Bravo SORANA, ALINETTERO! Liliac mai-iun'10 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Cu capsunii mi-am facut ieri de cap, eu sper sa prind si niste cirese ... pana in 19 mai s-ar putea sa am noroc R_ocsy 35 + Ana SofiaAMR 4 saptamani ! Mai avem asa putin pana apare ! |
19 mai? Am pierdut eu momentul in care ai anuntat data? De ce 19? NU te mai tine competitia pina la final:)???
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
Sorana - BRAVO si multumim ca ai intrat sa ne povestesti experienta ta! E un amalgam de ... intimplari in odiseea noastra la acest moment! SI e asa de frumos!!!!!:)
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui arturicii Mary, deci tu cu spume de capsuni te delectezi dupa o noapte de ?Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Da Arturicii: DIN SPUME... in spume!

M-am simtit rasfatata si nu ma puteam da in laturi de la nici un rasfat, fie el oricit de mic
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui Reallaura i-am facut baie si acum papam si forumam amandoua...cu Mirci acasa nu mi-as fi permis asemenea lux! in primul rand ms de vizionare...poate pare mare in poze intr-adevar... Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca |
E cu adevarat superba bombonica ta roz! O frumusete de fetita! Am admirat-o mai inainte impreuna cu sotul si la cit ne pricepem noi, chiar spuneam ca nu arata a 7 zile numai! E un copil f bine dezvoltat!
si de la noi!Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui ancutzicab Mira, ce fain ca te-ai intalnit cu Mary! Si Cusa si Madutza - ce intalnire de gradul 3(zeci si ceva de saptamani Abia astept sa nastem toate, sa trecem de perioada asta de inceput, mai grea, poate ne vedem si noi, fetelor din Bucuresti si, de ce nu, poate si cu cele din tara (ca prin strainataturi o sa ajungem mai greu acum Anca 33+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca |
Suna tare ca... rezumat: 2 burtici s-au intilnit la Londra si alte 2 la Radauti!
Sa stiti ca Mira e o mamica tinara cu o burtica superba! Arata foarte bine si nu e asa de mare precum se plinge - veti vedea diferentele intre noi
Sper sa ne fi pozat destul de bine sotul si mai incolo sa reusesc sa ajung si la camera foto care e in masina, sa postam si noi "intilnirea"
!Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

Madamar spune:
UUUh, e vremea sa intru si eu "in pelinci" - dar cum sotul are inca de lucru nu-mi vne sa ma duc singura... sunt asa de lipicioasa si alintata - de ma urasc
! Dar imi revin eu
!
Sper ca dupa ce se linisteste husbendul sa revin cu pozele intilnirii noastre si ale weekndului in 2
Marlena (Mary)
35+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 4 saptamini 

lauriciu spune:
Seara buna si de la mine, nu reusesc sa intru asa de des ca voi, dar ma straduiesc sa tin pasul.
Mi-am mai notat una-alta, dar inainte de toate vad ca s-a deschis "dinastia Tudorilor". II pupam sinoi si le urma bun venit in lume, sa fie intr-un ceas bun! Sanatate, lapte si rabdare!
Am ratat si ceva aniversari, pe Mira, de ex, careia profit acum sa-i urez la multi multi ani fericiti, sarcina la termen si nastere usoara.
La multi ani tardiv si lui Denis, ditamai cavalerul de-acum. Sa te faci mare si sa-i bucuri pe ai tai.
Nana, felicitari pt bebelina grasuna, chiar cu potentiala eroare de eco stati foarte bine, iar colul tau...amarat-neamarat isi vede de treaba. Cinste lui!
Bubu - ce greutate au copiii? Faceti cezariana sau incerci vaginal?
Sorana, foarte tare soacra-ta cu pampersii...iti dai seama ce s-a straduit ea sa indese ditai fundu' de 16 kile intr-un pampers pt 3 kile. Eu zic ca are o perseverenta de admirat
Ma bucur ca esti bine si ca lucrurile au evoulat cum trebuie ieri. Maine sunteti acasa, inseamna...4,1 kg...partie si-a facut...te-au mai taiat? sau n-a mai fost nevoie?
Mira si Mary, ce fain ca v-ati intalnit si v-ati cunoscut si altfel decat prin intermediul tastelor.
Fetelor care sunteti la prima nastere, vreau sa intaresc si eu ce va tot zic arturica si sorana si alte mamici de pe aici, respectiv ca lucrurile au exact importanta pe care le-o dai. Daca te astepti la durere la nastere, sigur va durea, daca te astepti sa nu te dai jos din pat o saptamana, in mod cert asa va fi. Ganditi cat se poate de pozitiv si cu entuziasm vav de nastere si de intalnirea cu bebe si de revenirea acasa si de lucrurile vor evolua excelent. Nu avem cum sa nu ne descurcam, suntem facute sa fim mame!
Pe acelasi principiu si eu bantuiam culoarele maternitatii la cateva ore dupa ce s-a nascut Radu. 2 zile mai tarziu, la externare, am ajuns acasa si mama saraca nu stia ce sa faca mai intai, era depasita, sotul mai rau, si era un dezastru in casa de ndescris...m-am apucat si am facut ordine si ne-am organizat. La doua saptamani apoi am cununat si am stat si in biserica la slujba si la rest pana la 3 dimineata...
Si pe mine ma avertizasera alte mame ca o sa-mi fie rau o luna, ca n-am sa ma dau jos din pat...ca n-am sa pot sta in picioare si cate si mai cate. Dar...n-a fost chiar asa.
Asa ca ganditi numai si numai pozitiv. Si va fi bine!
Noi maine avem control, intram 39, poate si eco, nu stiu, cred ca va vrea sa-i vada greutatea ca nu era prea fericita ultima data de kilele uriasului.
Sunt curioasa cum e colul dupa aventurile mele de sapt trecuta...
Miercuri am terminat camera lui "flasiol" - a se citi fratior - joi am facut o curatenie generala si la Radu, Mai am doua camere si holul de sus...cu perdele, geamuri, calorifere, am zis sa trag tare acum ca nu stiu cand mai apuc...Si as vrea sa fac si o sfestanie in casa inainte de nastere, nu am facut de cand a murit mama si cred ca n-ar strica.
Vineri am somat, fiind sarbatoare...LA MULTI ANI de Sf Gheorghe, apropos, tuturor celor ce se serbeaza.
VA scriu atat de mult ca intru asa rar si recuperez.
Ma iertati, nu?
pup fetele,
noapte buna!
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami
37+ a lui Dragos Andreibebe 2 la purtator
madutza09 spune:
Revenim si noi la ora tarzie, cred ca majoritatea burticilor s-au retras deja la nani si normal nici noi nu mai stam mult si ne retragem la culcus...
pt aprecieri a fost o zi foarte frumoasa si locatzia asa ca am vrut sa profitam din plin si am facut-o
Sorana felicitari si bravo pt curajul si fortza de care ai dat dovada, totul bine cand se termina cu bine si imi mai dai si mie aripi ca de data asta mergem pe VBAC si se pare ca si bibiloi va fi mai maricel 
Lauritasi Cristina mea a avut aceeasi greutate scazand de la 3200g si mi-aduc aminte fiind si primul copil mi se parea mica la inceput...frumoasa foc pufulina roz
Mira sa va fie de bine si voua intalnirea si cine stie poate ne vedem in grup mai mare si cand mai ajungem si noi prin Rom. cu tot cu pitici
Artufelicitari pt recoltare de pipi si sa speram ca fara raspuns
NOPATE BUNA VISE PLACUTE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE
33+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
bilica spune:
MARY,bine ai revenit acasa.....stiu ca sa meritat mini vacanta alaturi de sot; Am vazut pozele cu burtica..
....Si eu vreau cirese...
,oare pe aici cand apar?
SORANA ,felicitari...,cu toate neam dori o nastere doar din 2 push...![]()
33+
RACHEL
bilica spune:
LAURICIU,ce religie esti?......ca la ortodoxi nu se poate intra in biserica decat dupa 40 de zile dupa ce nasti...,se face de molifta la 7 zile,apoi la 40 de zile,dupa care iti permite sa intri in biserica....Cum de ai putut cununa dupa 2 saptamani?...Caci si noi trebuia sa cununam in iunie la sf si am cerut dezlegare de la PATRIARH si nu nea fost aprobata..
33+
RACHEL

!
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca