Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina olio anaaa imi pare rau de poftele create. Acu si tu m-ai facut sa ma gandesc la cofetarie, deci eclere..frisca. Vaai! sugubina +8 |

Gabriela
6+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_o spune:
Gabriella, ganduri nu mai am.. rar si vagi. Las totul pentru cineva Superior... ![]()
Doar am raspuns la cateva intrebari si doar mi-am expus parerea. Multumesc pentru oferta, nasi, mosi... tatal copilului!!!! Am toate ofertele pe val, se pare ca bebele meu va fi un extra bebe!! 

12
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui sugubina Gabriela ia un nospa sigur iti trece. sugubina +8 |
am luat.nu e zi in care sa nu iau macar 1,mai ales pe seara.parca-s de la aurolaci
Gabriela
simona-maris spune:
Am mai multe probleme.
1.Dr mea mi-a zis sa nu mai fac triplu test,ci numai ecografie de trim 2,cica sunt diferite.Oare sa insist cu triplu?
2.Daca are cineva dintre voi o relatie mai apropiata cu dr ei,va rog sa intrebati daca pot avea o nastere naturala dupa 2 operatii de hernie de disc,si hernie de disc recidiva si dupa cea de-a doua operatie .As vrea mai multe pareri...nu stiu..daca sunt exagerata ..nu intrebati...am sa ma multumesc cu vreo 4 5 pareri
3.Doctorita mea e cam tanara si nu prea am incredere sa nasc cu ea.Oare cum sa ii spun,ca ea e convinsa ca vom fi impreuna ...iar mie imi este greu sa zic nu...
VA multumesc muuuult de rabdare

gabriella1 spune:
mey,daca fac un baiat,e deja promis Soniei,dar daca fac fata...ha...care-i cu baieteii?
m-o dansat huzbandul
incet,incet de parca eram de portelan si mie -mi venea a zbantui rau ,rau...![]()
Gabriela
6+
"Stelele care cad nu pier,
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui simona-maris Am mai multe probleme. 1.Dr mea mi-a zis sa nu mai fac triplu test,ci numai ecografie de trim 2,cica sunt diferite.Oare sa insist cu triplu? ![]() 2.Daca are cineva dintre voi o relatie mai apropiata cu dr ei,va rog sa intrebati daca pot avea o nastere naturala dupa 2 operatii de hernie de disc,si hernie de disc recidiva si dupa cea de-a doua operatie .As vrea mai multe pareri...nu stiu..daca sunt exagerata ..nu intrebati...am sa ma multumesc cu vreo 4 5 pareri ![]() 3.Doctorita mea e cam tanara si nu prea am incredere sa nasc cu ea.Oare cum sa ii spun,ca ea e convinsa ca vom fi impreuna ...iar mie imi este greu sa zic nu... VA multumesc muuuult de rabdare ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.schimba doctorul.Fa tot ce trebuie facut ptr siguranta ta si a bblului.
2.intreb eu maine,dar pe seara ca atunci merg la perfuzie si la echo.
3.dr mea e in stare sa ma trimita si pe luna sa fac teste/analize.SCHIMBA DR!

Gabriela
simona-maris spune:
Gabriella,multumesc de raspuns.Esti mereu la obiect,si la subiect
Mie imi e asa jena sa supar pe cineva,parca sunt datoare tuturor!
.Nu stiu de ce nu pot fi mai puternica ,mai hotarata si mai
![]()
![]()
![]()
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui simona-maris Gabriella,multumesc de raspuns.Esti mereu la obiect,si la subiect ![]() Mie imi e asa jena sa supar pe cineva,parca sunt datoare tuturor! .Nu stiu de ce nu pot fi mai puternica ,mai hotarata si mai![]() |
mai,pai ptr ce suntem noi aici,ha?

si adica datoare sa ne fii , de ce/ptr ce? toate avem nevoie de sfaturi,nu e o rusine !
burticaGabriela

+8