Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

mirunam chiar daca tu stii sigur cand ai avut contactul neprotejat pentru conceptie nimeni, si nici tu nu poate stii exact cand s-a produs fecundarea. Spermatozoizii pot traii 72 de ore sau chiar pana la 7 zile (spun unii), deci nu poti stii cu siguranta daca fecundarea s-a petrecut in ziua contactului sau ulterior.
De aceea se trece varsta sarcinii de la prima zi a ultimei menstruatii si tot aceasta este si cea pe care doctorii o iau in calcul.
Mai sunt cazuri in care se tine cont de varsta sarcinii in functie de dezvoltarea fatului, dar cea de mai sus este cea mai raspandita.
Nu stiu daca varsta sarcinii are legatura cu dublu test, dar ceva trebuie sa fie caci nu degeaba se recomanda sa fie facut intre saptamana a 11-a si a 14-a de sarcina. Si ma gandesc, ca in functie de aceasta se poate spune si daca fatul este ok, caci la dublu test se fac masuratori, si poate acestea conteaza in functie de saptamanile de sarcina dupa calculul medicilor.

12+

Alexxia, asa m-am gandit si eu. Spermatozoizii traiesc maxim 72 de ore, aia care traiesc 7 zile sunt extraterestrii , nu zic ca nu exista dar mai greu. Dupa ultima menstruatie ar fi perfect calculul dar aia s-a incapatanat cu varsta de la eco, desi am insistat sa scrie ce ii zic eu

Daca iese aiurea, ma duc cu bata peste ei . Acum daca e sa o iau asa si daca iese bine o sa stau cu teama ca a iesit asa in functie de varsta gresita .

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

La mine de exp, la prima ecola 7 saptam, aveam diferenta intre varsta de sarcina dupa ultima menstra si cea de dezvoltare a fatului de 3 zile. Dar doctora mi-a spus ca este normal, ca nu toti copii se dezvolta la fel si nu trebuie neaparat sa fie dezvoltati exact dupa varsta sarcinii. Poate ca ei au insistat sa treci varsta dezvoltarii de la eco tocmai ca sa stie si sa nu-ti dea raspunsul la dublu test ca ceva nu este ok, caci tocmai dupa aceste masuratori, daca ele nu sunt in limitele normale in functie de varsta fatului atunci poate sunt probleme.
Poate acesta este motivul pentru care au insitat atata cu acea varsta.
Multa bafta si sa primesti vesti bune!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

siguuuuuuuuuuuuur nu v-am lipsit
Ana-ladycat ....nu-mi gasesc cuvintele dar DD nu te va lasa !

restul "grasanelor" bine ca sunteti bine,asta-i motiv de bucurie. dupa amiaza imi iau rezultatul la analize,bag echo si stiu ca totul e bine.Mananc exact ca un om nebun,unde incape, nuj.
An(o)numai pi drumuri si pi la dantavaiuri stai. sa nu te miri cand bb va vrea numai plimbat, atunci sa te vaz io.
va pup,revin fara paranoia,inca !

Gabriela
6+

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Bine ai revenit Gabriela!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

neata
eu m-am trezit la 5.30 de am mers cu iusti la tratament si cand am venit am mancat si am tras un pui de somn de 3 ore
sunt in urma rau cu somnul de la spital ptr ca nu ne lasau sa dormim de la 12 noaptea pana la 5.30 dimineata....a fost horror plus ca va spun ca am fost cu nervii la pamant ptr ca am avut un baiat de 9 ani cu spina bifida in salon + unul autist. a fost cumplit sa vad asa copii chinuiti si mame la fel, nu mi-a facut bine deloc.
de cand am ramas gravida am slabit 6 kg dar in schimb burta este destul de mare....se vede clar ca sunt gravida
bineanteles ca pe data de 8 o sa fiu prezenta la intalnire..
va pup si va multumesc de primirea inapoi

Mami Andreea 9sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Neatza burtici

hop si eu dupa o absenta de cateva zile, in care ati umplut cateva capitole
... m-am bucurat cu fiecare din voi pt vestile bune si culorile la carucioare si m-am intristat pt Ana-ladycat . Sa dea Dumenezeu numai vesti bune sa primim de acum in colo!

Mie imi tremura inima... maine am programare la DT si desi de abia astept sa-mi vad ursuletul la eco, imi fac griji daca totul e ok... De fapt la fiecare eco mi-am facut Apropo de ecografii, nu cred sa conteze daca ai vezica plina sau nu, mie nu mi s-a spus niciodata cum tb sa fie... desi mai stii? "cate bordeie, atatea obicee"...

Mananc de 7 ori pe zi, eu care de abia imi aminteam sa mananc o data... Copilul asta face deja din mine ce vrea

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, de invidie am uitat sa iti urez bafta la eco!!! Eu mai am 2 zile

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

esti o dulce saru`mana

Doamne ai grija si de noi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Spermatozoizii traiesc maxim 72 de ore, aia care traiesc 7 zile sunt extraterestrii , nu zic ca nu exista dar mai greu. Dupa ultima menstruatie ar fi perfect calculul dar aia s-a incapatanat cu varsta de la eco, desi am insistat sa scrie ce ii zic eu

Sa stii ca am citit ca in rare cazuri organismul femeii poate "adopta" spermatozoizi carora le ofera un mediu propice pentru a trai mai multe zile, ca apoi acestia sa fie "eliberati" la momentul ovulatiei. Este extraordinar cum poate lucra natura.

Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

pupiiiii!
am plecat spre timisoara!
Gabriella, eu imi doresc sa fie bebele un plimbaretz si-un jucaus, ca mama lui!
ca sa ne putem intelege si mai bine decat o s-o facem!
gata, va las, o sa-mi lipsiti!
si cred c-o sa-l innebunesc pe doctor! o sa fiu o mica para, pentru ca vreau sa stabilim toate datele nasterii...ma rog, aproape toate!
gata, i'm flying....

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Buna burtici!!

Pana acum am citit tot ce s-a scris zilele acestea...Din pacate am fost foarte ocupata si nu am mai putut intra...
Urmeaza sa fac si eu bi-testul si medicul mi-a recomandat sa merg la Medlife..Ce medic imi recomandati pentru ecografie????....
VA pupic
Imi pare rau lady cat pentru ca treci prin asa ceva... Eu stiu ce inseamna deoarece am pierdut o sarcina de 21 de saptamni, anul trecut..fruntea sus si o sa vezi ca totul va trece si va fi bine...

8+

Mergi la inceput