Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Moamaaaa ce active ati fost in weekend!!!

Acum raspuns si eu din urma.

Ana imi pare foarte rau pentru reactia prietenului tau. Eu sunt foarte radicala si ma abtin de la a scrie orice despre el insa, pe tine te admir sincer. Decizia de a pastra copilul indiferent de parerea lui este ceva extraordinar. Multe femei ar fi ales o alta cale. DD te va ajuta si vei gasi echilibrul indiferent daca cu el sau cu altcineva. Bebele este cel mai important acum

Raluca, cunosc reactia. Eu nu am mai vorbit cu mama mea un an de zile din cauza asta. Nici nu trebuie sa te afecteze in vreun fel. Pana la urma deciziile le iei singura si daca tu ai ales sa pastrezi copilul, unde sunt doi e loc di de-al treilea, este problema ta si a sotului tau.

Sashenka, bine ai revenit!!!!! Ne-a fost tare dor de tine! Ce face Iustin? Ai vazut ca ne intalnim pe 8 mai pana la urma?

JoAnn, apendicele doare ceva mai jos decat ovarul. Ai mancat legume cu seminte (rosii, castraveti, vinete etc)? Eu am obsesia apendicelui

Gabriela, am vazut ca iti cauti cuscra daca faci fata... Eu in locul tau as face totusi preselctie, suntem multe mame de baieti pe aici si trebuie sa te pui bine cu noi

Fetelor am fost ieri si am cutreierat toata Baneasa si nu mi-am gasit blugi . Sunt oribile toate. La etaj am gasit doar un magazin roccoco cu haine sinistre ... pareau de inmormantare nu de gravide

Crisuletul, de unde provin achizitiile sotului tau(salopeta nu prosciutto) ???

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

la KIABI au oare-s-ce haine de gravide. si in magazinul victoria la et 5 mai e ceva ceva...

Mami de (28.10.2008) si bb2 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

miruna am inteles ca la sf lunii mai este baby expo si gasim hainute de gravida acolo ...eu am luat cateva de la prietena mea care tocmai a nascut dar as vrea sa-mi mai iau macar o pereche de blugi

Doamne ai grija si de noi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alinushca, multulesc de informatii. Kiabi e foarte depare dar o sa trec prin Victoriei.

Sunset, am uitat de baby expo, e la sf. lunii mai... pana atunci tot trebuie sa imi iau o pereche de blugi. Problema e ca vreau ceav inchis la culoare ca sa ii port la birou cu tunci di gecute de piele .

Oricum cred ca o se prestez la babyexpo pt bebe . Trebuie doar sa imi conving sotul. Dupa prima experienta a zis ca el nu mai calca acolo . Era omor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_ladycat spune:

Fetelor, in primul rand vreau sa va multumesc inca o data pentru sprijinul pe care mi l-ati oferit.

Din pacate eu nu am vesti bune: dupa ce vineri am fost la eco si am vazut saculetul (am si poze) care era aplatizat dar avea 1 cm, sambata am mai fost la o eco unde nu s-a mai vazut deloc. Va spun sincer ca nici acum nu mi-am revenit si nu pot sa vorbesc foarte mult despre asta, insa deja m-am obisnuit cu ideea ca sarcina s-a dus. Bucuria a fost scurta dar intensa si nu o regret!

Astazi mi-am facut si a doua dozare de HCG la care astept rezultatele dupa amiaza, insa cu siguranta acestea vor fi mult sub cel de 525 obtinut sambata.

Am decis sa nu mai intru pe forumuri si sa incerc sa limitez documentarea mea pe internet deoarece vreau sa ma linistesc cu adevarat pentru o perioada. Va rog astfel sa stergeti datele mele din listuta cu gravidutze deoarece nu mai sunt de actualitate.

Va imbratisez cu drag si va urez sarcini si nasteri usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi! (sper ca sunt inteleasa de ce e dimi pt mine )
legat de hainutze pentru bebeii nostri, am o propunere! la fel, si pt noi!!!
plec la Viena, 2 saptamani, fix in perioada reducerilor!!! iar acolo, reducerile sunt REDUCERI!
asta inseamna luna iunie/iulie.
Va spun de acum, ca nepotul meu e imbracat numai cu haine H&M si ZARA. Hainele sunt absolut superbe si eu cu siguranta o sa profit de reduceri.
n-o sa ma ambalez in a cumpara tot trusoul, dar sunt astea pentru primele 2 luni, body-uri, ciorapei, paturici(am gasit la h&m), caciulite. asa ca... cine se inscrie si doreste, eu sunt deschisa pentru cereri.
plus ca, iar vin reducerile in decembrie, fix cand e perioada bebeilor. dar.... voi mai ajunge eu la Viena, cu bebe dupa mine?? nu cred ca are voie cu avionul... si in decembrie iar sunt reduceri mari! si tari!
in alta ordine de idei, am pana pe spate, la masina!
in conditiile in care sambata am schimbat cauciucurile de iarna, cu cele de vara!! deci numai mie mi se putea intampla. il aud pe tata cum ridica de zor la cric.saracul, iar el e anti-talent la asa ceva, ca nu conduce.
azi voi ajunge la timisoara?!
ar fi a 3-a oara cand incerc... oricum, e ultima sansa, miercuri plec la bucuresti si vineri in vacanta, deci echo e urgent azi, ar fi cam ultima zi. poate aflu si eu sexul bebelului.
multe nebuloase, putin timp la dispozitie, as sta toata ziua la taclale cu domniile voastre, dar ma preseaza urgentele.
iupiii, unda verde, am facut rost de sofer pentru timisoara! ca singura nu mai pot baga dus-intors!
deci se rezolva, toate, una cate una... tata a terminat si el cu pana!
va pe toate si deseara poate imi pun semnatura cu un sau o.
tineti-mi pumnii pentru o, ca asa mult mi-o doresc....

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ana...
Multa sanatate si liniste sufleteasca iti doresc, iti dorim toate, asteptam sa treci peste perioada asta trista si sa ne-auzim curand, cu vesti bune. Sunt sigura ca vei primi o noua sansa curand...
Alte cuvinte sunt de prisos, dar cu ganduri bune iti putem fi alaturi.
Capul sus, Dumnezeu a avut alt plan... sa nu fi suparata, in tot raul exista un bine, INTOTDEAUNA!

Ai grija de tine si cand vei fi pregatita, poate vei intra pe forum sa ne anunti o noua burtica!
Numai bine si multe imbratisari virtuale!

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Te pupam si ai grija de tine. Sper sa revii in curand cu vesti bune, dupa ce iti revi si o iei de la capat.

Citat:
citat din mesajul lui ana_ladycat

Fetelor, in primul rand vreau sa va multumesc inca o data pentru sprijinul pe care mi l-ati oferit.

Din pacate eu nu am vesti bune: dupa ce vineri am fost la eco si am vazut saculetul (am si poze) care era aplatizat dar avea 1 cm, sambata am mai fost la o eco unde nu s-a mai vazut deloc. Va spun sincer ca nici acum nu mi-am revenit si nu pot sa vorbesc foarte mult despre asta, insa deja m-am obisnuit cu ideea ca sarcina s-a dus. Bucuria a fost scurta dar intensa si nu o regret!

Astazi mi-am facut si a doua dozare de HCG la care astept rezultatele dupa amiaza, insa cu siguranta acestea vor fi mult sub cel de 525 obtinut sambata.

Am decis sa nu mai intru pe forumuri si sa incerc sa limitez documentarea mea pe internet deoarece vreau sa ma linistesc cu adevarat pentru o perioada. Va rog astfel sa stergeti datele mele din listuta cu gravidutze deoarece nu mai sunt de actualitate.

Va imbratisez cu drag si va urez sarcini si nasteri usoare!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, am uitat de baby expo, e la sf. lunii mai... pana atunci tot trebuie sa imi iau o pereche de blugi. Problema e ca vreau ceav inchis la culoare ca sa ii port la birou cu tunci di gecute de piele .

Oricum cred ca o se prestez la babyexpo pt bebe . Trebuie doar sa imi conving sotul. Dupa prima experienta a zis ca el nu mai calca acolo . Era omor!

asta vreau si eu o pereche de blugi "de tavaleala" ca ce am primit sunt deschise la culoare si se murdaresc repede

Doamne ai grija si de noi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

'Neata!
ana_ladycat ne pare foarte rau, dar cu siguranta vei mai vizita forumul acesta cu alta sarcina fara probleme caci Dumnezeu este acolo sus si iti va alina durerea de acum!

Pana atunci ai grija de tine

12+

Mergi la inceput