Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Maya, le-am pus si eu semne, ca innebunesc cand tb sa caut ceva, iau toata odiseea de la capat.

Paula, 27+ cu

Suflet, eu am facut un folder 'mama' unde am copiat pe 'sectiuni'... bucatarie, tratamente, beauty, analize... asa ca mereu sunt la indemana cand aveti nevoie ... si puteti sa mai trimite/ti ca eu am grija de ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

in legatura cu vaccinul....am vazut acum vreo luna la TV ca spitalul Cantacuzino nu mai are licenta sa faca vaccin si vor incerca sa cumpere din strainatate...dar licitatia dureaza si cel mai devrme la toamna vor fi disponibile....

eu am intrebat la CMU de vaccin si au zis ca in momentul in care sse vor primi, toti bebelusii nascuti in perioada in care nu mai exista vaccinul sunt chemati inapoi pentru vaccinare...

deci cu incredere in Dumnezeu

Bulina 29+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carmen vinete coapte gasesti in supermarketuri (gen kaufland, carrefour). Eu mi-am copt asta vara pe gratar afara la iarba verde.. ca sa nu imi fac fum in casa Acolo am copt si legume pt zacusca.

mousel la mine la 21 saptamani si 2 zile avea 330 grame (cred ca cel mai putin dintre delfinasi) si nu mi-am facut deloc griji. Oare ar trebui sa imi fac?

Referitor la prenatal dupa ce data se calculeaza perioada limita? DPN calculat dupa ultima menstr sau dupa masuratorile ecografului?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mihaela eu cred ca dupa UM, ca dupa ecograf odata pote sa-ti spuna o data, iar alta data ... o alta data.

Elena, 29+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bine v-am regasit, burticute de delfinasi si viitoare burticute!

BUMBLEBEE, sa ai parte numai de bucurii in viata!!!

noi am intrat cu brio in luna 7, la 2 avem programare la matrona sa-mi spuna cum au iesit ultimele analize, glucoza etc. iar eco doar peste o luna...

in general se pare ca lucrurile merg bine in odisee, ne avem unele pe altele sa ne incurajam si sa schimbam pareri.

mi-am facut listutele ptr maternitate si ptr bebe, si de azi o sa incep sa cumpar serios din ele. adica vreau sa zic din maruntisuri, ca am luat deja patut, scaun auto, caruciorul soseste sapt viitoare... o sa fie greu de gasit manusi ptr bebe, poate nici nu o sa-i mai iau ca o sa moara si asa de cald aici in iulie... o sa am grija de unghiutele lui si... asta e...sau o sa-i pun o pereche de sosetute in loc...

28+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

In cazul asta calculul ar trebui sa fie foarte simplu: sunt 18 saptamani (=126 zile) din care minim 6 saptamani (=42 zile) obligatorii dupa.. daca mai adaugam si o marja de eroare de 2 saptamani pentru postnatal, ne revin 10 saptamani pentru prenatal!
Sunt curioasa ce zice dr. meu diseara..

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">25+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Michelle sunt sigura ca in Ro sunt, dar aici nu le cum,para nimeni ca ei le mananca prajute sau lagratar nu au salate ca la noi, acum m-ai facut curioasa sa ma uit!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Sper sa se rezolve problema asta din toata inima...ca sunt destui bani...

Anca si eu ma gandesc serios la problema asta cu BCG-ul...sa speram ca pana vom naste se va face ceva in sensul asta, daca nu sincer nu stiu ce vom face...probabil vom incerca sa-l procuram de dincolo...iinsa problema este: CUM ???

nu e chiar asa de simplu-eu il vreau facut in primele 48 de ore!

nu vreau sa astept sa faca statul ceva ca nu va face!

Anca +24s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Carmen, la noi sunt in pungi congelate la produse expuse in zonele frigorifice, unde sunt tot soiul de legume congelate.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

In cazul asta calculul ar trebui sa fie foarte simplu: sunt 18 saptamani (=126 zile) din care minim 6 saptamani (=42 zile) obligatorii dupa.. daca mai adaugam si o marja de eroare de 2 saptamani pentru postnatal, ne revin 10 saptamani pentru prenatal!
Sunt curioasa ce zice dr. meu diseara..

Poze

Mie ginecologul mi-a zis ca imi pot lua in perioada 30-32 sapt.
Acum intreaba si tu ca sunt curioasa ce iti zice si asa o sa vedem exact cand ne luam ...vezi sa nu uiti

Mergi la inceput