Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Nici mie.

Si eu am ramas din prima. Am luat pastile aproape 9 ani. In august le-am intrerupt si medicul mi-a spus sa ma protejez pana la sf luyi ianuarie. Si in februarie am ramas. Nici nu ma asteptam sa fie asa usor.

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Alexa nu kaizerul este problema ci carne insuficient preparata. Adica fripturi in sange de exp. Dar mie nu mi s-a zis nimic de mezeluri. Deci cred ca este ok.

12+

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Neata la ora 14...
Am intrat sa va salut si sa mai imi vad o data caruciorul

Fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Na ca uitasem sa schimb semnatura....Limonada la toata lumea!!!

Fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

mey,io mananc absolut tot ce pot,fara sa gandesc daca e bun sau nu. io traiesc cat cioara si voi avea un bb gras si sanatos.

Gabriela
6+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Asa o sa si fie Gabriela

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, fetelor!
Imi pare rau ca nu pot scrie atat de des precum mi-as dori. Mai ales in week-end, cand dedic tot timpul treburilor gospodaresti si baietilor din viata mea . Eu si bebe suntem bine, ma deranjeaza doar vremea de astazi.Sunt meteo-dependenta si am o stare foarte urata cand este nor,ploaie.
Marti seara merg la dr, este de garda, sa vedem cum mai este bb. Pe 10 mai m-am programat la morfologie fetala la Polisano (mi se pare o vesnicie pana atunci).
Va pup si va scriu din nou maine.

Claudia 10+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

va faceti somnul de frumusete,burtici?

Gabriela
6+

Mergi la inceput

Sa te duci pe 27. Au inchis doar maternitatea, la camera de garda se poate intra. Cand intri in spital , mergi in partea dreapta si apoi faci stanga. Acolo intri direct in camera de garda.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Buna, fetelor!
Imi pare rau ca nu pot scrie atat de des precum mi-as dori. Mai ales in week-end, cand dedic tot timpul treburilor gospodaresti si baietilor din viata mea . Eu si bebe suntem bine, ma deranjeaza doar vremea de astazi.Sunt meteo-dependenta si am o stare foarte urata cand este nor,ploaie.
Marti seara merg la dr, este de garda, sa vedem cum mai este bb. Pe 10 mai m-am programat la morfologie fetala la Polisano (mi se pare o vesnicie pana atunci).
Va pup si va scriu din nou maine.

Claudia 10+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

10+

Mergi la inceput

Si mie mi se pare o eternitate pana pe data de 10 cand mergem la morfologie. Eu as vrea sa mai merg la un medic sa fac o ecografie inainte. Cred ca voi merge la Municipal la doctorul Parviz.

10+

Mergi la inceput

ma dor ovarele

ps- scrisesm avariile

Gabriela
6+

Mergi la inceput