Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya
...si poate daca stie careva sa imi spuna cand am urcat in masina sa dau sa plec,am simtit cum ma ia cu lesinul,am inceput sa tremur si simteam o foame mare mai mult nevoia sa mananc dulce, si doar mancasem dimineata.am mancat niste biscuiti ca aveam la mine,dar am continuat vreo 10 minute asa sa tremur.o fi vreo lipsa de ceva?tensiune...??

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

medicii recomanda sa ai in permanenta in geanta bomboane sau ceva dulce ptr situatii dintr-astea. chiar functioneaza

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

mycya tremuratul poate fi cauzat de scaderea glicemiei sau scaderea calcemiei eu patesc mult mai des pe cea legata de calciu, acum spre fericirea mea pot lua calciu mi-a prescris mdicul.

saptamana 27 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

tocmai m-am intors si eu la matrona mea, au sosit si rezultatele la analize... eu nu prea ma incurc in cifre ptr ca drii iti spun ca esti bine sau nu, ce ar trebui sa mananci, daca sa ti sau nu o dieta, care e starea bbului, daca aspectul burticutei este bun, chestii de-astea. mie mi se pare foarte bine, cifrele alea ptr mine oricum nu spun mai mult decat iti spune medicul si oricum le poti studia acasa. glicemia mi-a iesit 83, tensiunea e aceeasi de la inceputul sarcinii (115/65), inimioare delfinasului bate asa cum trebuie, inaltimea uterului este 29 cm (chiar daca am 28+1z)... m-a apasat putin pe burta si a exclamat: toata burtica e numai fetita!, ceea ce inseamna ca din cele 9 kg ce le-am pus o buna parte e delfinasul... chiar daca nu mananc mai putin decat inainte, in ultima sapt am slabit se pare ca 1 kg, dar matrona a zis ca e greutatea perfect normala, nici sa nu ma gandesc sa ma abtin de la ceva, mai ales ca din analize reiese ca nu am nevoie de suplimente nici de Fe nici de Ca.
bine, fetelor, ma duc sa-mi coc si eu vinetele ca mi-ati facut pofta, chiar daca vinerea trecuta am mai mancat o portie zdravana. recuperez mai tarziu subiectele zilei.

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Puiut cersafuri absorbante se gasesc si in supermarket

saptamana 27 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ce sunt alea cersafuri absorbante, la ce le folositi?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 23+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz asa si mie imi tremurau si picoarele,chiar conduceam si imi tremura pe acceleratieca ziceam ca imi trece el repede,dar ma tinut vreo 10 minute.
multumesc mult burtici,inseamna ca trebuie sa mananc bine si la timp...adevarul e k am mancat la 8 lapte cu cereale,si la 11 jumate am patit asta...credca nu fusese de ajuns.

Bianca 25+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Noi suntem bine, nu prea am timp sa scriu dar bag ochiul cat pot de des, chiar si 5 min, de, microbu! Strumfitele sunt bine, au inceput sa se joace impreuna, in sensul ca se ating una pe alta cu picioarele cred, undeva sus sub tite exact la mijloc, se misca burta la greu, si se imping una pe alta probabil, e super faina senzatia, mai ales cand o simt si pe puturosica din stanga cum raspunde la tirul sora-sii !
Carla, Dragaica, mi-am aduc aminte a mi-a spus dr ecografist ca incepand din ultimul trim sa bagam proteine la greu in noi ca sa iasa bbii puternici si mari! Ca-s 2 si au nevoie!

Bumbulino, la multi ani si kile putine, bebe dolofan si sa iasa ca uns din burtic!

Shery 27 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

cristina_serban, te inteleg f bine cu umblatul pe la medic... Eu i-am facut analize acum 2 sapt la spital, cf rezultatelor de acolo copilul meu avea insuficienta renala. Noroc de noi ca pediatrul care era la urgente nu a crezut si ne-a trimis sa repetam analizele. Multumim lui Dzeu, nu are nimic, dar o zi am crezut ca innebunesc de grija. Acum ne luptam cu o tuse productiva si muci (pe care le tratam cu Acc 100 si apa de mare).

arissa,

Cristina 22 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Ce inseamna Acc?
Asa si a mea, tuse si muceanu. Din cauza vantului. Bate aici la mine de trei sapt zilnic, daca sta si el o clipa.
Daca-i umblu la nas urla ca din gura de sarpe, ma stiu toti vecinii cind ii scot mucii din nas cu batista bebelusului. Daca-i mai dau si cu apa de mare ma aude si mama in Spania !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Alinutza Bulinutza LA MULTI MULTI ANI sa ne traiesti,sa fii frumoasa,fericita,sanatoasa si sa dea Domnu sa ai parte de un bebe frumossssss si sanatosssssssss.Te pupppp

28+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Neata , fetele!

Florentina: o sa fii tot la Giulesti?

Laura 26+ cu

laurikanu o sa fiu la Giulesti...am gasit un medic la Municipal... Sper sa fie bine, azi merg prima data...Am emotii, dar cu DD inainte o sa fie totul ok. Iti multumesc din suflet pt sfaturi si informatii...Te

De ce-ai schimbat medicul si spitalul? La cine mergi acum?

Mergi la inceput