Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

cand vad cate probleme au unele burtici,imi dau seama ca am langa mine un inger de sot.dar nu-i spun

Gabriela
6+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

neatza!
daca nu suna alarma asta, mai dormeam putin...
dragele mele, multumesc in continuare pentru incurajari, asa zice toata lumea, ca el s-a speriat de perspectiva de viitor tata si ca din cauza asta a reactionat asa. dar eu nu pot intelege. si nu pot ierta ce nu inteleg. un copil, e un copil! nici eu nu mi-am dorit copilul, dar daca s-a intamplat, l-am iubit din prima clipa. asta face un parinte normal!

Raluca, rugaciunea mea din fiecare serara nu e sa-mi iert omul si sa-l iubesc, ci sa se faca voia Lui si sa nu uite de dorinta mea... dorinta mea e sa am un copil linistit, fericit si sanatos. niciodata, dar NICIODATA nu m-am rugat la Dumnezeu pentru a ma impaca sau pentru altceva cu domnul. eu niciodata nu am dorinte pentru ca am inteles un lucru,voia Domnului e una singura si probabil fiecare avem o soarta.
Nu mai retin cine m-a intrebat, dar nu suntem impreuna decat de 4 luni. Ma rog, am fi fost...
Dar, la 27 ai mei, 32 ai lui... ma gandeam ca e suficienta maturitate sa intelegem situatia prin care trecem si sa o depasim. Iata, el a facut 33, eu peste p saptamana fac 28 si nu suntem nicaieri... o nebuloasa si-atat.
Da, se pare (eu tin legatura cu familia lui) ca si-a mai schimbat din atitudine, dar asa cum am scris inainte, e prea orgolios sa faca mai mult. Sunt sigura ca si-ar dori un moment in care sa ma "prinda", dara fara sa faca el eforturi pentru treaba asta. Se streseaza sa cumpere un apartament, sa aiba omul casa cand i se naste copilul... pentru mine astea nu sunt decat vorbe. Cu mine nu s-a discutat acest subiect. Iar de intalnit, sincer... chiar cred ca unicul moment in care o vom face, va fi cand voi naste.
Oricum, un lucru e clar, daca ma iubea suficient, nu reactiona asa. Vorba preotului: "sa-mi fie cu iertare, dar daca acest barbat nu vrea copilul, inseamna ca nu va vrea nici pe dumneavoastra." Scurt si cert.
Si asa este...

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

si eu la fel simt Gabriela ..Da e bine sa nu le spunem vorba ta ..

fug sa bag fursecurile la cuptor

sugubina +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ralucaspm, reactia mamei tale e perfect normala... sau perfect normala pentru vremurile pe care le-a trait ea, adik pentru comunism. in comunism marea majoritate a oamenilor ajunsesera sa vada ca un blestem sa ramai insarcinata din cauza politicii de atunci... si au ramas asa. nu sunt capabili sa vada ca vremurile s-au schimbat si oamenii au din nou libertatea sa ofere cat de multa iubire au de oferit... mama mea a fost dezamagita cand i-am zis de al doilea... si stiam ca asa o sa fie... si nici in cot nu m-a durut

era ieri cineva care zicea ca spermatozoizii supravietuiesc 72 de ore. pe net se spune si de 7 zile! si mie mi-ar fi venit greu sa cred dar uite-ma insarcinata la 6 zile dupa contactul sexual... cu certitudine absoluta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

fursecuri!!!!!
vreau si eu!!!!!!!!!!!!!
dar mie mi-e pofta de alea pe care le gasesti la cofetarii, spritzate, cum le numesc ei...mmmmm! ti se topesc in gura!!!!
si stau sa ma gandesc la care cofetarie sunt mai proaspete si mai bune, daca nu mananc ma ia cu lesin...

12

Mergi la inceput

sugubina, ce mi-ai facut?????? cred ca fug rpd cu masina sa-mi iau fursecuri, altfel moooor!!!!!

12

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

neatza!
daca nu suna alarma asta, mai dormeam putin...
dragele mele, multumesc in continuare pentru incurajari, asa zice toata lumea, ca el s-a speriat de perspectiva de viitor tata si ca din cauza asta a reactionat asa. dar eu nu pot intelege. si nu pot ierta ce nu inteleg. un copil, e un copil! nici eu nu mi-am dorit copilul, dar daca s-a intamplat, l-am iubit din prima clipa. asta face un parinte normal!

Raluca, rugaciunea mea din fiecare serara nu e sa-mi iert omul si sa-l iubesc, ci sa se faca voia Lui si sa nu uite de dorinta mea... dorinta mea e sa am un copil linistit, fericit si sanatos. niciodata, dar NICIODATA nu m-am rugat la Dumnezeu pentru a ma impaca sau pentru altceva cu domnul. eu niciodata nu am dorinte pentru ca am inteles un lucru,voia Domnului e una singura si probabil fiecare avem o soarta.
Nu mai retin cine m-a intrebat, dar nu suntem impreuna decat de 4 luni. Ma rog, am fi fost...
Dar, la 27 ai mei, 32 ai lui... ma gandeam ca e suficienta maturitate sa intelegem situatia prin care trecem si sa o depasim. Iata, el a facut 33, eu peste p saptamana fac 28 si nu suntem nicaieri... o nebuloasa si-atat.
Da, se pare (eu tin legatura cu familia lui) ca si-a mai schimbat din atitudine, dar asa cum am scris inainte, e prea orgolios sa faca mai mult. Sunt sigura ca si-ar dori un moment in care sa ma "prinda", dara fara sa faca el eforturi pentru treaba asta. Se streseaza sa cumpere un apartament, sa aiba omul casa cand i se naste copilul... pentru mine astea nu sunt decat vorbe. Cu mine nu s-a discutat acest subiect. Iar de intalnit, sincer... chiar cred ca unicul moment in care o vom face, va fi cand voi naste.
Oricum, un lucru e clar, daca ma iubea suficient, nu reactiona asa. Vorba preotului: "sa-mi fie cu iertare, dar daca acest barbat nu vrea copilul, inseamna ca nu va vrea nici pe dumneavoastra." Scurt si cert.
Si asa este...

12

nu te mai stresaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,lasa-l in plata Domnului.schimba-ti gandurile,fa orice care sa te faca sa uiti,noi suntem aici si ptr tine,io vin sa ti-l botez pe bebe,na, ce mai vrei?

Gabriela
6+

Mergi la inceput

paranoia back:m-am uitat de 1000 de ori in chiloti.ma doare burtica dar nu-mi dau seama cum.buey,io nu-s sanatoasa la cap.

Gabriela
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

olio anaaa imi pare rau de poftele create. Acu si tu m-ai facut sa ma gandesc la cofetarie, deci eclere..frisca. Vaai!

sugubina +8

Mergi la inceput

Raluca, stii ce-ar spune un preot despre treaba asta cu descurajarile celor din jur?
"Vorbeste diavolul prin ei"....
Va mai spun ce-am aflat aseara de la vara mea, de grad 2.
Ea are 2 copii, cel mare face 18, fata are 17. La 36 de ani a ramas insarcinata, dar nu si-a dat seama pentru ca a sangerat 2 luni. A treia luna, postul Pastelui. A 4-a, toata lumea a aflat, toti pe ea, ca e tarziu sa mai faca un copil ca cel mare are deja 12 ani, cum vor privi ceilalti "grozavia" asta etc!!!!!
Dar ea a pastrat copilul si mi-a recunoscut aseara(nu am banuit niciodata), ca a fost cea mai trista perioada din viata ei. Slava Domnului, copilul e sanatos si e cel mai afectuos, mamos si inteligent copil pe care eu l-am vazut. Acum e bucuria tuturor...
Ce mi-a spus aseara si acolo vroiam sa ajung, e ca dupa ce a miscat copilul, preotul a sfatuit-o sa mearga la spovedit si la Impartasanie o data pe luna, pentru ca este extraorinar pentru viitorul bebe. Dar asta dupa ce misca prima data.
Din anumite motive personale, pe mine nu m-a putut Impartasi, dar mi-a spus ca inainte de a naste, in pctombrie, sa merg ca o va face. Celor care au unda verde, eu zic sa va duceti, de pierdut oricum nu aveti ce pierde, nu?!

12

Mergi la inceput