Burtici cu buburuze de ian-feb 2011
Raspunsuri - Pagina 7
zumzu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Irina ![]() chiar mi-era frica ca sunt prima pe lista. dc ajung maine dvrm aksa ma apuc sa lucrez la ea. pana atunci poti sa imi trimiti pe pm sau aici asa: UM (ultima menstruatie) DPN ( data probabila a nasterii ) DN (data nasterii) si dc mai ai bb ii trecem cu placere in listuta. eu mi-am facut deja o idee cam cum va arata, sper sa va placa si voua ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+ |
O se ne placa, o sa ne placa. Multumim ca ai grija de asta.
Cred ca daca ordonati dupa UM eu sunt prima
bebelu86 spune:
zumzu ma voi apuca un pic mai incolo de cont si de listuta.
din cate am vazut la celelalte fete se ia dupa data probabila a nasterii.
dar dc ai 24martie. tot prima esti ![]()
deci cand ai DNP?
stai asa k acu mi-am dat seama...nu intri la gravidute de noi-dec?
k eu am pe 30martie si DPN e 4 ian. deci al tau e la sf de dec.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
4+
bebelu86 spune:
fetele am facut contu comun: ian_feb2011
acu cum facem? deschid alt sub si o luam de la zero sau astept sa se mai stranga fete si fac atunci prima foaia cu toate info?

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
4+
zumzu spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 zumzu ma voi apuca un pic mai incolo de cont si de listuta. din cate am vazut la celelalte fete se ia dupa data probabila a nasterii. dar dc ai 24martie. tot prima esti deci cand ai DNP? stai asa k acu mi-am dat seama...nu intri la gravidute de noi-dec? k eu am pe 30martie si DPN e 4 ian. deci al tau e la sf de dec. ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 4+ |
Eu am UM pe 24, doar ca am ovulatie tarzie (la 3 saptmani).
Daca calculez doar tinand seama de UM, intr-adevar ar fi ultimile zile din dec., dar DPN imi iese 4-5 ianuarie( daca tin cont ca ovulatie e la 3 sapt.)
Irinukaaa spune:
Cum sunt mai noua pe site, habar n-am care este treaba cu contul comun. Cine-mi explica si mie? 
Si chiar de vrei sa deschizi o noua pagina pentru a scrie listuta, sau vrei sa astepti, pe mine nu ma deranjeaza. 
4+
zumzu spune:

O intrebare urgenta: voua cat v-a iest BetaHCG?
Rezultatele sunt si ele raportate la UM?
Eu am facut analiza la o saptamana de la ovulatie si am luat rezultatul si mi-a iesit in intervalul 4-5 saptamani
(daca ar fi de la UM s-ar portrivi exact, daca nu...sunt confuza
zumzu spune:
Daca stau sa ma gandesc logic, nu exista interval pt 1 saptamana, doua...asa ca trebuie sa fie de la UM.![]()
zumzu spune:
| citat din mesajul lui Irinukaaa Cum sunt mai noua pe site, habar n-am care este treaba cu contul comun. Cine-mi explica si mie? ![]() Si chiar de vrei sa deschizi o noua pagina pentru a scrie listuta, sau vrei sa astepti, pe mine nu ma deranjeaza. ![]() 4+ |
Nici eu nu stiu care e faza cu contul comun si ce putem face cu el:)
bebelu86 spune:
Zumzu eu am asa:
luni 212
azi 475.95
am 4 sapt si 2 zile de la um. nu stiu cand am ovulat. 

Irina un cont comun e un cont pe care intra orice sa deschida capitole noi cand e nevoie, de modiifcat in lista, din astea asa.
dar ma voi ocupa eu cat pot. 
cre dk deschid maine un sub nou "BUrtici de ian=feb 2011" si pe parcurs dc vreti sa schimbam titlu dc nu va place asta 

Albumele noastre
4+
irlandeza spune:
citat din mesajul lui zumzu![]() O intrebare urgenta: voua cat v-a iest BetaHCG? Rezultatele sunt si ele raportate la UM? Eu am facut analiza la o saptamana de la ovulatie si am luat rezultatul si mi-a iesit in intervalul 4-5 saptamani (daca ar fi de la UM s-ar portrivi exact, daca nu...sunt confuza ![]() |
Uite un tabel cu valorile BHCG la diferite sapt. de sarcina. Sper sa te ajute.http://www.justmommies.com/articles/hcg-levels.shtml
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008