Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Bine v-am regasit, ati avut ceva activitate...citesc de 2 ore
Noi am calatorit bine la Viena, dar evident ca astazi m-am intors cu paranoia: daca s-a intamplat ceva? daca bebe nu-i bine? etc
Incerc din rasputeri sa ma abtin sa merg diseara la eco...
Felicitari Ioana_Mami pt flacau!
Ana, imi pare rau ....crede-ma ca stiu fff bine ce simti, am trecut de doua ori prin asta, dar Domnul stie ce face! Curaj si multa pace sufleteasca!
Voi simtiti la nivelul burtii ca niste crampe, bolboroseli? Ce-or fi astea?
O saptamana usoara, cu vesti foarte pozitive!

Symo 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

beatrice75 poti manca inainte de dublu test, fara probleme, doctora mea mi-a si specificat sa vin mancata si bauta caci dureaza.
Ioana nu este adevarat ca pana in saptamana a 14-a se face eco intravaginala, eu din saptamana a 10-a nu am mai facut eco asa, ci pe burtica, unde nu mai conteaza daca ai vezica goala sau nu, am vazut cazuri in care chiar se recomanda pt astfel de eco sa fie plina.
Acum cred ca depinde de doctor si de performanta ecografului, nu stiu ce sa zic.

12+

Mergi la inceput

Symo felicitari pentru caruciorul roz!
Eu parca nu mai am rabdare sa-mi pun si eu caruciorul la semnatura, dar din pacate cel mai devreme peste 2 saptamani as avea o sansa sa-l pun daca nu peste 4

12+

Mergi la inceput

Sunset_zuzi, bafta la eco...sa aduci vesti bune!

Symo 13+

Mergi la inceput

Am facut o constatare mare ...
Nu mai imi vine bine nici cea mai larga pereche de blugi pe talie, ma strag ...
Asa ca trec la blugii de graviduta de la sora mea. Noroc cu ea
Eu nu-mi fac probleme sa-mi gasesc haine de gravidute, bine eu nici nu sunt genul care sa fie neaparat in pas cu moda, sa-mi vina bine asta este principalul. Iar daca ceva nu-mi convine, ca de exp ca blugii de la sora mea erau evazati ii modific, ca doar am masina de cusut si rezolv imediat problema.
Deja am facut aceasta pereche mai stramta, cum am vrut eu

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

MSymo, bolboroselile alea se spune ca sunt miscarile bebelului, dar pentru ca e prea mic, nu le simtim decat asa... exact cum ai spus tu, niste bolboroseli. iar crampele cred ca sunt obisnuite. eu de la atata dans am niste crampe in partea de jos.... dar suportabile si pe care nu le iau in seama.
va las, merg sa mananc si sa ma pregatesc pentru timisoara. this is the big day!
pupici!

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Sunset_zuzi, bafta la eco...sa aduci vesti bune!

Symo 13+

saru`mana ...asa vreau si eu

Doamne ai grija si de noi 9+

Mergi la inceput

sunset_zuzi mult noroc la eco, sa fie totul bine si sa ai ceea ce-ti doresti!
Ana ma bucur ca ai reusit sa te destinzi putin si sa te distrezi. Drum bun si bafta!

12+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun....Diana a primit prima sacosa de hainute....multe cu Hello Kity.
Poate va creste cuc...si sa vezi atunci flacau cu roz si Hello Kity...

Symo 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Bine v-am regasit, ati avut ceva activitate...citesc de 2 ore
Noi am calatorit bine la Viena, dar evident ca astazi m-am intors cu paranoia: daca s-a intamplat ceva? daca bebe nu-i bine? etc
Incerc din rasputeri sa ma abtin sa merg diseara la eco...
Felicitari Ioana_Mami pt flacau!
Ana, imi pare rau ....crede-ma ca stiu fff bine ce simti, am trecut de doua ori prin asta, dar Domnul stie ce face! Curaj si multa pace sufleteasca!
Voi simtiti la nivelul burtii ca niste crampe, bolboroseli? Ce-or fi astea?
O saptamana usoara, cu vesti foarte pozitive!

Symo 13+

MSymo, bolboroselile pot fi doar o balonare sau chiar bebe. Daca este bebe il simti altfel decat balonarea, un pic mai adanc si fiind prea mic il simti pentru scurt timp. Inca are spatiu si este micut. Il poti simti doar daca se zbeguie mai vioi. Pe masura ce creste il vei simti din ce in ce mai mult iar spre sfarsit nu o sa te lase sa dormi

Eu l-am simtit de doua ori in ultima saptamana. Dar cea de-a doua oara nu sunt sigura ca era bebe.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput