Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 8
soanso spune:
alina, perfect de acord ca tb mers la stomatolog de la prima cariuta, ba as zice si mai repede se pot sigila maselutele riscul de cariuta e muult diminua.
sanatate mamei tale.
eu sunt inca foarte marcata de disparitia celor doi studenti inecati in Belis , unul era din Zalau - singur la parinti -mama lui e distrusa, pe cel din Cluj l-au gasit azi.offf astea sunt necazuri.
mami_alexia spune:
Salutare!
Sa nu dati cu rosiistiu ca trag chiulul dar o sa va povestesc intr-o zi si de ce
Ioana,Anca da am aflat si eu ca pe 3 mai se fac inscrierile. Daca ma credeti, nici acum nu am reusit sa alegem gradinita, alegeerea ei depinde de atatia factori...Oricum, am restrans lista
Alex, am vazut pozele cu Tiadris, e o domnisoara foarte cocheta!
Elena, Gabi, ce frumos povestiti voi despre copii! Stiu ca trebuie sa fie foarte frumos cu 2, mai ales ca diferenta e asa mica. Alexiei sigur i-ar placea
Si sa nu uit, va invit sa-i facem primirea Elzei, o prietena si colega de serviciu draga mie, o mare aspiranta la un bebelus. M-am gandit sa-i fac curaj sa ne scrie
Va , o seara frumoasa!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
elzutza spune:
Mami Alexia, multumesc pentru "introducere"O scumpa, ca de obicei :)
si cu aceasta ocazie salut pe toata lumea (am auzit doar lucruri frumoase despre voi ) si sper ca in curand, pe ecrane, voi putea si eu sa ma laud cu ceva.
soanso spune:
elzutza, bine ai venit in gasca! povesteste-ne mai multe despre tine!
santeleg ca iti doresti un bebelus? mai ai copii?
poateaza repede 10 mesaje sa scapi de moderare.
OanaAlina spune:
ANCA, ALEX - nu avem nevoie de stomatolog insa eram interesata pentru un alt copilas! multumesc de informatie!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
elzutza spune:
din pacate nu am copii....tot incercam, de vreo 2 ani, dar nu vrea sa vina ....barza noastra ori s-a imbatat si doarme cu capul pe masa, pe undeva, ori este somera, ca a lovit-o criza si nu mai efectueaza livrariDar, dupa cu spunea si Mami Alexia, sunt o mare, mare, mare aspiranta la bebei. Poate ma molipsesc de la voi
antoni spune:
Soanso-nu stiu exact ce are Sorana, din cate am inteles, a murit nervul din acel dinte, acum nu stiu ce simptome a avut. ce medicament a pus acolo...ceva provizoriu ma gandesc.dintele oricum e bine sa fie mentinut pe arcada(pe locul lui) cat mai mult posibil, cat mai apropae de perioada de inlocuire cu cel definitiv.se poate si inchide canalul dintelui, dar daca e gangrena, are nevoie de mai multe sedinte.scuze, sunt cu diazepam, nu mai stiu exact daca tu sau dulcineea scria ca e gangrena.e posibil sa inceapa s-o doara daca i-a inchis dintele, daca asa se intampla, incearca cu o scobitoare sa-i scoti plombita provizorie de acolo pana data viitoare si sa i-o lasi deschisa, dar cand papa, daca poti, fa o buletica de vata micuta, si pune acolo in gaurica ca sa nu-i intre mancarea si dupa ce a mancat, i-o scoti si o lasi liber.sper sa ma fi facut inteleasa.daca nu , spune linistita.nu stii cum se numeste medicul la care ati fost?
Co, Ani-rabdare multa pe maine si multa energie cu prichindeii, m-as fi dus si eu dar mi-e frica sincer sa ma plimb atat, sa nu patesc ceva.mai ies eu, dar nu sa stau atat in picioare.si distractie faina, sa speram ca va fi vreme buna.mai trageti va rog cu ochiul si la a mea sa mi-o parati cat e de cuminte si ascultatoare?
fetelor cu copii pe la 2 ani jumate-3, le mai dati bodyuri care se capseaza, sau maieuri simple?mi-e frica sa trec pe simple sa nu iasa din pantaloni si sa se raceasca.si noaptea cate grade aveti in camera?la noi sunt 21,5 si o las doar cu patura subtire de vara.e ok oare?
Gaby-ori esti tu o fire foarte optimista, ori chiar e super cu doi, hm, sper sa ai dreptate, sper ca peste cateva luni sa zic si eu la fel,hihi, deocamdata-s crispata ca nici nu stiu cum imi voi face timp pt Timea, sa-i dau sa pape, ca ea mananca cu mine doar acasa si tare incet, daca va fi si cel mic, plus multe altele.dar cred ca toate se vor rezolva...
Elza-bine ai venit printre noi,iti doresc o semnatura cu burtica cat mai curand,hihi.
Adriana-cum stati cu bubitele,hihi?cand incepeti gradi?
Ioana-ma bucur ca ai gasit gradi pe placul vostru.e si aproape de voi?vai ce de gradinari vom mai avea...
Oana-cand am mers azi dimineata cu piti, Maria nu exagerez dar lingea bolul de mancare, erau ceva ramasite de lapte in el, cred ca au primit cereale cu lapte,hihi, deci, a mancat tototot
va pupic pe toate, ma duc sa ma intind, sa aveti o noapte usoara!
Meli24+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
mami_alexia spune:
Meli, probabil ca din toamna vom incepe gradinita. Ce mai face burtica, sta David-Robert cuminte acolo? S-a acomodat Timeea, sta fara tine la gradinita?
Elza, vine si barza aia pana la urma, primavara se intoarce din alte tari pe plaiurile noastre
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
antoni spune:
Adriana-cred ca ti-e super groaza cu bolile.poate s-a mai intarit si la ea sistemul imunitar...noi cred ca spunem pas la gradi iarna, ca si cu unul mic acasa si sa-mi aduca tot felul de boli....nu-i f fain.sta,sta, sper sa stea cat mai mult, ca mai are ceva de stat pe acolo.dar activeaza,hihi, ma loveste cat mai poate, ca dupa iese el si-i pap piciorusele
va pup, acum chiar ca ma duc!
Meli24+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
bex spune:
La multi ani, Alexia!!! Sa fii sanatoasa!
Felicitari, Adriana, pentru printesa scumpa.
pentru fete! Sper sa nu ne ploua azi la Gradina Botanica:)
Meli, normal ca ne uitam de Timi, cum altfel?