Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 10
beluistef spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
eu mai am inca 6 zile de concediu ...si m-am hotarat sa stau pana la sfarsitul lunii aprilie la servici , daca nu apare altceva intre timp Oana 29+ Matei |
Si care ziceai ca stai pana la sfarsitul lui mai la lucru ... acum iti iei inaintea mea concediul ??? NU-i corect.......glumeam...sper ca nu te-ai suparat
Eu sunt stresata ca nu cumva sa trec peste termen si sa nu-mi ramana cele 42 de zile dupa, plus ca trebuie sa-mi gasesc urgent medic de familie...altfel cine-mi da concediile ...Deci teoretic poate ma razgandesc si intru din 10 mai...sa vedem acum si peste ce medic dau, poate peste unul de-ala care da doar de la 32 in sus...oricum eu atunci o sa am 31s4z...
Fericitoooooooo !!!!! , Deci mai ai doar sapt. asta de mers la lucru.
Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
paula_m spune:
Daca tot suntem la capitolul concediu, am o intrebare, banii primiti in prenatal se iau in calcul pt indemnizatia pt copil?
Paula, 27+ cu
bumblebee spune:
Mousel, nu-i nicio problema, tot au mai spus fetele, cateva zile chiar nu-s problema, atunci care e o diferenta de 2 saptamani poate insemna ceva. Important e ca bb sa creasca, doar nu toti cresc in acelasi ritm si nu toti se nasc la aceiasi greutate si inaltime.
Alina 25+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Elena, daca totusi contractul ia sfarsit la 1.04, e problema ei ca nu a declarat.. nu? Cred ca un avocat care poate demonstra chestia asta rezolva repede, cu toate ca nu vad de ce e atat de inconstienta sa mearga in proces. Trebuie sa va dea ce e al vostru si gata!
Bafta multa!
Alina 25+ cu
gargarita
anca_vlad spune:
Ziua buna!
dragelor vad ca de detoate discutam dar eu am o mare bedumerire ce facem cu bb-ii cand se nasc si vaccinul impotriva tuberculozei-ca im tare nu se gasete nici urma!
Si e fff important sa fie facut imediat dupa nastere!
Eu am vb cu sora mea in anglia si nu poate sa mi-l ia de acolo ca se face comanda doatr pt copii nascuti (deh alt sisitem), acum incerc de prin polonia daca nu ar mai fi varianta sa mergem cu copii la Ruse in Bulgaria!
pe mine ma inebuneste lipsa asta de ...... si nepasarea care domina sistemul nostru sanitar!
Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
CarmenAlbu spune:
Vedeti voi mai Otilia cum imi aduceti si mie salata de vinete!
Elena ce lume nebuna, nu e datoria ta sa anunti la asociatie ci a lor, iar tu poti proba ca te-ai mutat cu noul proprietar!! Mie mi-a facut asa o matusa la care stateam cu chirie in Buc, mi-a incuiat usa pe dinafara si nici in ziua de azi nu am mai recuperat nimic de la ea, mi-a oprit si vandut tot ca vroia in avans si eu nu puteam ca aveam 20 de ani eram la inceput tare cu serviciul scoala deabia ma ajungeam sa mananc si sa-mi platesc lunar!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mousel la 21 saptamani si 5 zile bebele meu e mic daca are 391 g ? e vreo problema daca e mai micut dupa masuratori cu 4 zile tot citesc de bebei grasuni si al meu mi se pare cam firav 21+ |
mousel si al meu la 21 sapt avea 400 grame....acum la 28 sapt si 5 zile avea 1260 grame...
si eu eram putin ingrijorata, dar cum ziceau si fetele, fiecare bebe creste in ritmul lui
Bulina 29+ cu poznas
beluistef spune:
Sper sa se rezolve problema asta din toata inima...ca sunt destui bani...
Anca si eu ma gandesc serios la problema asta cu BCG-ul...sa speram ca pana vom naste se va face ceva in sensul asta, daca nu sincer nu stiu ce vom face...probabil vom incerca sa-l procuram de dincolo...iinsa problema este: CUM ???
Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Vedeti voi mai Otilia cum imi aduceti si mie salata de vinete! Elena ce lume nebuna, nu e datoria ta sa anunti la asociatie ci a lor, iar tu poti proba ca te-ai mutat cu noul proprietar!! Mie mi-a facut asa o matusa la care stateam cu chirie in Buc, mi-a incuiat usa pe dinafara si nici in ziua de azi nu am mai recuperat nimic de la ea, mi-a oprit si vandut tot ca vroia in avans si eu nu puteam ca aveam 20 de ani eram la inceput tare cu serviciul scoala deabia ma ajungeam sa mananc si sa-mi platesc lunar! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 25+ cu |
iti trimit prin curier, ca mai am cateva pungute la congelator
eu nu am stat sa coc, ca imi pune mama la congelator ea merge la gratar si le face, eu pe caldurile din Bucuresti nu fac vara decat cat sa mancam atunci....
Bulina 29+ cu poznas