Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Diana, si eu ma gandeam sa ma vopsesc; data trecuta n-amfacut-o...dar au mai trecut ceva ani, m-am ales cu ceva fire albe un pic mai vizibile...si nu-mi place!
Recent am citit intr-o revista de aici ca e nu e recomandabil sa te vopsesti in sarcina, deoarece vopselele (majoritatea) nu sunt daunatoare, doar ca la sfarsit de sarcina si dupa ce nasti, doar timp si chef de ingrijit un par vopsit nu prea ai; practic ei ziceau ca e ok sa te vosesti, dar ar fi indicat sa nu alegi o culoare foarte diferita de culoarea ta naturala;
...si din cate stiu eu, amoniacul poate fi periculos, asa ca e bine sa eviti vopselele pe baza de amoniac.

apropo de cosmetica...in aceeasi revista (pro vopsit) am citit ca pe perioada sarcinii e bine sa eviti oja, ca ar fi nociva....

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, active mai sunteti!!!!
Acum am reusit sa citesc tot ce ati scris. Noi suntem bine, papam multe fructe si legume . Simt nevoia sa rontai ceva apropae non-stop. Ma axez pe fructe si legume pentru ca nu vreau sa ma fac "cat casa". La prima sarcina am luat 16 kg, ceea ce mi s-a parut enorm (de la 44 la 60 kg). Probabil ca si acum se va intampla la fel, dar nu conteaza greutatea mea, atata timp cat bebe este sanatos.
Eu l-am nascut pe Nicholas la Spitalul Municipal si, dupa nefericitele evenimente de la CF 2, am decis sa merg la un medic de la Municipal (Mihai Dumitrascu este numele sau). Maine dimineata merg la control si sper sa ne intelegem bine si sa fie profesionist in acelasi timp. La mine incepe sa se vada burtica destul de bine , spre fericirea si mandria mea. Astazi am schimbat 4 tinute pana am reusit sa ma imbrac pt a pleca la serviciu, din cauza ca nu ma mai cuprind blugii.

Claudia 10+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Mamici...hai cu poze pe picassa...
Am bagat si eu cateva de la nunta ... ca sa dau startul

Fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

serios acum, daca suntem gravide e ca si cum am fi bolnave?!?!?

nu mai suntem femei sau ce... nu vopsit, nu oja pe unghii, nu... mai stiu eu ce..... si dupa aceea, ne intrebam de ce nu mai e barbatul acasa, glumesc , dar....... trebuie sa existi chiar si in acele 9 luni

poate ca am fost cam radicala, dar ....... sincer

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Diana_b sunt perfect de accord ...si faza cu barbatul e un exemplu bun!!!Oricat ne-ar iubi ...daca nu ne ingrijim se duce si mama ei de pasiune si romantism !!!

Fericita 12+

Mergi la inceput

eu am un super sters cu greutatea...... imi e tare frica sa nu ma fac cat "casa"

si cand va aud pe voi aici cu eclere, fursecuri si mai stiu eu ce...... ma ia de cap!

nu ca as putea sa ma abtin, dimpotriva....... bag ca ursul!

8+

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb: aveti ceva informatii despre dr Mihai Dumitrascu de la Spitalul Universitar Bucuresti? Am citit ce am gasit pe internet, dar mai multa incredere am in voi
In legatura cu vopsitul parului, sunt pareri pro si contra. Eu m-am vopsit cu L'oreal fara amoniac si de cand sunt insarcinata acum, si sarcina trecuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Diana_b sunt perfect de accord ...si faza cu barbatul e un exemplu bun!!!Oricat ne-ar iubi ...daca nu ne ingrijim se duce si mama ei de pasiune si romantism !!!

Fericita 12+

cu siguranta!

in plus, nu o facem numai pentru ei, o facem pentru noi, sa ne simtim noi bine in pielea noastra... sa fim mandre si radioase de statutul nostru si nu jenate ca... mai stiu eu ce!

8+

Mergi la inceput

astazi mi-am facut si eu programarile pentru DT, doua la numar pe 18 si pe 24 mai....... nu va puneti intrebari, asa sunt eu mai diles

8+

Mergi la inceput

Sarcina este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei. De aceea trebuie sa ne bucuram de fiecare zi de sarcina. Asta presupune sa ne simtim bine in pielea noastra si sunt de parere ca cele obisnuite sa fie vopsite, aranjate, cu manechiura facuta trebuie sa continue la fel. Eu ma voi vopsi, imi voi face manechiura, pedichiura si voi fi o mamica si o mandra. Cum as arata nevopsita eu, care sunt satena transformata in blonda cu ajutorul vopsaelei de par?
Fiecare trebuie sa actioneze dupa cum ii dicteaza inima, nu dupa sfaturile altora!
Pupici

Mergi la inceput