Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
o sa dansez. nu voi putea sta locului ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_o m-as dezbraca... m-as destrabala... dar n-am cu cini... ca, deh, situatiunile sunt tulburi! ![]() speram sa se rezolve, ca sincer, mai merge si cate-o destrabalare, mai ales ca "o fo" pasiune mare intre destrabalatul de consort si je... ![]() ![]() ![]() 12 |
zburda hormonii in tine,duamna !
Gabriela
6+"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_o spune:
imbracat, machiat, accesorizat, sunt o diva, pacat ca n-are cine sa ma admire
!
uite-acum sa ma vada monsieur, ca poate s-ar mai indragosti o data! imi fac poze si i le las incognito la usa... hihi, vorba gabriellei, cred ca hormonii ma fac s-o iau razna!
va pupi, va povestesc la noapte cum a fost petrecerea!
si daca bebe iar nu ma lasa sa dorm, cu gabriella presimt ca ma vad dimineata la 6!

o sa ma "dantzuiesc" si pentru voi, o sa fie o petrecere zburdalnica, mirele e un petrecaretz...
iuhuuuuuu

12
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui ana_o imbracat, machiat, accesorizat, sunt o diva, pacat ca n-are cine sa ma admire !uite-acum sa ma vada monsieur, ca poate s-ar mai indragosti o data! imi fac poze si i le las incognito la usa... hihi, vorba gabriellei, cred ca hormonii ma fac s-o iau razna! va pupi, va povestesc la noapte cum a fost petrecerea! si daca bebe iar nu ma lasa sa dorm, cu gabriella presimt ca ma vad dimineata la 6! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o sa ma "dantzuiesc" si pentru voi, o sa fie o petrecere zburdalnica, mirele e un petrecaretz... iuhuuuuuu ![]() ![]() 12 |
uite la ea. femeie gravi se serioasa ejti tu?

ba nu,nu ma mai trezesc la 6 nici daca vrea bb
Gabriela
6+"Stelele care cad nu pier,
gabriella1 spune:
noape buna,burtici cucuiete !

Gabriela
6+
"Stelele care cad nu pier,
bebelu86 spune:
noapte buna Gabriella 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
3+
douradoudou spune:
off cand sa zic si eu buna ati plecat toate...noi am fost plecati toata ziua..m-am simtit bine..acum v-am citit si din urma.bineeeeeeeee daca ati lecat toate ne citim maine la un cafeau.va 
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+
sashenka_h spune:
buna seara fetelor
am reusit sa va mai citesc dar pe sarite. eu acus juma de ora m-am intors din spital cu iusti...
a fost cumplit... nu am crezut ca poate exista puscarie in spital...dar acum sunt fericita ca sunt acasa ![]()
![]()
va povestesc maine mai multe ptr ca imi este un somn de pic si la 7 trebuie sa fiu din nou cu iusti la spital la tratament.
va pup si sa stii ca mi-a fost tare dor de voi

Mami Andreea
9sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui sashenka_h buna seara fetelor am reusit sa va mai citesc dar pe sarite. eu acus juma de ora m-am intors din spital cu iusti... a fost cumplit... nu am crezut ca poate exista puscarie in spital...dar acum sunt fericita ca sunt acasa va povestesc maine mai multe ptr ca imi este un somn de pic si la 7 trebuie sa fiu din nou cu iusti la spital la tratament. va pup si sa stii ca mi-a fost tare dor de voi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami Andreea 9sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
multi

pt iustin...si pt mami de iustin
..ne bucuram ca sunteti acasa ..si ca nu s-a prins"vreun ceva" din spital de tine...Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
10+