Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
douradoudou spune:
...am dormit pana la 11:30..niroc ca a sunat telefonul pt k altfel nu ma trezeam pana acum
..ana imi pare rau..te asteptam oricand vrei sa ne mai povestesti de tine si asteptam in viitor si o veste buna buna care sunt sigura ca o sa vina cat de curand

...eu vreau sa va spun ca am numai pofte...dar bine ca nu mananc mult...va
si mai revin..(neuronul meu e cam atrofiat de la sarcina si nu mai stiu ce am citit pna acum
)
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
crisuletzul spune:
bau fetele,
ieri nu am intrat pt ca m-am jucat toata ziua need for speed
si voi astazi m-ati pus la munca....CAT ATI SCRIS!!!!!!!!!
Na bun....gabrielo,te tzuc uai!
si eu am tras tot weekendul cu dureri de burtica destul de urate incat m-au pus pe ganduri(eu cea cu optimismul de fier) dar am stat sa ma analizez mai bine si mi-am dat seama ca sunt dureri datorate ligamentelor + plus ca sunt mega balonata...nu m-am latit dar am o burtica foarte tuguiata!!!nici nu stiu daca exista o chestie stadard legat de momentul in care ti se vede burta!
daca stau intinsa ma doare burta destul de tare,doar pe o parte pot sta....ehhhh.....o sa fie bine!
miruna.....pe hainute scrie ROCOCO(se pare ca de acolo mi le-a luat)Salopeta e superba....o pot face 3 sfert si peste genunchi....are 3 randuri de nasturi lateral pt burtica!Materialul este superb si imi da un cur de Beyonce
ANA......este bine sa te rogi la Doamne Doamne sa faca ce crede El ca este bine!de multe ori ce credem noi ca va fi bine....ni se demonstreaza exact opusul ca fiind benefic!Logodnicul meu mai are un copil din fosta casnicie....
Uof....daca vreti,va povestesc.....telenovele sunt vax albina pe langa povestea mea!
7+
rala spune:
Buna pranzul! Eu sunt mai lenesa de fel cu forumitul in weekend, m-am vazut cu prieteni si am dormit cat cuprinde.
Imi pare rau pt fetele care ne-au dat vesti triste si sunt increzatoare ca soarta le va surade pana la urma.
Vreu sa rectific panica de vineri, n-am slabit dom'le 5 kile! Asa se hotarase cantarul meu sa-mi joace feste inainte de weekend. Deci am cu un kil mai putin decat acum 10 sapt. E ok totusi.
Pt anao, nu ma pot abtine sa nu dau si eu un sfat referitor la "consort". Dupa nu foarte multe relatii dar intense si cu implicare mare, am ajuns la concluzia ca orice relatie are nevoie de timpul ei sa se "coaca". Cand m-am cuplat cu al meu, credeam ca suntem amandoi prea maturi, prea experimentati si prea dornici de fericire, ca sa ne mai certam. Ei bine, am descoperit ca a trebuit sa trecem prin niste etape, prin mici certuri de gradinita, prin mici dezacorduri ca sa ajungem cuplul puternic care suntem acum. De aia ma gandesc, ca si la voi, fiind o relatie "cruda" copilul asta este poate piatra de incercare. Stiu ca in cazul nostru toate s-au rezolvat cu toleranta, gratie in comportament si renuntarea la orgolii stupide. Sfatul meu este sa fii frumoasa, sa infloresti, sa te simti bine in pielea ta si cu decizia ta si sa nu refuzi comunicarea indiferent cat de greu iti va fi. Pana la urma el este cel chinuit cu o decizie pe care o regreta, cu cuvinte grele pe care va trebui sa le duca cu el multa vreme. S-ar putea ca cei doi oameni care sunt azi orgoliosi si incapatanati sa fie de fapt familia frumoasa si fericita pe care copilul vostru a ales-o atunci de sf valentin.
O zi superba tuturor 
10+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 Buna burtici!! Pana acum am citit tot ce s-a scris zilele acestea...Din pacate am fost foarte ocupata si nu am mai putut intra... Urmeaza sa fac si eu bi-testul si medicul mi-a recomandat sa merg la Medlife..Ce medic imi recomandati pentru ecografie????.... VA pupic Imi pare rau lady cat pentru ca treci prin asa ceva... Eu stiu ce inseamna deoarece am pierdut o sarcina de 21 de saptamni, anul trecut..fruntea sus si o sa vezi ca totul va trece si va fi bine... 8+ |
Albu Dragos

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ral_eli spune:
ana_o imi pare rau pentru exeperienta prin care treci, toate am vrea un scenariu frumos ca in filme in care sotul ne tine in puf , dar realitatea e cruda si nemiloasa
prin aceasta experienat a trecut si mama mea , ramasa gravida in primul an de casatorie, tatal meu nu a fost de acord cu sarcina (motivele nici nu conteaza) si i-a zis sa avorteze ,sub amenintari cu divort etc, mama a decis sa pastreze sarcina, iar tatal meu a ignorat-o total tot timpul sarcinii (erau 2 straini in casa). dar cand s-a nascut fratele meu si-a schimbat radical atitudinea. nu am cuvinte sa apun ca eu si fratele meu suntem viata lui, nici nu ar concepe viata altfel, suntem sufletul lui.
deci ce pot sa spun este sa-i mai dai o sansa, tu sa fii optimisita si fericita si chiar dc nu vede calea cea dreapta tu vei avea o mogaldeatza care te va iubi neconditionat, timpul le va rezolva pe toate
si ma inscriu si eu pe lista de tati pt bebele tau! 
9+
allexxia_m spune:
Pai hai sa te auzim (citim) crisuletzul ca tu stii sa ne bine dispui intotdeauna 
12+
Ioana_Mami spune:
Ioanast...dr. ranga este minunata...asa pot sa o descriu.Mi se pare foarte puternica, o femeie care stie ce face si mie imi da incredere si putere...
Tu cum ai nascut cu ea?Natural sau cezariana?
Fericita
12+ 
ral_eli spune:
ufff! am terminat si eu de citit din urma ! da' mult ati mai vorbarit in week-end
imi pare rau pt fetele care au pierdut sarcina
asta este si frica mea cea mai mare
azi am programare al doctor,mie frica rau sa nu-mi dea vreo veste rea (nu am mai fost de 3 sapt)
doctorita asta este de la cf2 , am auzit numai pareri bune , dar cu tot scandalul asta, doctorita e buna dar degeaba dc pot aparea complicatii din cauza conditiilor precare din spital
nu stiu ce sa ma fac, si eu unde nasc??
9+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ral_eli ufff! am terminat si eu de citit din urma ! da' mult ati mai vorbarit in week-end imi pare rau pt fetele care au pierdut sarcina azi am programare al doctor,mie frica rau sa nu-mi dea vreo veste rea (nu am mai fost de 3 sapt) doctorita asta este de la cf2 , am auzit numai pareri bune , dar cu tot scandalul asta, doctorita e buna dar degeaba dc pot aparea complicatii din cauza conditiilor precare din spital nu stiu ce sa ma fac, si eu unde nasc?? 9+ |
bafta la medic
...sa vii cu vesti bune 
Doamne ai grija si de noi
9+