Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

helloooo.......

Active ai mai fost

De dimineata ma chinui sa imi fac "up-date-ul" si tot citesc...... capitole

Intr-un final am ajuns si eu la timpul prezent....... nu vreau sa comentez prea mult ce s-a discutat in week-end, pentru ca au fost atat momente super amuzante, cat si momente pline de durere.

Pentru moment, am vrut doar sa va spun ca m-ati uimit cat ati putut scrie...... la un moment dat, am vrut sa sar peste pagini, dar........ curiozitatea a fost mare si m-a tinut pe pozitie, astfel incat sa citesc mesaj cu mesaj

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

gata,plec,tineti-mi pumnii.vin cu vesti dupa orele 19.
pana acum am dat jdemii de telefoane, mai aveam putin si faceam si spiritism sa aflu ce boli au fost in familie si daca exista ceva genetic. cica ma trag din sange de razes zdravan da' mintea mea o ia razna.

pup burticile

Gabriela
6+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

deci,ca veni vb de consorti,ha, iote asa, habar n-aveti voi un maaaaaaaare secret
huzbandul e mai mic decat mine cu 7 ani! buey, va place?
vazut si luat.nu conta ca-i putin necopt, era prea bun sa-l scap. Prostit baiatu', pus pirostriile si iote-ma madam Popa cu consort mai mult minor si acum ,daca ne ajuta DD ,si cu bebic.
haaaa?

Gabriela
6+

m-ai luat, al meu e cu 4 ani mai mic

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

ia cititi aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151504

io ii dau dreptate, dar talc malc ca-mi ridic forumul in cap.Adica atunci cand e copilul tau e una,dar cand te amageste statul ..e alta !

Nu dati cu pietre, sunt o femeie gravida si batrana !

Gabriela
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Al meu e cu 6 ani mai mic. De fapt depinde de perioada anului, uneori cu 5 alte ori cu 6:-) dar oricum e mai matur decat mine in multe privinte.

9+ mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

hei, dar vad ca e la moda sa fie tati mai tanar...
la noi nu e cazul, desi el arata atat de tanar ...
(anul trecut, intr-o zi cand ma simteam ca dracu de rau - si probabil aratam la fel - o idioata s-a gandit sa-mi faca un compliment si sa ma intrebe daca e fiul meu...el mai nasol compliment pe care mi l-a facut cineva vreodata; bine, ea era pustioaica bine su 20 de ani si probabil ei ii par deja batrana ...si totusi...)

Gabriella, sa te inotrci cu vesti bune!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Hai ca suntem tari....si al meu cu 6 ani mai mic
Avem copii de crescut, nu gluma!!!!

Symo 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

alysa26, LA MULTI ANI !

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

ia cititi aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151504

io ii dau dreptate, dar talc malc ca-mi ridic forumul in cap.Adica atunci cand e copilul tau e una,dar cand te amageste statul ..e alta !

Nu dati cu pietre, sunt o femeie gravida si batrana !

Gabriela
6+

Oarecum o inteleg, insa nu as face niciodata asa ceva. Ar trebui sa ceara statului bani pentru tratamentul copilului, ma refer si la ajutorul de specialitate de care are nevoie.

"Returnarea" copilului este exagerata si poate lipsita de suflet. Nici autoarea postului nu este obiectiva referitor la copil, este prietena mamei...deci ma intreb in ce proportie copilul poate cauza asemenea probleme.

Cat despre pusul in carca copilului a mortii mamei si a apucaturilor sotului... e excesiv.

Daca scrii sigur iti vei pune forumul in cap am citit cateva pareri si toate fetele erau oripilate.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

vai....... ce m-am suparat!

Am scris de mi-am rupt degetele si din greseala am sters totul..... nu stiu cum

era legat de vopsitul parului in sarcina: bineinteles ca acum nu o mai iau de la capat, dar ideea e ca dr. meu mi-a spus sa nu ma iau dupa toate "prostiile" si sa ma vopsesc fara probleme

super tare a fost ca dupa ce mi-a spus, ma trezesc eu sa mentionez: "dar stiti, eu sunt blonda!"

super deplasata afirmatia!

dupa care ne-a bufnit rasul pe amandoi eu dorind sa fac referire la faptul ca nu e orice vopsea, doar..... ca putea fi foarte usor interpretata!

in fine... cam asta mi-a spus dr. meu despre vopsit!

8+

Mergi la inceput