Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana13 spune:
Simina:
Asta merge la purcei
Asta merge la catel,
asta merge la vacuta
asta face placintute
Asta zice: eu sint mic, da-mi si mie cite-un pic!
Fetele cu viitori gradinari la stat, in 3 mai se fac inscrieri la gradinite.
Am fost azi la gradinita vizata de mine, au grupe frumoase, luminoase, curate, cam multi intr-o grupa, sa vedem daca e loc si pt noi, daca nu vom face sa fie Tare ma enerveaza chestiile astea!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
bex spune:
Salut,
La multi ani Dianei si lui Karin!!!
Elena 2 copii frumosi si pe mamica suparatica.Ne-am vazut duminca intr-un parculet cu fetele, Diana si RAluca, Diana e foarte frumusica, inaltuta si tare dulce. S-a jucat fain impreuna cu Carina.
Ioana, ca intrebai, desi pana raspund eu trece baba cu colacii...(adica deja i-a mai cresct parul Carinei) am tuns-o ca ea a vrut! A zis ca ii e lung parul sa mergem la Cipri la tuns si am mers;) Si ca sa vezi ce se mai potrivesc piticii nostri, si a mea e cu Mall-urile si viata la tara:P ca si PAtrick:P
Maine mergem la Gardina Botanica cu gradi, o sa merg si eu cu Ani ca si parinti insotitori, sper sa avem vreme buna:)
Va pupam, sa ne auzim cu bine
OanaAlina spune:
SOANSO - ai un medic stomatolog pentru copii super ok?
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
va amintiti de copilarie??????
http://www.itsybitsy.ro/Articole/Lumea-parintilor/Jocuri-in-familie/Numaratori/Din-folclorul-copiilor-print-593.html
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
soanso spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OanaAlina SOANSO - ai un medic stomatolog pentru copii super ok? Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007) maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra |
am dus-o la cineva care face pe Clinicilor stagii cu studentii, habar nu am daca a mai lucrat cu copii.
alinabojuc spune:
Ce frumoasa poezia cu degetelele. si mama ii zice lui alex dar niciodata nu am fost pe faza sa o invat. dar tot cu placinte e
Alex si tu ai varice si eu le-am mostenit de la mama, tot la piciorul drept. a iesit din operatie. sper sa fie bine. inca tremur...
Anca de ar reusi mamicile sa spele copilasii pe dinti dupa ce mananca fiecare bomboana. ce greu e cu dintisorii. chiar am vazut la tv zilele astea ca, cariile la dintisorii de lapte dau probleme la rinichi si mai era ceva dar nu mai tin minte . si ca trebuie sa mergem la stomatolog de la prima carie. si sotul a zis la ce sa mai mergi daca tot pica oooof ce minte are si el.
Oana si voi aveti probleme cu dintisorii?
Fetelor am pus retete pe subiectul de la bucatarie. am pus si ceva in plus la categoria 4-6 luni. am trimis si pe mail.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
alinabojuc spune:
Anca mama a mers ieri la cluj cu sotul si tatal meu vitreg. a trebuit sa isi cumpere ceva injectii. anestezia nu, au avut pe stoc, mare minune
nasoala rau situatia asta cu medicii sper sa nu ne imbolnavim curand. apoi daca si pentru reteta te programeaza ce sa mai zici. d`apoi daca mergi beteag si te programeaza altadata in ce hal ajunge tara asta.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
dulcineea_cj spune:
Multumim Oana !
tu fetelor am niste nervi Nu-mi pot lasa cu nimeni copilul am urcat sus la soacra sa-i fac o injectie si l-am lasat pe socrul cu copilul in carucior A crezut ca cine stie cat stau Ghici unde mi-a dus copilul Pe terasa unui BAR Asta-i nebun Jur Asa m-am enervat sunt plina de draci Adica eu cu sotul nu bem,nu fumam si ne duce el copilul in mediul ala Imi vine sa-l omor Noroc ca am coborat repede de la soacra Mama e alcoolica,socrul imi duce copilul in baruri Fain
cea mai fericita mamica :)
ALEX29 spune:
ANCA ,OANA ,este cabinet de stomatologie pt copilashi pe strada Petrofi Sandor ,foarte dragut cabinetul: cu desene ,jucarii etc ...acolo mergeam sa mi strang aparatul pt dintisorul meu cu probleme
SIMINA nu te mai necaji ,altadata stii ce sa faci ,imi pare rau
ALINA cum e maica ta ?
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003