem simptome, ovulatie |
Sigur, vom impartasi pareri,de-asta suntem aici sa ne sfatuim reciproc.
Eu am invatat f multe lucruri la sectiunea FIV,care-mi sunt de un real folos in lupta cu infertilitatea.
Nu stiu cum voi reactiona la aceasta stimulare usoara (1/2 ova-mit pe zi),dar la stimularea de anul trecut de la FIV, cu puregon injectabil 150/zi am produs 12 ovocite.
alinutahu spune:
citat din mesajul lui ALINAOPREA Lumy Clt nastere usoara si bebeline sanatoase! Ce fericire te asteapta...sa dea Domnul sa va aduca numai bucurii! alinutahu n-au intrat zilele in sac,cati ani ai tu?(daca poti sa spui) De indata ce se intoarce sotul tau va puneti pe treaba.....fii optimista! Eu dupa cate am patimit am invatat sa am rabdare si sa o iau pas cu pas. Cat de curand ne va binecuvanta Domnul si pe noi cu cate un sau Pupici la toate fetele! Alina in asteptarea unei minuni de |
buburneak
alinushali spune:
alinutahu si sotul tau pleaca din tara? sper ca al meu nu sta mai mult de 2 saptamana.
Anul asta sigur sigur
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
http://lt1f.lilypie.com/8BHfp2.png
ALINAOPREA spune:
citat din mesajul lui alinutahu |
buburneak
pai fi mai optimista iubita,la 27 de ani esti in grafic....
cat despre mine,fac stimulare si IAS daca totul merge bine,vedem ce spune profu pe 7 cand merg la prima eco.
Pup!
pufoasalaura spune:
citat din mesajul lui alinutahu lumi-clt...iti doresc o nastere cat mai usoara si sa iti ti in brate puiuti cat de curand ....multumim foatre mult pt ca ne-ai povestit povesta ta care este o buna lectia pt toate care trecem prin asa ceva ....asteptam poze cu micuti ce o sa fie ?laura cat de lung ai cm? pt ca eu am de 27 de zile si cel tarziu in z 14 ovulez ...faci cura de slabire ?simi...succesalinaopreaalinush ali ...rabdare si incredere in sansa ta mama ce de aline ne-am adunatiubitelor va doresc spor la treaba si sa ne auzim cu bine si sa speram ca mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi o sa-si stranga la pipt puitul mult dorit buburneak |