Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bumblebee
LA MULTI ANI si sa ai parte de tot ce iti doresti tu!!!!!!!!!!! un bebe sanatos si la termen !!!!!!!!

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Oana, aici ai maioneza cu lapte a Aelitei.

Paula, 27+ cu

Hahaha Paula, tocmai ma pregateam sa scot reteta de la 'sertaras'... o am si pe cea cu ou (in loc de lapte se pune un ou intreg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Maya, le-am pus si eu semne, ca innebunesc cand tb sa caut ceva, iau toata odiseea de la capat.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Hehehe!!! azi e ziua manechinului nostru din odisee!!!
Bubulino, LA MULTI ANI!!! Sa fi sanatoasa, fericita si sa-ti dea DD un bb sanatos, mancacios si cuminte!
Multam de tratatie!

Lia, cat ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca esti bineMulta bafta si vb fetelor te asteptam cu cele mai bune vesti!

Florentina, Arissa, Carla, ce bine ca sunteti ok si ca ne-ati dat un semn de viata! Cate un pt fiecare!

Aelita, ai niste copii f frumusei! Mor dupa ei! Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti pana la adanci batranete.
De atatea ori m-am gandit cum de ai timp sa te ocupi de ei, cum mai ai timp si de forum sa ne dai atatea sfaturi utile, de maioneze si multe altele. Bravo tie!

Mov, felicitari pt bb grasan

Giorgia, felicitari pt schimbarea prefixului! De acum poti adauga la semnatura AMR

Multa bafta fetelor ce merg azi la eco!

Eu am fugit, ma duc la o cafea cu o prietena buna si dupa ma apuc de un proiect.

Va pup pe toate si ma bucur ca existati!

Va doresc o zi si o saptamana buna!

PS: Sa ma laud si eu! Azi am schimbat si noi semnatura

tina 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Arissa,Laurica multumim pentru gandurile bunesa dea Doamne Doamne
eu am adormit iar,dupa micu dejun si prajiturelele de la bumblee probabil ca am luat si un pahar de vin ceva fara sami dau seama m-a doborat somnul.
Maya iubita succes la cautat apartament.
Ooana eu una nici nu stiu sa innot,si mie si frica de apa daca nu e piscina(tot din cauza ca era sa ma innec)dar am spus ca odata cu bebica poate voi invata si eu,ori o sa ma duc sa iau lectii.
Arissasa ai o saptamana usoara la servici

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

bumblebee...la multi ani si tot ce-ti doresti

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Hop si eu dupa un we cu facut salata de vinete si prajitura Harisi si iesiri din plin. Mai nimic nu ma mai cuprinde asa ca m-am bucurat ca mi-am gasit o camasuta pe care am si inoit-o.

Am vazut burtici frumoase in rochite sexy: Aelita, Tina si Crispro cu floricica in par , pe Mycya trasa prin inel.

Denisa ce ma bucur ca ai intrat si sunteti bine. Sper ca si Ramo vine cu vesti bune in curand
Aelita, ce copilasi draguti, Sofia are si parul ondulat . Eu pe Ana am avut-o aproape cheala, cu niste smoace de par, mi se parea un nou nascut "ciudat" ca mi-o imaginasem cheala sau cu par dar nu asa cu smoace pe ici pe colo.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfinariu
Mai fetele incepe AMR la noi la odisee intr-o sapt 2!!!
Si mie mi s-a schimbat DNP acum e 31 iulie dat fiind bebe mare! Cu regimul merge bine , nu mai mananc paine decat la mic dejun si aia neagra, deloc orez , paste cartofi, sper sa nu mai urce zaharul, nu am mai luat nici in greutate, daca mai sunt schimbari va anunt!
Bumbleee desi ai sarbatorit iti mai doresc inca o data LA MULTI ANI cu multe bucurii si sa ai o nastere usoara!!
Oana iti spun inca nu am hotarat ziua dar saptamana asta mergem!
Am vazut si eu pozele suntem niste frumoase iar Aelita este eroina odiseei!!! Si le ia pe toate cu calm!
Denisa vai bine ca esti bine, ce bebei mariiiiii!!!!!
Dragaica tu?
Fetelor o sapt frumoasa , eu azi la 5 pm merg la medic sa-mi spuna ce si cum ca au venit rezultatele analizei!
Sper sa-mi spuna ca totul e bine, ca sotule cam ingrijorat cu mesele ca nu prea imi mai ramane nimic de mancat si aseara ma certa ca nu mananc mai mult desi mancasem o farfurie de pastai de soia fierte in apa cu sare!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

la 21 saptamani si 5 zile bebele meu e mic daca are 391 g ?
e vreo problema daca e mai micut dupa masuratori cu 4 zile

tot citesc de bebei grasuni si al meu mi se pare cam firav

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Victo se pare ca toate care avem in jur de 29 sapt. numaram sapt. pana la concediu...eu is printre ele ...fara asta ar mai fi 2...Doamne da sa treaca repede, plus ca eu acum mai am o problema si sper sa o rezolv pana la prenatal. Medicul meu de familie a plecat in Franta la munca si m-a lasat pe mana nu stiu cui...si trebuie sa imi gasesc URGENT un altul ca sa-mi poata da medicalele

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

eu mai am inca 6 zile de concediu
...si m-am hotarat sa stau pana la sfarsitul lunii aprilie la servici , daca nu apare altceva intre timp

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput