Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
mirunam spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
deja l-ai simtit ![]() Doamne ai grija si de noi 9+ |
Da! O data cand stateam intisa si inca o data. Prima cel putin sunt sigura ca era bebe
dar a doua nu stiu. E frustrant ca nu simt zilnic, cum se intampla pe la 4 luni... fiind foarte mic cred ca trebuie sa se agite tare ca sa simit Oricum in pozitie intisa e mult mai usor sa simti bebele
.Abia astept sa inceapa cu sughitul
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
gabriella1 spune:
![]()
deci,ca veni vb de consorti,ha, iote asa, habar n-aveti voi un maaaaaaaare secret![]()
huzbandul e mai mic decat mine cu 7 ani! buey, va place?![]()
vazut si luat.nu conta ca-i putin necopt, era prea bun sa-l scap.
Prostit baiatu', pus pirostriile si iote-ma madam Popa cu consort mai mult minor si acum ,daca ne ajuta DD ,si cu bebic.
haaaa?
Gabriela
6+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
allexxia_m spune:
crisuletzul ne lasi asa in aer .... asteptam continuare!
Gabriela ... dar fain mai povestesti tu
, nu ne spui si tu mai multe?
Si al meu sot este mai mic decat mine, dar nu cu atat decat cu 2 ani ![]()
12+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m crisuletzul ne lasi asa in aer .... asteptam continuare! ![]() Gabriela ... dar fain mai povestesti tu , nu ne spui si tu mai multe?Si al meu sot este mai mic decat mine, dar nu cu atat decat cu 2 ani 12+ |
azi nu zic ca-s paranoia la maxim.astept ora 5 sa iau rezultatele la analize si nu stiu daca am curajul sa ma uit pe ele.
ma doare putin burtica, ma iau valuri de greata si calduri , si tot ma uit in chiloti.Doamne, ce dusa cu capu' mai sunt

Gabriela
6+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
lorin7774 spune:
buna ziua la fete cu ursuleti in burtici
m-am hotarat sa scriu si eu, desi va citesc de vreo 4-5 saptamani. N-am avut curaj ca am vrut eu sa ma conving 100% ca sunt
si ca e totul ok.
Acum sunt convinsa, dar tot am o nelamurire : sunt 
sau e unul ?
Am fost vineri la eco si abdominal s-a vazut sarcina gemelara. Intravaginal, n-a mai gasit decat unul si era prea grabita dr. ca sa mai "caute". Asa ca am plecat de acolo fericiti si buimaci.
Saptamana asta mai verificam o data la eco...
Datele mele pentru listuta :
DN 03.05.1977
UM 27.02.2010
DPN 04.12.2010
+ MIRUNA TEODORA 07.05.2005
pentru ursoaice si un
special pentru colegele de la aspirante.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
cu ajutorul lui Dumnezeu
8+
ratusca83 spune:
Eu ma uit in chiloti de dimineata pana seara... non stop..beau chiar si apa mai multa ca sa ma treaca si sa am motiv de mers la baie...:D .si eu sunt la fel de paranoia..
pupiciii
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
azi nu zic ca-s paranoia la maxim.astept ora 5 sa iau rezultatele la analize si nu stiu daca am curajul sa ma uit pe ele. ma doare putin burtica, ma iau valuri de greata si calduri , si tot ma uit in chiloti.Doamne, ce dusa cu capu' mai sunt ![]() ![]() Gabriela 6+"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
9+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 buna ziua la fete cu ursuleti in burtici m-am hotarat sa scriu si eu, desi va citesc de vreo 4-5 saptamani. N-am avut curaj ca am vrut eu sa ma conving 100% ca sunt si ca e totul ok. Acum sunt convinsa, dar tot am o nelamurire : sunt ![]() sau e unul ?Am fost vineri la eco si abdominal s-a vazut sarcina gemelara. Intravaginal, n-a mai gasit decat unul si era prea grabita dr. ca sa mai "caute". Asa ca am plecat de acolo fericiti si buimaci. Saptamana asta mai verificam o data la eco... ![]() Datele mele pentru listuta : DN 03.05.1977 UM 27.02.2010 DPN 04.12.2010 + MIRUNA TEODORA 07.05.2005 pentru ursoaice si un special pentru colegele de la aspirante.LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 8+ |
Lorin, felicitari! Sa ai o sarcina usoara, bebe/bebei sanatosi si la termen!
Nu cred ca ma mai tii minte, am fost si eu mai demult pe la aspirante dar am cedat ritmului ametitor cu care scriati
Gabriella, esti super tare
Daca vrei iti citim noi analizele 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
mirunam spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui ratusca83 Eu ma uit in chiloti de dimineata pana seara... non stop..beau chiar si apa mai multa ca sa ma treaca si sa am motiv de mers la baie...:D .si eu sunt la fel de paranoia.. pupiciii
9+ |
Din cauza asta eu am renuntat la lenjeria rosie, sa nu cumva sa imi scape ceva
. Sunt curioasa daca o tinem tot asa pana in luna a 9-a. Oare si in luna a 8-a o sa fim al fel de paranoice???MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
sunset_zuzi spune:
fetelor ce bine imi pare cand vad ca nu sunt singura paranoia 
crisuletzul te asteptam cu restul povestii 
Doamne ai grija si de noi
9+

de
... stiti in desenele cu Tom si Jerry cum se vedea Jerry cand se plimba pe sub covor???