Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Gabriela ia un nospa sigur iti trece.

sugubina +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

olio anaaa imi pare rau de poftele create. Acu si tu m-ai facut sa ma gandesc la cofetarie, deci eclere..frisca. Vaai!

sugubina +8

Gabriela
6+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Gabriella, ganduri nu mai am.. rar si vagi. Las totul pentru cineva Superior...
Doar am raspuns la cateva intrebari si doar mi-am expus parerea. Multumesc pentru oferta, nasi, mosi... tatal copilului!!!! Am toate ofertele pe val, se pare ca bebele meu va fi un extra bebe!!

12

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Gabriela ia un nospa sigur iti trece.

sugubina +8

am luat.nu e zi in care sa nu iau macar 1,mai ales pe seara.parca-s de la aurolaci

Gabriela
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Am devenit dependenta de voi
simona+12

Mergi la inceput

Am mai multe probleme.
1.Dr mea mi-a zis sa nu mai fac triplu test,ci numai ecografie de trim 2,cica sunt diferite.Oare sa insist cu triplu?
2.Daca are cineva dintre voi o relatie mai apropiata cu dr ei,va rog sa intrebati daca pot avea o nastere naturala dupa 2 operatii de hernie de disc,si hernie de disc recidiva si dupa cea de-a doua operatie .As vrea mai multe pareri...nu stiu..daca sunt exagerata ..nu intrebati...am sa ma multumesc cu vreo 4 5 pareri
3.Doctorita mea e cam tanara si nu prea am incredere sa nasc cu ea.Oare cum sa ii spun,ca ea e convinsa ca vom fi impreuna ...iar mie imi este greu sa zic nu...
VA multumesc muuuult de rabdare

Mergi la inceput

mey,daca fac un baiat,e deja promis Soniei,dar daca fac fata...ha...care-i cu baieteii?

m-o dansat huzbandulincet,incet de parca eram de portelan si mie -mi venea a zbantui rau ,rau...

Gabriela
6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Am mai multe probleme.
1.Dr mea mi-a zis sa nu mai fac triplu test,ci numai ecografie de trim 2,cica sunt diferite.Oare sa insist cu triplu?
2.Daca are cineva dintre voi o relatie mai apropiata cu dr ei,va rog sa intrebati daca pot avea o nastere naturala dupa 2 operatii de hernie de disc,si hernie de disc recidiva si dupa cea de-a doua operatie .As vrea mai multe pareri...nu stiu..daca sunt exagerata ..nu intrebati...am sa ma multumesc cu vreo 4 5 pareri
3.Doctorita mea e cam tanara si nu prea am incredere sa nasc cu ea.Oare cum sa ii spun,ca ea e convinsa ca vom fi impreuna ...iar mie imi este greu sa zic nu...
VA multumesc muuuult de rabdare

1.schimba doctorul.Fa tot ce trebuie facut ptr siguranta ta si a bblului.
2.intreb eu maine,dar pe seara ca atunci merg la perfuzie si la echo.
3.dr mea e in stare sa ma trimita si pe luna sa fac teste/analize.SCHIMBA DR!

Gabriela
6+

Mergi la inceput

Gabriella,multumesc de raspuns.Esti mereu la obiect,si la subiect
Mie imi e asa jena sa supar pe cineva,parca sunt datoare tuturor!.Nu stiu de ce nu pot fi mai puternica ,mai hotarata si mai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Gabriella,multumesc de raspuns.Esti mereu la obiect,si la subiect
Mie imi e asa jena sa supar pe cineva,parca sunt datoare tuturor!.Nu stiu de ce nu pot fi mai puternica ,mai hotarata si mai

mai,pai ptr ce suntem noi aici,ha?si adica datoare sa ne fii , de ce/ptr ce? toate avem nevoie de sfaturi,nu e o rusine ! burtica

Gabriela
6+

Mergi la inceput