Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

carmen si eu am noroc ca mi-am adus din tara din congelatorul mamei cateva pungute,ca am patit de am poftit cateva saptamani in iarna,si am incercat cu cele din supermarket credeam ca imi iese ceva da de unde atata fericire.
tocmai m-am intors de la cumparaturi,parca am prasit nu am mersasa sunt de obosita. si poate daca stie careva sa imi spuna cand am urcat in masina sa dau sa plec,am simtit cum ma ia cu lesinul,am inceput sa tremur si simteam o foame mare mai mult nevoia sa mananc dulce, si doar mancasem dimineata.am mancat niste biscuiti ca aveam la mine,dar am continuat vreo 10 minute asa sa tremur.o fi vreo lipsa de ceva?tensiune...??

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna fetelor! Am intrat sa va spun ca mi-a venit perna de gravidute si sunt super incantata si multumita. V-o recomand cu caldura. Mi-am comandat si cearsafuri absorbante de unica folosinta si ma uit la ele ca mi-s dragi de numa.
Mai citesc din urma sa vad ce ati mai facut si revin.

23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

care perna ai luat-o...cea de la bertoni umpluta cu bumbac...e comoda?

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:

Buna fetelor! Am intrat sa va spun ca mi-a venit perna de gravidute si sunt super incantata si multumita. V-o recomand cu caldura. Mi-am comandat si cearsafuri absorbante de unica folosinta si ma uit la ele ca mi-s dragi de numa.

Nela, de pe ce site ai comandat perna pt. gravidute? E cu bilute de poliester? Fosneste cand te asezi pe ea?

Dar cearsafurile absorbante de pe ce site?

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

beluistef.. mersi de raspuns..eu i-am luat cand am fost in sibiu de la condor un prosopel cu gluga si o paturica.. sa ma anunti si pe mine de unde le iei si cat costa..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

mycya..tremuratul de foame si eu il am...se zice ca-i de la scaderea brusca de glicemie..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

carmen si eu am noroc ca mi-am adus din tara din congelatorul mamei cateva pungute,ca am patit de am poftit cateva saptamani in iarna,si am incercat cu cele din supermarket credeam ca imi iese ceva da de unde atata fericire.
tocmai m-am intors de la cumparaturi,parca am prasit nu am mersasa sunt de obosita. si poate daca stie careva sa imi spuna cand am urcat in masina sa dau sa plec,am simtit cum ma ia cu lesinul,am inceput sa tremur si simteam o foame mare mai mult nevoia sa mananc dulce, si doar mancasem dimineata.am mancat niste biscuiti ca aveam la mine,dar am continuat vreo 10 minute asa sa tremur.o fi vreo lipsa de ceva?tensiune...??

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Si mie mi se intampla faze de genul asta - stiam ca sunt de la o scadere brusca a glicemiei, din cauza ca nu ai mancat la timp sau ai mancat prea putin pentru efortul pe care il depui.

Pateam asa si inainte de a ramane gravida, acum daca se intampla starea e mult mai intensa si mai brusca..simt ca imi tremura si picioarele. Dupa ce mananc imi revin cam intr-o ora.

Poate celelalte fete stiu mai multe, poate mai e si alta cauza...

Elena 24+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

BumblebeeLA MULTI ANI ! sa ai parte numai de bucurii si de un bebe sanatos si frumos!

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:

Nela, de pe ce site ai comandat perna pt. gravidute? E cu bilute de poliester? Fosneste cand te asezi pe ea?

Dar cearsafurile absorbante de pe ce site?

Elena 24+ cu un cuminte

asa..si eu am aceleasi intrebari

----------------------------------------------
my somebody....

28+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna fetele! Am aparut si eu in prim plan, bineinteles dupa ceva timp in care am tot umblat sa vdm noi locuinte sa ne mutam, mers la serviciu, dureri de spate de la atata stat pe scaun. Asteptam si eu cu nerabdare sa ajung la medic pe 10 mai sa-mi dea concediu dar se pare ca va trebui sa ma reorientez ca dr. meu Gherasie Cristian a fost demis din functie, iar spitalul CF2, unde urma sa nasc s-a inchis.
Sunt intr-o situatie tare dificila, nici nu stiu pe ce cale sa apuc. Oricum mai astept pana pe 10 mai, sper sa-l mai gasesc la Polisano unde ma chema de obicei ca sa rezolv problema cu concediul si sa ma sfatuiesc cu el, sa vad ce solutie imi recomanda. Problema ar fi daca nu-l mai gasesc nici acolo ce ma fac???
In fine felicitari burticutelor care au fost la eco si totul e ok.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi prea tare, daca dr tau este intr-adevar bun si il intereseaza soarta pacientelor lui, va gasi o solutie. in orice caz, decat sa ai probleme dupa nastere la spitalul ala nenorocit, mai bine ca l-au inchis!!!

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bumblebee, La Multi Ani!!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti tu, numai bucurii si un bebe sanatos!

Maine poate am timp si intru sa va mai povestesc una alta. Si noi am avut un w/end plin, am profitat ca nu a fost un w/end de treaba si deplasare si de faptul ca am putut fi impreuna, asa ca am mai facut cumparaturi. Sunt foarte incantata cand vad ca se micsoreaza produsele pe care trebuie sa le mai iau de pe lista mea si o sa ma pregatesc in curand si pentru bagajul de spital.

28+ cu

Mergi la inceput