Primul an de scoala 2009-2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

La noi din pacate(sau din fericire,nu stiu exact)nu e luni greva,copiii merg normal la scoala si va fi ultima zi in uniforma si cu carti/caiete.De pe 1 iunie vor lucra doar pe fise si se imbraca asa cum vor ei.Nu mai au teme deloc,ceea ce e alt motiv de mare bucurie.Azi fiica-mea e mandra tare,a luat premiul I la un concurs de pictura si asta parca i-a dat aripi.Urmeaza o saptamana tare grea,cu teste finale la mate si romana si cu multe spectacole la dans,iar duminica un concurs foarte important tot la dans.Serbarea abecedarului va fi sambata si avem deja rolul-litera X.Chiar acum ne apucam sa repetam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neata tuturor.
la noi nu e greva, azi invata pana la 11, maine nu fac ore, au petrecere..si nici teste nu le mai da ca doamna a zis ca i-a testat destul in timpul semestrului.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

nici la noi nu e greva.Azi au program normal.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Stefan nu are greva, dar are o saptamana scurta. Joi si vineri are iar liber. Au si eu serbarea Abecedarului, saptamana viitoare. Chiar sunt curioasa ce vor face, fiindca nu a primit inca rol...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Nici la Sofia nu e greva.

In schimb, azi primesc eu de la ea caietul de mate...cu niste semne rosii de intrebare si urmatoarele cuvinte de la doamna:
de ce nu lucrezi in clasa?

Cica ii era sete...

Si a luat insuficient la engleza ca nu stie alfabetul. Asta chiar m-a suparat, ca putea sa-mi spuna ca-l are de in vatat. Ea n-a facut engleza la gradi, a facut germana, si acasa tot germana face...nu-mi inchipuiam ca sta asa prost la engleza, ma simt vinovata ca nu m-am ocupat de ea....

Stie cinve,a engleza asta e optionala la clasa 1 sau poate sa ramana repetenta? Sunt serios ingrijorata.
Invatatoarea n-o pot gasi decat miercuri, maine fata are examen la pian....nici nu stiu daca sa o duc maine si la scoala

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha spune:

Buna ziua!

Tudor, baietelul meu, e tot in clasa I.

Nu stiu daca s-a mai discutat dar ma intereseaza ce stiti despre concursul "calator printre randuri" organizat de asociatia invatatorilor sau cam asa ceva...
de la scoala primim informatii putine - am inteles ca lucrarile au plecat in alta parte la corectat
Tudor s-a calificat pentru faza 2 cu a doua nota pe clasa, iar la faza 2 se pare ca ar fi luat prima nota din scoala (cel putin asa am aflat de la Dna invatatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sabina, pai a luat un singur I, nu? De ce vorbesti de repetentie?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sabina,daca are note in catalog la engleza,deci e optional notat,desigur ca teoretic ar putea ramane corigenta,dar nu cred ca e cazul.
La noi maine va fi o activitate dedicata zilei de 1 iunie si ca atare copiii nu cara carti/caiete la ei,doar un mic pachetel cu mancare,se imbraca asa cum doresc si vor sarbatori cu colegii.Miercuri si joi au insa teste de evaluare,asa incat ar cam trebui sa si repetam ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Sabina teoretic da. Dar eu chiar cred ca nu e cazul - oricum in locul tau m-as duce pana la scoala sa vorbesc cu doamna de engleza sa o mai asculte o data.

Nicoleta cu "minunatul" sistem din .ro da, poate ramane corigenta cu un singur I. Daca acest I este ultima nota din semestru atunci media este data de el (media semestriala marcheaza progresul sau regresul copilului si deci este data de ultimele note obtinute - fiind vorba de o materie la care are doar 2 note atunci media e de fapt ultima nota).
Media anuala marcheaza progresul sau regresul, bla-bla si este data de media ultimului semestru. Cu alte cuvinte daca ai media FB pe primul semestru, pe al 2-lea ai un FB si un I atunci media ta anuala va fi I si esti corigent.
In mod evident exista si inversul situatiei. Ai media I pe primul sem, ai un I si un fb pe al 2-lea, media ta generala este FB deci esti cel mai tare.

Eu fiica-mii nu i-am explicat sistemul ca e fata desteapta si mi-era frica ca o sa frece menta tot anul si se apuca de invatat in mai (eu in locul copiilor asa as face ).

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

tb sa comand urgent o coronita pt serbarea de sf de an (probabil la dnele din coltul strazii si nu la florarie) si nu vreau sa iau teapa..

cam cat costa o coronita??

multumesc

Mergi la inceput