Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Ce familie frumoasa ai Aelita!!!!, ruloul ala il am si eu asa e perma mea de gravida o sa o folosesc dupa in patut ca se pune in forma de u!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 25+ cu |
daca gasesc si eu in drumul meu din ala gata facut,iau si din ala de care zici ca ai.cred ca nu m-am uitat atenta pana acum .
pt cine nu are,nu gaseste,prosoapele sul
merci,fetele!
Andres avea bot ,cred ca nu ii convenea acolo pe scaun,dar din timiditate nu a zis nici pss,nu a miscat pana nu l-a terminat.
pe Sofia am inscris-o la gradinita,si ea credea ca incepe deja,dar e abia pt septembrie cand incep scolile,acum nu o primesc.si era asa iluzionata si incantata cand a vazut gradinita si clasele pline de copii,asa incat cand a ajuns acasa s-a intins pe scari suparata ca nu a ramas la gradinita.
cel mai mult a incantat-o "escalera grande" scara mare a gradinitei.
ea si-o inchipui ca o sa se plimbe ea pe scara aia cand vrea
deci in august se naste bb3,la 15 sept incepe Sofia gradinita,iar Andres va mai ramane un an ca pe el nu il primesc deocamdata.
am inscris-o la o gradinita care au autocar si asa eu o duc doar pana la statie ,3 minute de casa,urca in autocarul scolar si vine in acelasi punct.asa o sa fiu doar cu bb si cu Andres .
asa ca un plan l-am facut..dar mai sunt multe pe care le rasucesc ..
nici la carut nu m-am hotarat,cand vreau de gemeni sa il pun si pe Andres,cand individual,cand vreau unul de gemeni pt Andres si Sofia si unul individual pt bb3.nu stiu ce e mai bun pt tot familionul.
nume:
lui tati ii place Matias.toata familia se stramba la numele asta,mie imi e un pic indiferent,in sensul ca nu il vad urat dar nici nu ma prapadesc dupa el si in acelasi timp nici nu am eu un alt nume..
Familia prefera Nicolas .
23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
crispro spune:
Multu Mai grasuta, dar asta e... Tu inca esti fotomodelul odiseei... Asteptam pozici cu tine de la 25 saptamani, sa vedem diferenta...
Cristina 28+ cu
aelita spune:
vai,CRISPO,ce frumoasa esti,ce bine iti sta in rochita aia !! superb iti sta!
MYCYA esti asa finuta si cu burtica iti sta asa frumos !
chiar fotomodel e BUMBLEBEE !!
mai sunt poze si nu le-am vazut??
23+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
carla_2008 spune:
buna fetelor,
suntem ok dar mi s-a ars laptopul ca-l tin in pat..acum scriu de la un prieten.sper sa-l obtin pe saptamana viitoare.asa ca pana atunci va las cu bine.sper ca toata lumea e bine.nu am citit nimic,doar am intrat sa va salut.noi am fost la 4d miercurea trecuta,totul e ok,bebeii cresc,nu au stat la poza din pacate si au vreo 800 grame,acum poate chiar 900.
va pupik
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
25+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Mycya spune:
Aelita, Crispo
Carlama bucur ca sunteti sanatosi si grasuni(la bebei fac referire) si ai facut bine ca ai intrat sa ne lasi un mesaj ca ne faceam griji.
Puyutz acusica ai sa vezi cum iti pleaca burtica din loc,si cum vor vedea si cei din jur gimnastica bebelului.eu am program de joaca cu ea,cand simt ca e treaza ii dau ghiontulete cu degetul si ea imi raspunde exact in acelasi loc,ori cand pupa tati burtica da mai zgomotos.
Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
bamboletta spune:
Am pus si eu poze cu burtica
am vazut si pozele voaste care de care mai frumoasa...va stralucesc ochii
Aelita-ce scumpi cu Sofia si Andres cum stau ei la tuns..Antonia nu are stare se misca in toate partile...
si eu am folosit..scutece sau prosopele puse sub cap la bebe..Antonia nu a avut prea mult par..dar tot imi erau utile..
Giorgia-deja 30 sapt ce trece timpul...ma apuca emotiile,sarcina usoara in continuare
Carla-ma bucur ca sunteti bine...cresc delfinasii
fug la somnic...n buna
Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
matusa77 spune:
Buna dimineata!
Cam devreme pentru micul dejun asa ca noi va servim cu cafeluta , mai tarziu micul dejun.
BUMBLEBEE LA MULTI ANI! Sa ai parte de un bebe sanatos si minunat.
saptamana 27 Ducu