Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 5
Florentina_C spune:
Buna dimineata, gagici! Am revenit si noi printre burtici si delfinasi... Am avut o saptamana infernala la munca, cu fff multa treaba... Am scapat acum...sunt din nou printre voi... cu gandul la bebe...
Diseara merg la noul medic...pana la urma voi merge la Municipal la o doctorita...sper sa il vad pe bebe la ecograf ... In rest suntem bine...miscam in burtica de zor...si eu ma simt f bine...
Va cu drag pe toate...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 21+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
Buna dimineata burtici
Offf...alta saptamana de munca...vreau sa treaca mai repede ca nu mai pooot...abia astept sa intru in concediu...fericite sunt cele 2 burtici care de azi se bucura de prenatal .
Va doresc o zi cat mai usoara si o saptamana care sa treaca repede
Alina LA MULTI ANI!!! multa sanatate, implinire, bebe sanatos si la termen.
Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Florentina_C spune:
Uitasem sa schimb semnatura...
Am intrat in luna 6... Ce repede trece timpul, nici nu imi vine sa cred...mai e putin si ne tinem bebele in brate
fericita 22+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
paula_m spune:
Buna dimineata. O saptamana usoara va doresc.
Bumblebee, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!!!!!!!!
Paula, 27+ cu
Florentina_C spune:
Bumblebee multa sanatate, un bebe sanatos si cuminte... La multi, multi ani cu bucurii si impliniri iti doresc...
fericita 22+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
crissy77 spune:
bumblebee, La multi ani cu bucurii si impliniri!
Cristina 22 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Mycya spune:
buna dimineata delfinariu.va invitam noi la un mic dejun,ca de acum e si ora sa papam.eu una de foame m-am trezit,asa deci laptic cu cereale...again.am fugit sa pap ca delfinasa mea face tumbe din cauza matelor care tipa de foame
Bumblebee sa iti dea Dumnezeu multa sanatate,fericire un bebe cuminte si tot ce iti mai doresti tu sa ti se indeplineasca.LA MULTI ANI
Florentina felicitari pentru noua saptamana
Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
michelle1981 spune:
Buna dimineata burtici si viitoare burtici!
bumblebee la multi ani, sarcina usoara si bastere la termen, un bb sanatos si ascultator!
florentina bine ai revenit! Felicitari pentru luna a 6-a! Asa e.. acus-acus
V-am vazut pozutele fetelor, sunteti care mai de care mai frumoasa si mai sexyyy
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze
Mycya spune:
Racusor unde esti burticutzo?de obicei dadeai trezirea aici.sa ai o zi usoara la servici
Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
racusor2010 spune:
Neata
bumbleeblee LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE, FERICIRE, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS
Florentina felicitari pentru luna a sasea!! bine ai revenit!
am vazut si eu pozele....sexy si frumoase
Mycya multumim pentru micul dejun
matusa multumim de cafea
eu nu am chef de nimic azi....as merge prin oras sa ma uit la lucruri de bebelusi
bebelusul meu e din ce in ce mai lenes..inainte dimineata se trezea o data cu mine...acum in timpul zilei abia misca cate o manuta sau un piciorus..seara ce il apuca nebuneala
o zi minunata!!
Bulina 29+ cu poznas