Gravidutze si mamici de Cluj - 158
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana13 spune:
Alexiaaaaa, la muuuulti aaaniii!!!! Multa sanatate si voiosie toata viata!!!!
Co, Ani, Meli, Oana, ce gasca sinteti voi acolo la gradi! Cred ca .. cade azi gardina botanica, dar miine e frumos!!!
Gabi, ce relaxata esti tu cu 2 fete cucuiete cuminti! La noi nu e cazul de 2... m-am gindit ca trebe sa fim fericiti(si sintem) ca am reusit sa il avem pe Patrick.. ca vad ca nu suntem usor insarcinabili
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Salutare!
Va invit astazi la o felie de tort si o cupa de sampanie!
Co, Ioana,multumim mult
Co, plimbare placuta la gradina botanica
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
soanso spune:
La multi ani, ALEXIA, sa cresti mare, fericita si iubita! Adriana, sper sa intri mai des sa ne povestesti si sa ne-o arati pe domnisoara cretulina sarbatorita azi!
Meli, nu stiu ce-i aia gangrena-brrr ce urat suna? pai ia acoperit maseluta cu o plomba provizorie tocma sa nu-i intre de fiecare data mancarica si sa tb sa o curatam toata ziua, pb este ca se poate umfla si atunci tb scoasa plombita, de scos maseluta nu se pune pb din motivele pe care le-ai expus tu. gabi o cheama de drita.
elzutza, esti simpatica cu berza beata..ati facut ceva analize si teste pentru fertilitate?
este destul de rece afara...in centru ploua
bex spune:
Da...Ioana a cazut azi Gradina Botanica, ramane pe maine:)
Adriana, nu ma pot decide ce vreau la ora asta, o felie de tort sau mai degraba o cupa de sampanie tinand cont ca am si sedinta de catedra azi:P
OanaAlina spune:
MELI noi suntem tot la body cu capse exact din acelasi motiv desi am avut eu o initiative la inceputul anului de renuntat la body si trecut la maieu dar un mi-a placut idea. Acasa noi avem 22.0 tot timpul cand suntem acasa. Maria doarme dezvelita, fara sosete, ufff! Cum o invelesc cu o plapumioara (foarte usoara si subtire) nu trec vreo 2-3 minute si se dezveleste din nou!
Curaj mamico! Va fi bine si te vei descurca de minune cu doi copilasi!
Ma mira faptul ca Maria era asa de mancacioasa de dimineata! Multumesc ca mi-ai spus!
BEX am inteles ca s-a amanat pe Maine vizita la gradina botanica!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
ELZA mi-a placut cum ai facut haz de necaz! hai ca tinem pumnii sa isi intre barza din nou in ritm!
IOANA niciodata sa un spui niciodata! Un stii de unde si cand va sari
barza!
LA MULTI ANI, ALEXIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multa sanatate si tot ce iti doresti! Si poate un fratior sau o surioara cat de curand! Multumim de tort si de sampanie!
OanaAlina spune:
GASCA TANDARICA - stiti ca se pot da cei 2% din impozitul anual pentru fundatia Tandarica? eu mi-am completat deja formularul...
o zi frumoasa sa aveti!
BEX - tu mergi la gradina botanica?
alinabojuc spune:
La multi ani Alexia deja e domnisoara mare si frumoasa
Elza bine ai venit. iti doresc doua liniute cat de curand
Si la noi ploua doarme alex tun.
Mami e ok. ii e frica sa se uite la picior au lasat-o fara pansament, zic ei ca se vindeca mai repede.
Ioana mami de Patrick nu stii de unde sare iepurasul sare cand nu te astepti.
Co succes la sedinta
Oana si alex tot asa face cu plapumioara, acu o invelesc si in 2 secunde e dezvelita. si noi tot 22 grade avem in casa. doar ca alex are inca pijamaluta cu tot cu botosel. Noi cei 2% ii dam la Vier Pfoten cu animalutele.
Monica S. bine ai venit
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
OanaAlina spune:
ALINA - si noi am incercat salopetele din acelea intregi pentru somnic insa nu le agreeaza de nici un fel! mai nou are un adevarat hobby din a-si arunca sosetutele noaptea!