Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
ralucaspm spune:
Alexa, kaiserul cred ca e fiert, deci ar fi ok.
Soriciul insa cred ca nu e in regula pt ca e doar un pic parlit pe o parte. Eu am mancat astazi salam. Nu oi fi atat de ghinionista sa fie chiar in asta carne nebuna.
Ana, eu as zice ca nu e bine sa fortezi lucrurile. Cand te rogi la Dumnezeu sa-i ceri sa faca cum stie El ca e mai bine pt voi, nu sa te rogi sa-l poti iubi si ierta pe sot. Linisteste-te si lasa totul in seama Lui. Cred ca daca o sa fie bine pt voi ca tatal sa fie cu voi, o sa fie, daca nu, poate ca nu merita. Stiu ca nu e deloc usor sa gandesti asa , mai ales cand esti cu bebe in burtica si ai f multe responsabilitati fata de cum erai inainte.
In locul tau, eu as raspunde la telefon. As asculta ce vrea sa-mi spuna. Cine stie, poate asta te va ajuta sa-ti schimbi sau sa-ti limpezesti sentimentele.
Iti doresc ca totul sa iasa bine !
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
tigrutz spune:
In sfarsit fetele,am reusit sa va prind din urma, tare greu e sa tin pasul cu voi...dar e o placere sa va citesc si sa va raspund chiar si cu intarziere
Ana, sunt un pic socata de ceea ce ai povestit, la 33 de ani, mi se pare ca se poarta mai rau decat un copil...imi pare rau, chiar nu vreau sa te supar sau sa judec, dar asta cred...te superi daca te intreb de cat timp sunteti impreuna?
Gabriella, ai putea sa folosesti vopsea de par fara amoniac, gasesti la l'oreal, dar e cea mai scumpa 30 ron aproximativ, au si la palette,10 ron cam asa si la garnier, dar nu stiu cat costa. Eu acum folosesc Palette, e ok, sunt multumita de ea.
9+
sugubina spune:
Buenas dragelor!
Am incercat sa dorm putin dar m-au luat gandurile si nu prea am reusit. Am pofta de fursecuri dinalea cu stafide ca la cofetarie. MMM cred ca m-apuc sa fac... De cand am aflat de gemenasi nu prea imi sta gandul la mancare..Azi facem 8 sapamani. URA!
E o vreme aiurea rau.. Si eu sunt meteosensibila si ma ia cu depresiile cand e negru si intunecat afara..Nici sa ploo sa terminam o data, nici nu da cu suare.. Staaam asa in suspans..E si racoare,ca am fost pe la 11 cu cainele afara.
Dupa ce fac fursecuri ma si culc iar. Am o runda de vase inainte insa. Curaj gaina ca te tai!
sugubina +8
ralucaspm spune:
Daca tot mi-au adormit copiii si pot sa stau mai mult la calculator si cat mai imi permite si greata, haideti sa va spun si eu "povestea" mea.
Dupa ce l-am nascut pe Iorgos, am fost convinsa, fara sa ma gandesc deloc, ca suntem ok cu 2 copii. Asa ca dupa ce a crescut el un pic si au inceput sa-i ramana mici hainutele, am inceput sa le dau. Pana cand m-a vazut sotul si a fost f suparat ca cica "am hotarat eu , singura, fara sa vorbesc si cu el, ca nu mai vrem alt copil".
I-am promis atunci ca o sa ma gandesc si o sa discutam si o sa vedem
M-am gandit ca am un sot care ma ajuta f mult si de care sunt f multumita, care ma iubeste si pe care il iubesc si ca daca el se simte implinit cu 3 copii si vazand ca nici pe mine nu ma deranjaza, am spus ok.
Pe mine altcineva m-a suparat. Cand i-am spus mamei mele, reactia ei a fost f rea. Parca mi se intamplase o nenorocire. I-am spus ca noi am vrut si a zis ca ce ne trebuia, ca 2 sunt de ajuns, ca avem si fata si baiat, deci ce ne-am mai putea dori, ca mai e si criza acum si ca ea nu mai poate sa ne ajute (la ceilalti copii a venit cand am nascut si apoi dupa juma de an si a stat cate 2 luni sa ne ajute. A mai stat 6 luni aici anul trecut sa ne ajute pt ca sotul a fost in Atena la o pregatire).
I-am explicat ca nu am sunat-o sa ii cer ajutor, bani nu le-am cerut niciodata alor mei si chiar daca acum stam mai greu din cauza crizei , noi credem ca suntem ok dpdv economic. E adevarat ca nu avem o saca a noastra si mi-as dori f tare, dar mai important e ce ai in casa decat casa in sine si ce bogatie e mai mare decat copiii ?
A continuat sa imi vorbeasca la fel, chiar ma mai suna ea sa-mi mai spuna. I-am spus ca daca mai continua sa imi vorbeasca asa o sa fiu nevoita sa-i inchid telefonul. Ce vrea, sa-mi para rau, sa avortez, sa-mi cobeasca sa nu merga bine nici de data asta ?!
Ma gandeam ca, daca si Iorgos ar fi fost fetita, toata lumea ar fi zis ca mai facem unul ca sa facem baiat. Sunt convinsa si sunt f nervoasa pe lumea asta care le stie pe toate.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
simona-maris spune:
Ana,ne pare rau sa auzim ca sunt tatici care nu se bucura de bebe.Dar acum cum este? tot nu il vrea? Ma gandesc sa ii acorzi timp si sa ai rabdare multa,poate cand il va vedea,cand isi va vedea ochii in ochii lui,sau zambetul in zambetul lui...atunci se va schimba.Imi amintesc de "ion" de l rebreanu,tot un ambitios si dornic de bogatie,si singurul lucrul care a reusit sa il schimbe putin a fost ..un copil.
simona-maris spune:
Si Ana,nu vreau sa te descurajez...dar el trebuie sa se trezeaza si sa invete sa iubeasca .Iar dragostea e renuntare la egoism si interese propii..nu?hmmmmm
Chiar dac#259; a#351; vorbi īn limbi omene#351;ti #351;i īngere#351;ti, #351;i n-a#351; avea dragoste, Sunt o aram#259; sun#259;toare sau un chimval zāng#259;nitor.
2 #350;i chiar dac#259; a#351; avea darul proorociei, #351;i a#351; cunoa#351;te toate tainele #351;i toat#259; #351;tiin#355;a; chiar dac#259; a#351; avea toat#259; credin#355;a a#351;a īncīt s#259; mut #351;i mun#355;ii, #351;i n-a#351; avea dragoste, nu Sunt nimic.
3 #350;i chiar dac#259; mi-a#351; īmp#259;r#355;i toat#259; averea pentru hrana s#259;racilor, chiar dac#259; mi-a#351; da trupul s#259; fie ars, #351;i n-a#351; avea dragoste, nu-mi folose#351;te la nimic.
4 Dragostea este īndelung r#259;bd#259;toare, este plin#259; de bun#259;tate: dragostea nu pizia o pauza#351;te; dragostea nu se laud#259;, nu se umfl#259; de māndrie,
5 nu se poart#259; necuviincios, nu caut#259; folosul s#259;u, nu se mānie, nu se gānde#351;te la r#259;u,
6 nu se bucur#259; de neleguire, ci se bucur#259; de adev#259;r,
7 acopere totul, crede totul, n#259;d#259;jduie#351;te totul, sufere totul.
8 Dragostea nu va pieri niciodat#259;.,
13 Acum, deci, r#259;mān aceste trei: credin#355;a, n#259;dejdea #351;i dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.
simona-maris spune:
Chiar daca as vorbi in limbi omenesti si ingeresti, si n-as avea dragoste, sunt o arama sunatoare sau un chimval rasunator.
Si chiar daca as avea darul prorociei si as cunoaste toate tainele si toata stiinta, chiar daca as avea toata credinta incat sa mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.
Si chiar daca mi-as imparti toata averea pentru hrana saracilor, chiar daca mi-as da trupul sa fie ars, si nu as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.
Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate; dragostea nu este invidioasa; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se aprinde de manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiure, ci se bucura de adevar, sufera toate, crede toate, nadajduieste toate, rabda toate.
Dragostea nu piere niciodata
sugubina spune:
Draga Raluca
Asa sunt cateodata parintii, cred ca le stiu pe toate si vor sa decida si pentru copii lor. Tie sa nu iti para rau, si lasa ca sigur cand vei naste va reveni la sentimente mai bune! Si pana la urma incearca sa nu mai dai atata importanta la ce zice. Ce simtiti tu si sotul tau e important acum.
Simona ce frumoase cuvinte! M-au linistit asa mult.
sugubina +8
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tigrutz In sfarsit fetele,am reusit sa va prind din urma, tare greu e sa tin pasul cu voi...dar e o placere sa va citesc si sa va raspund chiar si cu intarziere Ana, sunt un pic socata de ceea ce ai povestit, la 33 de ani, mi se pare ca se poarta mai rau decat un copil...imi pare rau, chiar nu vreau sa te supar sau sa judec, dar asta cred...te superi daca te intreb de cat timp sunteti impreuna? Gabriella, ai putea sa folosesti vopsea de par fara amoniac, gasesti la l'oreal, dar e cea mai scumpa 30 ron aproximativ, au si la palette,10 ron cam asa si la garnier, dar nu stiu cat costa. Eu acum folosesc Palette, e ok, sunt multumita de ea. 9+ |
ms,pana acum foloseam wellaton,dar incer l'oreal.daca tu spui ca-i buna ptr bb,atunci,de ce nu?
Gabriela
6+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"