Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nu uit, mi-am notat
offtopic: cum ti-a iesit painea?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Sper sa se rezolve problema asta din toata inima...ca sunt destui bani...

Anca si eu ma gandesc serios la problema asta cu BCG-ul...sa speram ca pana vom naste se va face ceva in sensul asta, daca nu sincer nu stiu ce vom face...probabil vom incerca sa-l procuram de dincolo...iinsa problema este: CUM ???

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

nu e chiar asa de simplu-eu il vreau facut in primele 48 de ore!

nu vreau sa astept sa faca statul ceva ca nu va face!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Chiar saptamana trecuta s-a dat iar la stiri despre situatia institutului Canatacuzino. Si ma intrebam si eu ce vom face cu bebeii. Chiar se joaca cu sanatatea unor intregi generatii.

Cris 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

sa se joace cu ce vor ei dar cu cu sanatatea copilului meu!!!!!!!!!!

eu pana nu vad vaccinul in frigider acasa nu cred ca ma voi linisti!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna fetele! Am aparut si eu in prim plan, bineinteles dupa ceva timp in care am tot umblat sa vdm noi locuinte sa ne mutam, mers la serviciu, dureri de spate de la atata stat pe scaun. Asteptam si eu cu nerabdare sa ajung la medic pe 10 mai sa-mi dea concediu dar se pare ca va trebui sa ma reorientez ca dr. meu Gherasie Cristian a fost demis din functie, iar spitalul CF2, unde urma sa nasc s-a inchis.
Sunt intr-o situatie tare dificila, nici nu stiu pe ce cale sa apuc. Oricum mai astept pana pe 10 mai, sper sa-l mai gasesc la Polisano unde ma chema de obicei ca sa rezolv problema cu concediul si sa ma sfatuiesc cu el, sa vad ce solutie imi recomanda. Problema ar fi daca nu-l mai gasesc nici acolo ce ma fac???
In fine felicitari burticutelor care au fost la eco si totul e ok.

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

burticile si delfinasii

Aelita-am facut si eu maioneza cu lapte nu-mi venea sa cred ce repede a iesit si stau cu belenderul ala in casa de vreo 4-5 ani

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

cum se face maioneza cu lapte? cred ca a-ti discutat dar mi-a scapat mie

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

MAIONEZA CU LAPTE ,fara ou ( o ceasca lapte,doua cesti ulei-apoi am mai adaugat ulei ca iesise cam subtire-,sare,lamaie.deci incercati cu doua jumate de ulei.Daca nu,adaugati apoi )

demonstratia este pe site-ul cu poze de la aelita...poate il pune iar iese super...spor la maioneza

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu am pus 50 ml lapte si 100+ ml ulei.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anca_vlad, uite aici in Norvegia nu se face acest vaccin decat la cerere expresa sau celor care au parinti din tari cu risc, adica je.
Fetele de la martie-aprilie au cumparat din Bulgaria un lot de 10, s-au grupat si l-au facut. Nu te stresa ca mai este pana nastem noi

Carmen, am uitat sa-ti zic, si eu am cuptor electric. Le pun in cuptor in vas iena si ies super bine asa. Am incercat si in folie de aluminiu dar n-a fost o idee buna. Dupa ce le curat de coaja le mai las la scurs ca sa imit ce se intampla la flacara aragazului cadn ramanea dezastru in urma coacerii.

Coteasca, e vorba de un medic bun si sigur are el un plan B pentru pacientele lui . Sa fii convinsa ca el va profesa in continuare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Victo se pare ca toate care avem in jur de 29 sapt. numaram sapt. pana la concediu...eu is printre ele ...fara asta ar mai fi 2...Doamne da sa treaca repede, plus ca eu acum mai am o problema si sper sa o rezolv pana la prenatal. Medicul meu de familie a plecat in Franta la munca si m-a lasat pe mana nu stiu cui...si trebuie sa imi gasesc URGENT un altul ca sa-mi poata da medicalele

eu mai am inca 6 zile de concediu
...si m-am hotarat sa stau pana la sfarsitul lunii MAI la servici , daca nu apare altceva intre timp

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Si care ziceai ca stai pana la sfarsitul lui mai la lucru ... acum iti iei inaintea mea concediul ??? NU-i corect.......glumeam...sper ca nu te-ai suparat

Eu sunt stresata ca nu cumva sa trec peste termen si sa nu-mi ramana cele 42 de zile dupa, plus ca trebuie sa-mi gasesc urgent medic de familie...altfel cine-mi da concediile ...Deci teoretic poate ma razgandesc si intru din 10 mai...sa vedem acum si peste ce medic dau, poate peste unul de-ala care da doar de la 32 in sus...oricum eu atunci o sa am 31s4z...
Fericitoooooooo !!!!! , Deci mai ai doar sapt. asta de mers la lucru.

RETRACTEZ!!! e vorba de sfarsitul lui MAI ...neuronul insarcinat imi joaca feste

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Anca_vlad, uite aici in Norvegia nu se face acest vaccin decat la cerere expresa sau celor care au parinti din tari cu risc, adica je.
Fetele de la martie-aprilie au cumparat din Bulgaria un lot de 10, s-au grupat si l-au facut. Nu te stresa ca mai este pana nastem noi

Carmen, am uitat sa-ti zic, si eu am cuptor electric. Le pun in cuptor in vas iena si ies super bine asa. Am incercat si in folie de aluminiu dar n-a fost o idee buna. Dupa ce le curat de coaja le mai las la scurs ca sa imit ce se intampla la flacara aragazului cadn ramanea dezastru in urma coacerii.

Coteasca, e vorba de un medic bun si sigur are el un plan B pentru pacientele lui . Sa fii convinsa ca el va profesa in continuare.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 25+ Iulia Alexandra

multumesc mult, dar romania este tara cu risc crescut de tbc!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Daca tot suntem la capitolul concediu, am o intrebare, banii primiti in prenatal se iau in calcul pt indemnizatia pt copil?

Paula, 27+ cu

da, intra in venitul pe ultimele 12 luni pentru indemizatia de CIC

Oana 29+ Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput