Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
bamboletta spune:
Salutare burtici
Pana am aparut eu au pus fetele reteta de la maioneza...dar eu cum citeam si raspundeam nu am vazut
Bumblebee la multi ani...sa fii iubita..fericita..sarcina usoara si bebe sanatos
tin pumnii celor ce merg la eco astazi...va asteptam cu vesti bune
Michele-intreaba doctorita si de vaccinul pt bebe..poate il gasim undeva
Crissy-frumos desenul
Mov-felicitari pt grasunel
fug sa pap...am o foame
Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Nu uit, mi-am notat offtopic: cum ti-a iesit painea? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu Poze |
Chiar ma gandeam sa-ti dau mail sa-ti spun cum a iesit. O sa fac o poza sa vezi .
Am facut doar 2 retete din alea muuulte, dar sunt suuuuper multumita de gust, consistenta si calitate. Ai mei la fel sunt incantati, iar gauricile de pe "fund" nu sunt chiar suparatoare cand feliezi painea.
Am programat-o azi ca atunci cand ajung acasa sa o am gata, iar de data asta am facut-o la gramajul maxim 1500g...sunt curioasa cum a iesit
Merci de intrebare
Oana, chiar ma gandeam cum de te-ai razgandit asa dintr-o data
Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
enik83 spune:
beluistef...ia zi-mi un pic.. tu de pe unde ti-ai facut cumparaturile pt bebe??
22+ cu o minune de
poze
nela_didea spune:
Buna fetelor! Am intrat sa va spun ca mi-a venit perna de gravidute si sunt super incantata si multumita. V-o recomand cu caldura. Mi-am comandat si cearsafuri absorbante de unica folosinta si ma uit la ele ca mi-s dragi de numa.
Mai citesc din urma sa vad ce ati mai facut si revin.
23 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
beluistef spune:
citat din mesajul lui enik83 beluistef...ia zi-mi un pic.. tu de pe unde ti-ai facut cumparaturile pt bebe?? 22+ cu o minune de poze |
Draga mea eu nu m-am apucat de facut cumparaturi INCA, insa ce am luat a fost un patut de lemn de la IKEA, din acela simplu...bine nu l-am luat personal ci de la cineva, la un pret mai rezonabil. Acum vreau sa umblu un pic dupa carucior, iar hainute am primit deocamdata, inca nu am cumparat . Ma gandesc sa dau iama prin magazine dupa ce intru in concediu, ca pana atunci nu prea am cand pentru ca sunt prinsa in multe...luat fete de la gradi, mers acasa facut una alta, in week-end se iveste cate ceva...asa ca o sa intru mai mult in febra cumparaturilor prin Mai...doar trebuie sa incep sa fac si bagajul de spital, nu l-oi lasa pentru atunci cand nu ma mai pot deplasa decat cu macaraua , ca de acum am tentative din astea
Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
nela_didea spune:
Bumblebee la multi ani si multa multa sanatate tie si delfinasului tau drag, sa ai parte de o nastere usoara si de multe bucurii in viata
Carla, Florentina, Lia ma bucur ca ati revenit si ca sunteti bine.
Michelle, Florentina va tin pumnii la eco. Eu deabia peste o saptamana merg si atunci cu siguranta voi afla si culoarea caruciorului.
Apropo, Crissy77 oare la tine care ar fi motivul pentru care nu stii inca ce e delfinasul? De mult vroiam sa te intreb si tot am uitat.
Mov felicitari pentru Mihnea cel voinic
tina_80 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 In cazul asta calculul ar trebui sa fie foarte simplu: sunt 18 saptamani (=126 zile) din care minim 6 saptamani (=42 zile) obligatorii dupa.. daca mai adaugam si o marja de eroare de 2 saptamani pentru postnatal, ne revin 10 saptamani pentru prenatal! Sunt curioasa ce zice dr. meu diseara.. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu Poze |
Pe socoteala asta am mers si eu!
tina 27+ cu
nela_didea spune:
citat din mesajul lui mousel la 21 saptamani si 5 zile bebele meu e mic daca are 391 g ? e vreo problema daca e mai micut dupa masuratori cu 4 zile tot citesc de bebei grasuni si al meu mi se pare cam firav 21+ |
Eu la 20 sapt si 5 zile aveam 380 gr si eram in grafic. Nu cred ca bebele tau e mic.
Dragaica spune:
Neata si de la noi, ce frumos e afara si cald nu-mi vine sa stau in casa, tot weekendul am fost plecati, am avut musafiri, a fost sueprrrrrrr.
Bumblebee La multi ani, multa sanatate sa va bucurati de bebel
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
puiutz_mic spune:
Buna, burticute dragi, Maya, Mirela!
Bumblebee, LA MULTI, MULTI ANI, sanatate, sarcina usoara in continuare, iar bebele vostru drag sa se nasca la termen, sanatos si voinic si sa va aduca numai bucurii!
Michelle, mult noroc la eco dupa-amiaza! Si eu astept cu nerabdare sa ne zici ce iti spune despre miscarile bebelinei. Al meu bebe nu a mai jucat fotbal azi dimineata, a fost mai lenes (chiar incep sa cred ca nu ii place ziua de luni), dar vorba ta, il simt acolo miscandu-se. Si asta ma bucura. Din cand in cand mai da si cate un picior mai zdravan
Revin, pupici multi la toate fetele!
Elena 24+ cu un cuminte