Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aelita, super copilasii!al meu fac eun circ la tuns, mama mama..si la dr de fapt..:(

chiar azi am numarat si eu saptamanile cat mai vin la serviciu...mai sunt destule, dupa calculele si pronosticurile mele, 5...adica daca totul decurge relativ normal, ca dureri am in permanenta.
dar pe la mijlocul lui mai intentionez sa mai imi iau vreo 2-3 zile de concediu de odihna, in speranta ca acumulez energie pt ultimele 2 saptamani :)
sapt asta ar cam trebui sa ajung si la analize, dar sa sun intai sa vad dc au fonduri.

Paula cu Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata , fetele!

Florentina: o sa fii tot la Giulesti?

Laura 26+ cu

laurikanu o sa fiu la Giulesti...am gasit un medic la Municipal... Sper sa fie bine, azi merg prima data...Am emotii, dar cu DD inainte o sa fie totul ok. Iti multumesc din suflet pt sfaturi si informatii...Te

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 22+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Victo se pare ca toate care avem in jur de 29 sapt. numaram sapt. pana la concediu...eu is printre ele ...fara asta ar mai fi 2...Doamne da sa treaca repede, plus ca eu acum mai am o problema si sper sa o rezolv pana la prenatal. Medicul meu de familie a plecat in Franta la munca si m-a lasat pe mana nu stiu cui...si trebuie sa imi gasesc URGENT un altul ca sa-mi poata da medicalele

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fetelor dragi!
Nu am dat 'bir cu fugitii' dar nu am avut cum sa 'intru'... dar ma gandeam la voi si va trimiteam . Am revenit si sper ca sunteti bine...

BunBebe... La Multi Ani cu voie buna! Hai sa ne traiesti, sa fim mereu prin preajma ta, sa auzim de bine si sa/ti uram tot ce e bine si sa/ti fie de ajutor.

Beluistef, peste 10 zile o sa fiu si eu in situatia ta... adica o sa trebuiasca sa ma mut...
Cu proprietarii... problema e a lor ca nu au anuntat, caldura oricum era si voi nu aveti nicio vina, curentul nu a fost consumat asa ca nu vad problema... e vina lor.
Daca ai hartie la mana cu garantia... si ce este important, sa aveti martori cum ca voi ati plecat la data e 01.04.2010 si trebuia sa ii anuntati inainte cu 30 zile (sau intreruperea contractului de inchiriere).
La mine este si mai rau... vroia sa plec in acea zi si sa o intleg, ca ea s/a certat cu barbatul si nu are unde sa se duca... m/a amenintat ca vine cu politia sa evacuez apartamentul in aceasi zi... norocul meu ca am avut martori cand i/am dat chiria pe urmatoarele 2 luni si am hartie de mana. A facut show iar eu atat de calma... asa ca l/am chemat pe fratele meu si a facut/o de 'comanda' (cumnata mea e avocata asa ca a avut 'vorbele cu el')
Acum urmeaza sa imi caut... asa ca sunt in cautre si timpul meu este 'varza' si sunt cheauna

Va si mi/e dor de voi. O sa incerc sa recuperez din urma ca sa stiu de fiecare in parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si o saptamana frumoasa va doresc
...raspunsurile mele sunt mai jos cu rosu.

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

bumbleeblee inseamna ca v-ati simtit foarte bine daca ai rezistat asa de mult...eu cred ca adormeam cu capul pe masa

cum mai am un piculetz si intram in luna a opta, am inceput sa studiez mai bine listuta cu necesare bebe....inainte de a ma apuca de cumparaturi....

am cateva intrebari, daca voi v-ati hotarat deja:

1. cosmetice bebe - de unde luati? eu am auzit de bumchen (sunt fara parabeni), sanosan, avene - oscilez intre Mustella si Bumchen, am primit tot felul de monstre asa ca ma voi hotara dupa ce le testez....Sanosan am eu un ulei contra vergeturi si nu sunt prea multumita
2. lenjerie pat - luati lenjerii sau doar cearsafuri? avand in vedere ca e cald, ca bebe nu are nevoie de perna? - am luat o lenjerie de pat de la Ikea, nu contine cearsaf, asa ca separat am cumparat un set de 2 cearsafuri, cred ca e suficient...am luat si aparatori de pat si protectie pentru saltea...mai lipseste salteaua
3. ce fel de paturici ati luat? - cred ca voi lua doar 1 buc avand in vedere ca va fi cald in iulie
4. monitor bebe, cantar bebe - exista mai bune sau mai rele? - monitor nu e cazul stam in ap cu 2 camere cantar insa parca as cumpara dar nu sunt hotarata inca de care...
5. jucarii nou nascut - luati asa ceva? - macar 1 bucata merita si bebe ...si vreau neaparat bouncer/leagan

pompa de sani tot manuala, inca nu stiu cand sa o cumpar inainbte sau dupa ce venim acasa de la maternitate

cam atat pentru moment

Bulina 29+ cu poznas

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

burticile si delfinasii

Aelita-am facut si eu maioneza cu lapte nu-mi venea sa cred ce repede a iesit si stau cu belenderul ala in casa de vreo 4-5 ani

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

cum se face maioneza cu lapte? cred ca a-ti discutat dar mi-a scapat mie

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

cristina_serban, te inteleg f bine cu umblatul pe la medic... Eu i-am facut analize acum 2 sapt la spital, cf rezultatelor de acolo copilul meu avea insuficienta renala. Noroc de noi ca pediatrul care era la urgente nu a crezut si ne-a trimis sa repetam analizele. Multumim lui Dzeu, nu are nimic, dar o zi am crezut ca innebunesc de grija. Acum ne luptam cu o tuse productiva si muci (pe care le tratam cu Acc 100 si apa de mare).

arissa,

Cristina 22 s cu bocanila &
Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Offf... sanatate multa si voua.. Greu cu tusea asta ca trece f greu. Bine ca a fost doar o sperietura cu insuficienta renala. Pupici!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Carmen mi-a placut si mie modelul zippy free, ai fost sa ti-l iei de la viena? Cat costa la austrieci? La noi costa 28 mil.

ooana ce frumos a fost! Ce alba erai la inceput si ce bronz frumos ai capatat! Ai facut si tu scuba, sau dor snorkeling?

22+

Carmen sa ne spui de carucior...e frumos, imi place modelul

Maurice
as fi stat 2 saptamani nu doar 7 zile cat am stat noi...eu nu inot decat in piscina, am fost o data la un pas de inec ...asa ca m-am abtinut de la norkeling...gravidutele nu pot face scuba
am zis ca o sa iau lectii de inot o data cu bebe ...trebuie sa scap de frica de apa, pierd prea multe lucruri frumoasa...

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna dimineata gagici..am revenit si noi..

am fost pecati 4 zile la sibiu..pfiu ce bine a fost...
ne-am incarcat bateriile..am vizitat toate prietenele pe care nu le-am mai vazut din decembrie de cand am plecat.. am fost la cabana..am fost la gratar..am facut de toate..

o sa intrui sa citesc ce ati mai facut..si revin

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, aici ai maioneza cu lapte a Aelitei.

Paula, 27+ cu

Mergi la inceput