Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
aleesicoo spune:
buna la burtici si mamici
am o intrebare pt mamiciile care sunt deja mamici
, voi ii mai infasati ca pe sarmalute pe bebelusi? ma refer seara dupa baita....sau cand o trebui?...
azi am facut si noi 34 de sapt
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in33 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

r_ocsy spune:
Ei Vivela : vezi daca am vorbit noi pe forum ca
induce travaliul ?! Ti-am dat idei
... glumeam !
R_ocsy
35 +
Ana Sofia
AMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare
!
Reallaura spune:
Stau numai cu ea la tzitzi de dimineata. Sper sa nu o invat rau, dar nu vrea sa stea in pat sub nici un chip.
R_ocsy, Marylena C, Sorana, Vivela, Nana
toate. Ma bucur ca fata mea pare asa mare si frumoasa 
Sorana chiar ma intrebam ce mai face MAtei cu raceala...adevarul e ca tusea aia remanenta nu cred ca e contagioasa. SI mie mi se pare Mirci uriaaaas si ditamai omul asa, parca nu mi-e frica de nimic cu el - boli sau alte minuni...ce ni se schimba perspectiva..
Vivela ce visuri!
De fapt tu iti doreai sa nasti mai repede 
Nana la tine cand nu sunt arsuri sunt altele
ooof, bine ca nu mai e mult!
Ale eu nu infas copilul sarma, nici pe Mirci, nici pe Ilinca. la spital fac chestia asta, in prima zi, apoi e treaba ta cum ii imbraci
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
Vivela spune:
hehe, daca i-as povesti sotului visul, cred ca s-ar da peste cap sa-mi gaseasca acum, pe ultima suta de metri o doctorita cu care sa nasc
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
33+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Reallaura spune:

Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca
Onana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancutzicab Neata si de la noi! Sorana - nici cu pompa nu ai niciun succes la formarea sfarcurilor, ca pe mine m-a ajutat foarte mult si la asta, si la desfundarea canalelor. Sanii s-au marit? Adica simti ca au inceput sa produca? Poate te-ar ajuta niste ceai din ala pentru stimularea lactatiei... nu stiu, imi dau si eu cu parerea..., sper sa nu te superi ![]() Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
Ancutzica draga, mersi de sfaturi
, cum sa ma supar? Numai ca beu cel putin 5-6 cani de ceai/zi dintr-asta de stimularea lactaiei, cert e ca inca nu au inceput sa produca. Pompa o folosesc si pe ea de 2-3 ori pe zi cate 10-15 minute la fiecare san, mai mult de stimulare a lactatiei (sfarcurile chiar daca se formeaza cu pompa, in cateva minute dau inapoi
). Acum poate ar trebui s-o folosesc mai mult/des, dar deja ma dor tare asa zisele sfarcuri si mi-e ca le ranesc cam devreme, nici n-a inceput lactatia. mai suge si bebe cateva minute si poate-poate om reusi ceva..nu ne lasam!Sorana, mami de Matei si
38 + cu
TudorAMR

...1 zi
M&M spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui corinasmile
Cristina, tinem pumnii sa fie totul bine si pregatim galeria! ![]() Ai bagajul pregatit? Corina 30s+ cu Maria |
e pregatit totul...dar eu zic sa mai asteptam un pic ...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
37+ cu
Matei StefanBAZAR DC

Alinutzaa spune:
Felicitari Sorana si Alina, recuperare rapida si mult laptic. Bun venit celor doi Tudor sa fiti sanatosi, norocosi si necolicosi. 
Am vazut-o si pe Ilinca de Laurita. Ce frumoaaaaaaaasa e!!!!! Si nici nu zici ca e nou nascut. Are niste copanele
Eu sunt un pic cam fara chef si un pic depresiva. Poate si din cauza situatiei create la CF2. Inca nu stiu nimic despre ce si cum voi face. Am fost la gineco vineri si o sa ma mai duc luni, pe 3 mai, si a ramas ca vom discuta atunci in functie si de cum vor evolua lucrurile. Eu am zis ca nu ma grabesc sa o scot pe pitica afara, putem amana cezariana mult si bine daca ar fi dupa mine, iar dna doctor a fost de acord cu mine. Dar stiu si eu ce planuri are printesa mea?
Oricum azi noapte am visat ca mi se rupsese apa, ca trebuia sa ma duc la spital si eu nu aveam nimic nimic pregatit nici pentru mine nici pentru bebe. Asa ca ce credeti ca fac de azi dimineata? Sortez hainute si alte lucrusoare pentru bebelina si incerc sa imi fac o lista cu ce imi mai trebuie.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
35+
Handmade by Alina
M&M spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo buna la burtici si mamici ![]() am o intrebare pt mamiciile care sunt deja mamici azi am facut si noi 34 de sapt ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Ale, felicitari pt cele 34 de sapt !!...
Eu nu l-am "facut pe MIhaita sarmaluta" deloc!!!...L-am lasat liber ...oricum nu prea misca bebeii la inceput.,,
Cristina,mami de
37+ cu
Matei StefanBAZAR DC

M&M spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo buna la burtici si mamici ![]() am o intrebare pt mamiciile care sunt deja mamici azi am facut si noi 34 de sapt ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in33 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:6 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Ale, felicitari pt cele 34 de sapt !!...
Eu nu l-am "facut pe MIhaita sarmaluta" deloc!!!...L-am lasat liber ...oricum nu prea misca bebeii la inceput.,,
Cristina,mami de
37+ cu
Matei StefanBAZAR DC

Nu stiu cum sa o iau...dr mea vine abiua miercuri din concediu; sper sa mai stea bebe pana atunci...