Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
Joy21 spune:
Ce vorbaraie aici in weekend! ![]()
ana_o, am citit ce-ai povestit si m-am regasit printre randuri. La mine povestea are final fericit si uite ca acum asteptam pe bebe2 (pe care ne-am straduit aproape 1 an sa-l concepem). Ce sfaturi as putea sa-ti dau este sa il ierti daca ii pare rau pentru reactia initiala si sa incercati sa construiti o relatie si sa deveniti o familie daca va doriti amandoi cu adevarat asta. Si din cate am observat, la orice varsta, chiar 30 si, barbatii se sperie si fac ca "toate cele" cand aud de copii. Au impresia ca vor fi legati de maini si de picioare, ca viata va fi monotona etc Unii chiar zic ca vor copii, candva, in viitor (cand vor avea casa, masina, cont gras in banca si 60 de ani!).
Consoarta mea care incerca sa ma convinga la prima sarcina ca nu e vb descat despre "o aglomeratie de celule" acum nu isi poate imagina viata fara copilul nostru si sfatuieste taoate cuplurile sa aiba copii. Barbatii, fiindca nu sunt ei cei care poarta sarcina, nu constientizeaza copilul asa cum face o femeie si nici nu dezvolta instinctele de protejare a copilului decat mai tarziu. De aceea, eu zic sa il asculti, sa vezi ce are de zis, si pe cat posibil sa incercati sa ajungeti la un numitor comun. Acum cand vede ca esti hotarata sa ai acest copil probabil nu se poate impaca cu gandul ca l-ai putea creste alaturi de un alt barbat pe fiul sau fiica lui. Iar el cu ce va ramane? Cu buza umflata si cu "cariera"...
Ar fi multe de spus pe tema asta, oricum, cred ca ai prins ideea ![]()
Victoria, mami de
Anna Sofia,
10+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
ioanast spune:
Eu in we reusesc mai rar sa intru, dar uite ca am recuperat in seara asta si am citit tot.
As vrea sa vin si eu pe 8 mai, nu am scris pana acum pentru ca nu stiu inca 100% daca voi fi in Bucuresti we ala, insa snt sanse foarte mari sa fiu.
Ana, si eu cred ca mingea e la el cum se spune, tu chiar nu mai ai ce sa faci. Stie situatia, e baiat mare, poate decide. Insa eu nu o sa inteleg niciodata cum un barbat de 30 de ani care nu vrea copii face sex neprotejat. Poate e doar o clipa de ratacire? Mai stiu un caz, si eu una nu inteleg. Ca n-avea 15 ani, avea 30, stia cum se fac copiii.
Ioana_mami, eu am nascut fetita cu Mirela Ranga si acum sunt in dubii intre ea si Cezara Bucur, tot de la Giulesti. Inca nu am fost la Mirela, pentru ca daca ma duc trebuie sa cam raman la ea ca de, ne stim. Ce mai face ea? Tie cum ti se pare?
Eu ma duc marti din nou la eco, dublul test e abia pe 7 mai. Sa vedem ce se va mai vedea marti.
Cand va aud pe toate cat mancati 400 gr de bomboane de ciocolata, salam de Sibiu si parca vad ca va vad la intalnire ca sunteti toate ca balerinele!
Noapte buna girls!
9+ mami de Irina (10.02.2007)
ana_o spune:
buna dimineata, burtici! va saluta o burtica destrabalata, care pentru o seara a uitat de suparari si de amintiri triste si s-a distrat intr-un mare fel!
fiind singura, s-au ingramadit barbati in a ma dantzui, deh, nu se vede burtica, nu am verigheta, deci... dar am fost mai cuminte decat va puteti imagina!
bebelul meu cred ca e f suparat, el e obisnuit seara in liniste, stam in pat, cuminti... nu muzica cu decibeli mai multi decat prevede legea, nu dansuri de sare podeaua, nu invartite... acum il simt eu pe el agitat, ca am ceva "cramputze" prin partea stanga!
stiu, am fost avertizata sa nu fac abuz, dar imi place sa 
, daca nu acum, cand? oricum e obosittor, si nici 3 luni nu am, ma gandesc ca peste 2 o sa cad lata de la un dans.
by the way, mireasa gravi in 4 luni! mi s-a parut f tare!!!!
multumesc, in continuare, pentru sfaturi si incurajari.
mi s-a facut dor de el la nunta. atatea cupluri, casatorite, care dansau impreuna si se iubeau... mi-am adus aminte ce pereche frumoasa faceam noi... las un pic modestia deoparte si o sa va trimit poza cu noi de la 8 Martie... nu cred c-o sa spuna cineva ca nu suntem frumosi, ca nu ne iubeam si ca nu ne potriveam, ca si cuplu... de aia m-a si emotionat albumul lui bebelu, de la nunta. si ea cu sotul ei sunt frumosi si se vede ca se iubi mult.
dar... a fost doar un moment de slabiciune, chiar am petrecut cum n-am mai facut-o de f mult timp!
si! am vorbit despre voi cu o mamica de la nunta, i-am spus cate suntem pe forum si ce bine e sa ai cu cine vorbi orice temere si problema legata de sarcina si nu numai!
sunteti minunate si am auzit o vorba care mi-a placut mult: sunt lucruri frumoase in toate imperfectiunile noastre! (bineinteles, noi nu avem imperfectiuni
)
Gabriella, sper sa nu ne trezim niciuna cu noaptea-n cap. dar totusi, cred ca in jur de 7 iar ne inviti la micul dejun! 
va pup, buna dimineata si va doresc un inceput de zi absolut minunat!

o burtica destrabalata si
rau...
12
gabriella1 spune:
'neata burtici cuminti si destrabalate (una
)
mic dejun: limonada, laptic, cafea si
cine poate.
iote,ma trezii la 7
.buey da' cred ca nimeni n-are un barbat mai zgomotos ca al meu
de juram ca darama bucataria .intotdeauna are nevoie de ultima farfurie din toate cate sunt si clar, furculita e dedesubt 

.doamne, si ce-as mai fi dormit !
Gabriela
6+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
JoAnn spune:
Buna dimineata dragi burtici 
cu toate ca nu sunt eu prea activa la acest subiect
, sa stiti ca va citesc tot timpul si ma bucur cand veniti cu vesti bune si ma intristez daca cineva are probleme de orice fel ar fi ele.
eu sambata noapte am avut ceva dureri si mi se tot intarea burtica.
am luat no-spa si dupa un timp a catadicsit sa inceteze.
asta noapte am avut niste intepaturi fff. ascutite in partea dreapta , dar nu imi dadeam seama daca erau de la ovar,sau...poate de la apendice
.
oare e posibil sa fi fost apendicele???
acu ma simt bine, dar daca mai am o noaprte cu surprize ,o sa merg la medic.
fetelor va doresc o zi minunata

8+
alinushca spune:
Neatza burtici!
Am dormit f bine azinoapte. Prea bine ...
. Mi se pare f ciudat ca am 11 sapt si ink dorm foarte confortabil pe burta... data trecuta parca nu am mai putut dormi pe burta de foarte devreme. Ce-i drept nici nu aveam 3 seturi de burti in plus ca acum. Dar daca s-a intamplat ceva cu bb pe acolo?... Lunea viitoare am eco de 12 sapt si vad ca incep deja emotiile si intrebarile...
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 11+
ALEXA1985 spune:
Buna dimineata va spun si eu. Si eu am ajuns la munk de ceva timp dar nu puteam deschide netul. Deja intrasem in panicaq, ma gandeam ca daca pierd tot ce scrieti voi avea azi ce citi, cand ajung acasa.

10+
eliza_cri spune:
neata
raluca aceeasi reactie a avut-o si mama asa m-am suparat...eu i-am zis da ce vrei domle sa il omor parca ar fi un gunoi fleosc cu el la tomberon....nici ca mai vb f des.....
ana off urata treaba zau de nu e un egoist inascut uite asa imi vine sa ii fac 

...auzi la el ce nesimtire ca alegi varianta care va desparte inseamna ca are o constinta si principii..stai ca imi creste tensiunea aicea...zau de nu vin eu la mosit ca vad ca la nasit s-a oferit altcineva...capul sus tine copilul mergi inainte o sa vina apoi la tine cu coada intre picioare....lasa Dumnezeu e mare stie el ce e mai bine 
am reusit si eu sa ma prog la prof Pelinescu la 24 de saptamani sper ca o sa fie bine asa am niste emotiiiiii 
6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
sunset_zuzi spune:
neata
noi am avut un weekend linistit
...asa de casa
...dar incepem saptamana in forta..azi mergem la eco
sa-mi vad odorul abia astept
, maine mergem la teatru
si miercuri la medicul de familie...avem o saptamana plina 
Doamne ai grija si de noi