Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 14
dia_tm spune:
Deci am ajuns sa discutam despre moda si hainute de gravidute?![]()
Eu ma incapatanez sa astept pana dupa ontrolul medical, mai o saptamana... desi...
Am unele zile in care ma umflu ca un balon
...ma balonez si-mi creste burtica de parca avanseaza sarcina cateva luni intr-o zi; si zilele astea...sambata mi-era ok orice haina, duminica abia am gasit ceva cu care sa ma imbrac. Am cam 1 kg mai mult decat ianinte de sarcina, dar ieri peste talie aveam 10cm mai mult
. Acum parca e un pic mai bine...
Symo, sper sa ramana fetita si sa fie incantata de hainutele roz si de Kitty![]()
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006) si
8+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m sunset_zuzi mult noroc la eco, sa fie totul bine si sa ai ceea ce-ti doresti! 12+ |
saru`mana

...eeeeee daca e pe vrute eu vreau
dar nu refuz nici un 
Doamne ai grija si de noi
9+
mirunam spune:
Intrebare intrebatoare pentru fetele care au facut bitestul...
Pe fisa m-au pus sa completez varsta sarcinii. Am spus ca este 11 saptamani si 2 zile iar asistenta a insitat sa treaca 12 saptamani si 4 zile, varsta ecografica, desi am inisitat ca stiu sigur cand a fost conceput. Eu stiu cu certitudine ca masuratorile intodeauna imi ies mai mari, al fel a fost si la Alex care a fost un lungan la nastere.
Si intrebare... ce influenta are varsta sarcinii asupr bitest-ului? Poate sa imi influenteze versta trecuta pe fisa rezultatul???
...imi mentin parerea ca este o porcarie ![]()
Sunset, de invidie am uitat sa iti urez bafta la eco!!! Eu mai am 2 zile ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
sugubina spune:
Fetele buna!
Azi am avut o zi dinaia cu sculat devreme. Am fost la Fundeni la dr.Uscatescu sa imi faca analize sa vedem daca am sau nu trombofilie (Dr mea a zis sa fim precauti si sa facem si astea pt ca am avut o sarcina oprita din evolutie si acum sunt si 2).
Muaaama ce am mai stat la cuada..Eram si nemancata, si nebauta...Si nedormita. Si la servici cand am ajuns la 9.30 ma luara de pruaspata va imaginati, da?
Ce de gravidute am vazut..Unele si necajite ca au mai pierdut sarcini! Ma ingrozeau povestile lor. Sincer mai bine nu imi mai ziceau..Nu vreau sa aud vesti dinastea..
Ce vesti bune allexxia-ca nu se mai face eco trasvaginala de la 10 sapt. Idea e ca am un pitic pe creier cu doctorii barbati si am programare la un domn pt eco de trimestru 1 (cea cu masurarea pliului nuchal)..si ma gandeam cu gruaza. da in fine pt bebici as fi trecut si prin asta va dati seama..
sugubina
+8
sugubina spune:
mirunam intrebare - pt bitest se face programare? Sau putem merge asa ca pt orce analiza direct? E cu nemancat/nebaut?
sugubina
+8
mirunam spune:
| citat din mesajul lui sugubina Fetele buna! Azi am avut o zi dinaia cu sculat devreme. Am fost la Fundeni la dr.Uscatescu sa imi faca analize sa vedem daca am sau nu trombofilie (Dr mea a zis sa fim precauti si sa facem si astea pt ca am avut o sarcina oprita din evolutie si acum sunt si 2). Muaaama ce am mai stat la cuada..Eram si nemancata, si nebauta...Si nedormita. Si la servici cand am ajuns la 9.30 ma luara de pruaspata va imaginati, da? Ce de gravidute am vazut..Unele si necajite ca au mai pierdut sarcini! Ma ingrozeau povestile lor. Sincer mai bine nu imi mai ziceau..Nu vreau sa aud vesti dinastea.. Ce vesti bune allexxia-ca nu se mai face eco trasvaginala de la 10 sapt. Idea e ca am un pitic pe creier cu doctorii barbati si am programare la un domn pt eco de trimestru 1 (cea cu masurarea pliului nuchal)..si ma gandeam cu gruaza. da in fine pt bebici as fi trecut si prin asta va dati seama.. sugubina +8 |
Sugubina nu e regula fixa
. La cat inteleg eu...MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
allexxia_m spune:
mirunam chiar daca tu stii sigur cand ai avut contactul neprotejat pentru conceptie nimeni, si nici tu nu poate stii exact cand s-a produs fecundarea. Spermatozoizii pot traii 72 de ore sau chiar pana la 7 zile (spun unii), deci nu poti stii cu siguranta daca fecundarea s-a petrecut in ziua contactului sau ulterior.
De aceea se trece varsta sarcinii de la prima zi a ultimei menstruatii si tot aceasta este si cea pe care doctorii o iau in calcul.
Mai sunt cazuri in care se tine cont de varsta sarcinii in functie de dezvoltarea fatului, dar cea de mai sus este cea mai raspandita.
Nu stiu daca varsta sarcinii are legatura cu dublu test, dar ceva trebuie sa fie caci nu degeaba se recomanda sa fie facut intre saptamana a 11-a si a 14-a de sarcina. Si ma gandesc, ca in functie de aceasta se poate spune si daca fatul este ok, caci la dublu test se fac masuratori, si poate acestea conteaza in functie de saptamanile de sarcina dupa calculul medicilor.
12+
mirunam spune:
| citat din mesajul lui sugubina mirunam intrebare - pt bitest se face programare? Sau putem merge asa ca pt orce analiza direct? E cu nemancat/nebaut? sugubina +8 |
Sugubina, bitestul este ecografie corelata cu analiza de sange. Daca faci si eco si analiza in acelasi loc, pentru eco ai nevoie de programare. Pentru analiza nu, iti iau sange, completezi un formular si atat.
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
ancadragoman spune:
Fete care au deja culori la carucioare nu arunca un ochisor gravid la bazarul nostru ?![]()
http://picasaweb.google.com/home
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
allexxia_m spune:
Sugubina poti manca inainte de dublu test, fara probleme, doctora mea mi-a si specificat sa vin mancata si bauta caci dureaza.
Si chiar daca faci si testul de sange in aceeasi zi nu este nici o problema, tot asa am intrebat si eu doctora si mi-a zis sa manac fara probleme. Iar eu imediat dupa eco m-am dus si la sange. Deci este ok.
12+