Buna, ma primiti in grupul vostru la spartul targului?![]()
Cateva lucruri despre Julia (fosta bobocel): a terminat cu brio clasa I, FB pe linie (note), insa premiu cu coronita a luat toata clasa. A primit diploma si o carte ,"Pacala in satul lui".
Deoarece nu are teme pentru vacanta as dori ca fetele care au primit(Sorana,Loryi1974...) sa detalieze lista cu lecturile obligatorii si nu numai sa pot lucra si eu cu ea.
De un an de zile merge la dansuri la "Palatul copiilor" si acum se pregateste intens pentru "Cerbul de aur junior" sustinut la Arenele Romane in perioada 29 iulie-1 august.
Cam atat despre noi.Vacanta placuta!
Pai sa citeasca zece povesti,la alegerea ei ,sa tina minte despre ce este vorba
,in caz ca mai intreaba cineva,ceva cu zece pagini la matematica de exercitii,sa compuna probleme si sa le rezolve si culegerile de la Paralela 45 din care au multi.Deocamdata vreau sa se odihneasca bine,apoi om mai vedea.
Poftiti la capitolul "Suntem in clasa a doua 2010-2011"![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153537
Lista noastra de lecturi cuprinde Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Cenusareasa, Motanul incaltat, Pinochhio, Dumbrava Minunata, Neghinita, Vrajitorul din Oz.
Mai sunt inca 4, daca vrei iau lista din caiet (vad ca doar 8 mi-am adus aminte
).
Si eu zic ca si lory - important e sa citeasca si mai ales sa-i placa ...
Noi avem un "caiet de vacanta cls I" care are si romana si mate si de careinca nu s-a apucat dar din ce l-am rasfoit eu paree mai mult haios decat serios.
Sorana si Monica (7 ani)