Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
ALEXA1985 spune:
Nici mie.
Si eu am ramas din prima. Am luat pastile aproape 9 ani. In august le-am intrerupt si medicul mi-a spus sa ma protejez pana la sf luyi ianuarie. Si in februarie am ramas. Nici nu ma asteptam sa fie asa usor.
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m Alexa nu kaizerul este problema ci carne insuficient preparata. Adica fripturi in sange de exp. Dar mie nu mi s-a zis nimic de mezeluri. Deci cred ca este ok. 12+ |
10+
Ioana_Mami spune:
Neata la ora 14...
Am intrat sa va salut si sa mai imi vad o data caruciorul
Fericita 11+
gabriella1 spune:
mey,io mananc absolut tot ce pot,fara sa gandesc daca e bun sau nu. io traiesc cat cioara si voi avea un bb gras si sanatos.
Gabriela
6+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
misticgirl spune:
Buna, fetelor!
Imi pare rau ca nu pot scrie atat de des precum mi-as dori. Mai ales in week-end, cand dedic tot timpul treburilor gospodaresti si baietilor din viata mea . Eu si bebe suntem bine, ma deranjeaza doar vremea de astazi.Sunt meteo-dependenta si am o stare foarte urata cand este nor,ploaie.
Marti seara merg la dr, este de garda, sa vedem cum mai este bb. Pe 10 mai m-am programat la morfologie fetala la Polisano (mi se pare o vesnicie pana atunci).
Va pup si va scriu din nou maine.
Claudia 10+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
gabriella1 spune:
va faceti somnul de frumusete,burtici?
Gabriela
6+
ALEXA1985 spune:
Sa te duci pe 27. Au inchis doar maternitatea, la camera de garda se poate intra. Cand intri in spital , mergi in partea dreapta si apoi faci stanga. Acolo intri direct in camera de garda.
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Buna, fetelor! Imi pare rau ca nu pot scrie atat de des precum mi-as dori. Mai ales in week-end, cand dedic tot timpul treburilor gospodaresti si baietilor din viata mea . Eu si bebe suntem bine, ma deranjeaza doar vremea de astazi.Sunt meteo-dependenta si am o stare foarte urata cand este nor,ploaie. Marti seara merg la dr, este de garda, sa vedem cum mai este bb. Pe 10 mai m-am programat la morfologie fetala la Polisano (mi se pare o vesnicie pana atunci). Va pup si va scriu din nou maine. Claudia 10+ cu Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl |
10+
ALEXA1985 spune:
Si mie mi se pare o eternitate pana pe data de 10 cand mergem la morfologie. Eu as vrea sa mai merg la un medic sa fac o ecografie inainte. Cred ca voi merge la Municipal la doctorul Parviz.
10+
gabriella1 spune:
ma dor ovarele
ps- scrisesm avariile
Gabriela
6+