Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 17
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexxia_m Pai hai sa te auzim (citim) crisuletzul ca tu stii sa ne bine dispui intotdeauna ![]() 12+ |
Asta am vrut si eu sa zic, dar dupaia iar spunea crisuletul ca stau dupa colt

MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
11+
ral_eli spune:
sunt asa emotionata cand ma duc la control. sper sa fie totul bine
sambata mi-a fost rau toata ziua: ameteli, greatza voma. am incercat sa mananc o salata de rosii pe care bb nu mi-a acceptat-o, am varsat-o imediat. dar dupa cateva ore am incercat niste paste cu smantana acceptate cu placere si de mine si de bb! e clar: nu-i prea plac chestiile dietetice ![]()
9+
alinushca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Sa stii ca am citit ca in rare cazuri organismul femeii poate "adopta" spermatozoizi carora le ofera un mediu propice pentru a trai mai multe zile, ca apoi acestia sa fie "eliberati" la momentul ovulatiei. Este extraordinar cum poate lucra natura. Victoria, mami de Anna Sofia, 10+ cu inimioaraSofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |

.Si eu vreau carutz roz, mai e o saptamana pana la eco! Azinoapte am visat ca se vedea clar putza si eram f dezamagita (desi in realitate nu as fi).
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 11+
ral_eli spune:
numai am rabdare pana la 16.30 , asa incat o iau catinel catre clinica
vin diseara cu vesti
la burticutze si spor la servici sau alte munci
9+
alinushca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Albu Dragos ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Si eu am auzit de bine de nenea asta!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 11+
celesta spune:
| citat din mesajul lui ral_eli sunt asa emotionata cand ma duc la control. sper sa fie totul bine sambata mi-a fost rau toata ziua: ameteli, greatza voma. am incercat sa mananc o salata de rosii pe care bb nu mi-a acceptat-o, am varsat-o imediat. dar dupa cateva ore am incercat niste paste cu smantana acceptate cu placere si de mine si de bb! e clar: nu-i prea plac chestiile dietetice 9+ |
ha ha ha... sa stii ca si eu am remarcat ca la al meu bb nu ii plac mancarurile pe care le mananc eu de obicei (destul de dietetic, putina carne), ci are alte preferinte culinare (seamana cu taica-su
Crisuletzule, sa pui o telenovela cu happy end ca suntem sensibile
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
12+
ioanast spune:
Ioana_Mami, eu am nascut cu Dr Ranga cu cezariana pentru ca asa mi-am dorit nu pentru ca as fi avut vreo problema. Operatia arata super acum. A fost cezariana programata la 39 saptamani si 1 zi.
Acum de ce m-am suparat eu un pic pe ea atunci. Cu vreo 2-3 luni inainte de nastere poate chiar mai devreme ca si eu eram foarte paranoica fiind prima sarcina am discutat despre anestezie si mi-a zis ca ea lucreaza cu cea mai buna anestezista din Giulesti - Nicolau si ca aia imi poate face orice tip de anestezie doresc. Eu imi doream foarte mult epidurala ca sa fiu tot timpul treaza, sa imi vad copilul etc. Si mi-a spus ca nu e absolut nici o problema, deci mi-a promis asta pana in ultimul moment. In ziua z, ma internez eu pentru operatie si vine tanti Nicolau la mine si imi spune ca imi face anestezie generala. Eu ii spun ca nu, nici nu se pune problema ca doamna doctor Ranga mi-a promis. Asta nu si nu, ca nu avea cum sa imi promita Ranga anestezia. Pana la urma eu i-am zis ca de asta am ales sa nasc aici, epidurala a fost parte din decizia de a naste in Giulesti cu Ranga si s-a indurat sa imi faca rahianestezie. Eu m-am suparat pentru ca Ranga in loc sa imi tina partea atunci pe loc spunea "da, draga, asa au citit ele pe internet ca epidurala e buna". Si oricum, atitudinea initiala a anestezistei a fost destul de dura. Apoi totul a fost ok, mai putin durerile mele de cap de dupa rahi care au durat o saptamana, dar ma rog asta cred ca tine de capul meu, nu e vina ei. Ulterior am vazut ca cei mai multi anestezisti evita epidurala la cezariana pentru ca e mai minutioasa. Inclusiv la Regina Maria a nascut de curand o prietena si tot au aburit-o si i-au facut rahi in loc de epidurala. Cam asta a fost cu Ranga...In rest eu m-am dus cu mare placere la ea la CMU (sunt arondata acolo prin sot) si mi se pare un doctor care desi nu da explicatii foarte stiintifice este totusi un doctor cumva norocos, adica poarta noroc, o sa radeti dar mie chiar mi se pare ca si doctorii sunt norocosi si ghinionisti.
9+ mami de Irina (10.02.2007)
MSymo spune:
Fetelor help!!!! Va spuneam mai devreme ca simt niste bolboroseli in burtica, dar am stat si m-am gandit mai bine cum sa explic si ar fi cam asa: o senzatie ca un balon care se umfla putin si apoi, pac, se desumfla putin!Ce-i asta?
Vai ori sunt nebuna, ori am trecut iarasi de partea baricadei paranoia! V-am spus doar ca daca plec la Viena, cand ma intorc am sa stau cu grija ca daca bebelinei nu i-a picat bine zborul.
Symo
13+ 
crisuletzul spune:
Il cunosc pe MARIUS(omul meu) de vreo 6 ani dar avem o relatie de 2 ani...credeti-ma ca a avut el grija ca si cei 4 ani cat a fost cu alta femeie sa fie umbra mea!!!!O cunosc ffff bine si pe fosta nevasta dar nu vreau sa intru in detalii......pe ea o stiu de 8 ani...pt ca era distractia pt noptile singuratice ale fratiorului meu...in fine....Cu Marius a fost dragoste la prima vedere,ceea ce este ff grav pt mine ca ma vedeam ceva tipa care nu se va indragosti in veci!Dupa un an de relatie cu fosta lui...(sa o numim X) s-a despartit din cauza ca era prea acida...si a inceput sa ma sune sa imi spuna ca ar vrea sa vorbim mai multe....sa iesim....etc...problema era ca aveam sentimente destul de puternice pt el si numai eu stiu ce lupta am avut cu mine sa stau departe de el!stiind ca sunt despartiti,am acceptat sa iesim la o cafea...de la cafea....m-a chemat la el sa vedem un film, ca urmatoarea zi sqa plecam impreuna sa Szeged...eu,naiva, am acceptat pt ca am zis ca are o varsta si stie cate prune are in traista! WRONG!!!!
Am ajuns la el....ne-am uitat la film,dupa film s-a ridicat....s-a dezbracat...a ramas in boxeri si a zis ca merge sa faca baie! hehehe....dume de barbati....
dupa vreo ora ,tot auzeam ca apa curge....sincer m-am speriat sa nu fi adormit si Doamne fereste!!!Am mers la usa si am inceput sa il strg pe nume....nimic...iar MARIUS MARIUS....nimic.....am deschis usa si cu pozitionata pe mandria lui(sa nu o vad) am inaintat....el dormea si era plin de apa pe jos...l-am strigat...nimic....am mers spre el si pe cand sa pun mana pe el m-a prins si m-a aruncat peste el in apa ca un bivol in calduri si incerca disperat sa ma sarute...in momentul ala m-am panicat si l-am prins de oua cu unghile bine infipte la el in scrot ....a fost o scena horror!!!!
el striga de durere....eu urlam in gura mare ca e un caine in calduri,un porc un obsedat....aveam o lista lunga de adjective pt el....el ma ruga sa ii dau drumul la outze,eu eram pe filmul meu....pana la urma i-am dat drumul....i-am mai zis vreo 2 de Doamnje ajuta...mi-am luat gecuta si am plecat acasa....uda leaorca(blugi,bluza,sosete,chiloti)....revin imediat cu povestea:)
7+
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui MSymo Fetelor help!!!! Va spuneam mai devreme ca simt niste bolboroseli in burtica, dar am stat si m-am gandit mai bine cum sa explic si ar fi cam asa: o senzatie ca un balon care se umfla putin si apoi, pac, se desumfla putin!Ce-i asta? Vai ori sunt nebuna, ori am trecut iarasi de partea baricadei paranoia! V-am spus doar ca daca plec la Viena, cand ma intorc am sa stau cu grija ca daca bebelinei nu i-a picat bine zborul. Symo 13+ ![]() |
felicitari !!!!!...tocmai a miscat bebelusul

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!

12+
Anna Sofia