Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
crissy77 spune:
Si pt ca nu m-am mai laudat de mult
Desen copil 4 ani
P.S. Sa stiti ca Iulia are gura f asemanatoare
michelle, la ce ora mergi la echo?
carla, pfiu, ne dadusi emotii...
Cristina 22 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
mov_79 spune:
Bumblebee, La Multi Ani, , sa fi fericita si sa ai parte numai de bucurii.
Buna fetelor, am revenit dupa o sapt in care nu am avut acces la net, am fost la eco vineri si Mihnea are 1400g, a zambit si a scos limba , a fost foarte emotionant , iar doctorul se amuza nevoie mare cand l-a vz ca scoate limba.
Voi in ce saptamana iesiti in concediu , ca eu greu mai rezist la lucru...
Va si sa aveti o zi faina
29+
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Multumesc pt urari, vi le doresc si voua din tot sufletul. M-a sunat mama, printre altele mi-a urat si nastere usoara, nu stiu de ce, dar s-a zguduit ceva in sufletel, incep deja emotiile?
Burticoase, azi va cinstesc cu niste praji, mai tarziu punem si de un gratar]. De baut mai gagici avem de la racoritoare, cafeluta, berevinut sa ne cinstim, nu gluma
Alina 25+ cu
gargarita
bumblebee spune:
Mov felicitari pt poznas!
Crissy, super tare desenul, ce gura mare are floricica Iulia, e mai galagioasa?
Alina 25+ cu
gargarita
giorgia23 spune:
Neata fetelor...Bumblebee LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa,sa ai un bebe sanatos,si sa ai parte de tot ce iti doresti
Mov felicitari pt bebe grasun
GEO 30+ cu Antonia Maria
poze
paula_m spune:
Mov, felicitari pentru baietelul vostru jucaus. Multa sanatate in continuare.
Bumblebee, pentru tratatie.
Crissy, ce frumos este desenul!!!
Baieteii au activitati din astea creative, sau o sa am casa plina numai de masinute, soldatei si robotei?
Paula, 27+ cu
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mov_79 Bumblebee, La Multi Ani, , sa fi fericita si sa ai parte numai de bucurii. Buna fetelor, am revenit dupa o sapt in care nu am avut acces la net, am fost la eco vineri si Mihnea are 1400g, a zambit si a scos limba , a fost foarte emotionant , iar doctorul se amuza nevoie mare cand l-a vz ca scoate limba. Voi in ce saptamana iesiti in concediu , ca eu greu mai rezist la lucru... Va si sa aveti o zi faina 29+ |
Felicitari pentru bebe grasunel, zambaret si amuzant . Si eu rezist din ce in ce mai greu la servici, dimineata abia ma dau jos din pat, sunt mai tot timpul obosita si as sta mai mult la orizontala decat pe scaun la birou si in spatiul asta mic...
Eu m-am gandit pe la 32 de sapt sa intru in concediu...ar fi prin 13 mai, dar fiind joia, am zis ca daca am rezistat atat, mai rezist 2 zile si sa intru de luni, din 17 mai. Sper sa pot sa mai rezist pana atunci ca daca nu...din 10 mai ii dau drumul la concediu.
Alina multumim de tratatie
Crissy sa inteleg ca fetita ta asteapta o surioara...Iulia ??? de a facut 2 floricele ???
Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
michelle1981 spune:
mov felicitari pentru bb grasun!
bumblebee .. mmm ce festin!!
racusor si eu simt activitate cumva.. nu lovituri, doar simt ca e acolo
crissy ce m-a amuzat desenul La ora 5 am programare
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze
draguta_23 spune:
Buna
Cate kg ati luat, eu am 22 de saptamani si am luat 7 kg. Cineva mi-a spus ca am luat foarte mult. O fi bine nu o fi bine, in fine.
Si eu m-am gandit sa intru in concediu de la 32 de saptamani.... oricum nu o sa-mi ridice statuie la servici